Перейти до змісту

Антивіруска для славеньких Пк

Foross

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

зіткнувся з проблемою. Після перестановки вінди компютер почав дуже довго думати, перед тим стояла така сама вінда, поставив все ідентично крім антивірускі, бувають завісання зі "звуком" коли щось інсталюєш, качаєш, я думаю що проблема в Антивірусці хтось може порадити якусь хорошу антивірускі щоб ненагружала пк. наразі стоїть Avast 6.

стоїть XP SP3 "голий" без всяких програм, софт качав по мынымуму..

Параметри ПК

Sempron 3000 1.8~

1.5 RAM

Radeon x600 pro.

хто що порадить зробити?(

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

поставити щось з UNIXів, наприклад Ubuntu, або її легший варіант Lubuntu, і забути що таке віруси ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

підтримую Ko3bMa Нічого так "старенький", однако.

В моїх знайомих на Семрон 1.5 ггц (сокет 462)/2х256 мб ОЗУ/радеон 9550 128/128 / нормально працює ХР ("ліцензійна" оновлюється :_08: ) та в пару з Авастом. За рік часу (перевстановлював бо посипався вінт) проблем з вірусами не було. Комп інколи плужив, але через вокористання Опери, яка пожирала практично всю пам'ять, мозіли та хрома (одночасно) пояснює все.

Так як я сам користуюсь, в основному, не віндою (тільки в декого обслуговую та відновлюю систему) можу, що коли в мене був комп з віндовсом (десь такої самої комплектації як у топікстартера) добре працював НОД3 та НОД4.

Опубліковано

Microsoft Security Essentials - працює на ноуті з таким же процом на "ура", не гальмує, сам оновлюється і не задає лишніх питань про ключі, коди, та ін. непотріб, властивий Касперам і Нодам. ІМХО, те що потрібно для невибагливого користувача. Єдиний нюанс, вінда повинна бути правильно крякнута, інакше не встановиться.

Опубліковано

Microsoft Security Essentials - працює на ноуті з таким же процом на "ура", не гальмує, сам оновлюється і не задає лишніх питань про ключі, коди, та ін. непотріб, властивий Касперам і Нодам. ІМХО, те що потрібно для невибагливого користувача. Єдиний нюанс, вінда повинна бути правильно крякнута, інакше не встановиться.

нарахунок вінди я вже поняв) обматюкала мене антивіруска і непоставилась)))

є в окгось добре "крякнута" вінда?)

Опубліковано

можу поділись ссилкою на харошу ХРшку (оновлюється, перевірку подлєності проходить ставлю всім знайомим + на віртуалці в мене крутиться)

Опубліковано

можу поділись ссилкою на харошу ХРшку (оновлюється, перевірку подлєності проходить ставлю всім знайомим + на віртуалці в

мене крутиться)

булоб непоганО;)

Опубліковано

зіткнувся з проблемою. Після перестановки вінди компютер почав дуже довго думати, перед тим стояла така сама вінда, поставив все ідентично крім антивірускі, бувають завісання зі "звуком" коли щось інсталюєш, качаєш, я думаю що проблема в Антивірусці хтось може порадити якусь хорошу антивірускі щоб ненагружала пк. наразі стоїть Avast 6.

стоїть XP SP3 "голий" без всяких програм, софт качав по мынымуму..

Параметри ПК

Sempron 3000 1.8~

1.5 RAM

Radeon x600 pro.

хто що порадить зробити?(

Можу скинути avast! 4.8

Опубліковано

да уж :) "слабенький" ПК :) скромняга ТС :)

Microsoft Security Essentials буде працювати спокійно, раджу

Microsoft Security Essentials - працює на ноуті з таким же процом на "ура"...

як саме "заматюкалась"? певно, треба "Активувати" ;) робиться це дуже просто, якщо цікавить - напишу
Опубліковано

да уж :) "слабенький" ПК :) скромняга ТС :)

Microsoft Security Essentials буде працювати спокійно, раджу

Microsoft Security Essentials - працює на ноуті з таким же процом на "ура"...

як саме "заматюкалась"? певно, треба "Активувати" ;) робиться це дуже просто, якщо цікавить - напишу

заматюкалась на погану вінду) але погугливши 10 хв все виправив) антивіруска досить непогана, але бачу що тепер проблема в вінді) шукаю нормальну голу вінду)

Опубліковано
...

заматюкалась на погану вінду) але погугливши 10 хв все виправив) антивіруска досить непогана, але бачу що тепер проблема в вінді) шукаю нормальну голу вінду)

а що саме в ній погане? ти ж казав "стоїть XP SP3 "голий" ", яка саме версія та збірка Windows ("Пуск" - "Выполнить" - winver)?

Я ставлю збірки Zver (торрент тут), проблем не було ніколи (більше 60-ти різних компів, на які не просто поставив/віддав/забув, а які "супроводжую" до тепер) + драйвери з DriverPack Solution + Microsoft Security Essentials + потрібні програми зі збірки FP SoftPack

Опубліковано

почав присіваси на простих програмах, в диспетчері задач видно що компютер нічого не робить а вікно зависає, інколи якщо слухаєш музику в інтернеті і відкриваєш іншу вкладку починає підвісати звук, заходиш на любий диск через мій компютер наприклад "Е" мусиш почекати поки провісить бо ніяку іншу папку вибрати неможна...

стоїть така)

post-9327-0-19163500-1344159295_thumb.jp

Опубліковано

та нормальна...

ну, перше - температура процесора. Чи не перегрівається? Може в біосі виключений контроль... Підвісає з холодного зразу, чи чуть попрацює?

Друге, чи не розганяв?

Третє, постав програмку типу AnVir Task Manager, в ній можна буде побачити, ХТО і ЩО грузить.

Опубліковано

та нормальна...

ну, перше - температура процесора. Чи не перегрівається? Може в біосі виключений контроль... Підвісає з холодного зразу, чи чуть попрацює?

Друге, чи не розганяв?

Третє, постав програмку типу AnVir Task Manager, в ній можна буде побачити, ХТО і ЩО грузить.

да ні , не розганяв не перегріваєтся..почало підвісати після перестановки ВІнди. думаю якщо поставити ту саму ще раз то глюкі останутся.

Опубліковано

почав присіваси на простих програмах, в диспетчері задач видно що компютер нічого не робить а вікно зависає, інколи якщо слухаєш музику в інтернеті і відкриваєш іншу вкладку починає підвісати звук, заходиш на любий диск через мій компютер наприклад "Е" мусиш почекати поки провісить бо ніяку іншу папку вибрати неможна...

стоїть така)

подивися, чи вінт не пішов в режим PIO, замість DMA. Це найвірогідніше.

Опубліковано

стоїть така)

подивися, чи вінт не пішов в режим PIO, замість DMA. Це найвірогідніше.

а як це зробити?)

Опубліковано

Мой комп. - правий клік - диспетчер устройств - IDE / ATA / ATAPI устройства - правий клік - свойства на кожному по черзі. - в закладці "дополнительніие параметри - дивитися "режим подключения" має бути ДМА 5 чи щось типу того, а не РІО. Якщо РІО - то перемкнути на ДМА. І перезавантажити компа.

Опубліковано

Мой комп. - правий клік - диспетчер устройств - IDE / ATA / ATAPI устройства - правий клік - свойства на кожному по черзі. - в закладці "дополнительніие параметри - дивитися "режим подключения" має бути ДМА 5 чи щось типу того, а не РІО. Якщо РІО - то перемкнути на ДМА. І перезавантажити компа.

з цим все нормально...

мабуть вже в компютера грає "старость")

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...