Перейти до змісту

Підключення додаткових колонок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!!!

Люди у мене виникла проблема з підключенням колонок та наушників до комп'ютера. Проблема в тому , що на передній панелі системного блока у мене 2 гнізда на наушники та мікрофон обидва вони чомусь перестали працювати тобто коли я підключає наушники на комп'ютері нічого мені не пише. Далі на задній панелі системного блока є 6 гнізд з 6 працює лише 1 воно 5 якщо рахувати з верху. Позначене зеленим кольром і здається там підписаний ніби для наушниківю. Всі інші рожевий, коричневий, жовті гнізда працюють, але дуже тихо чомусь і немає басів, тобто музика грає як моно і дуже тихо. З 6 портів добре працює лише 1 (зелений)

Може хтось підскаже як зробити, щоб усі порти працювали добре (тобто гучність була тормальна та якість звука)

У мене звукова карта Realtek драйвер 5.10.0.5969

Дякую.

Опубліковано
...Проблема в тому , що на передній панелі системного блока у мене 2 гнізда на наушники та мікрофон обидва вони чомусь перестали працювати тобто коли я підключає наушники на комп'ютері нічого мені не пише...

а ти впевнений, що вони колись працювали? ;)

Зазвичай, спереду системника просто гнізда "подовжувачів", котрі своїми штекерами втикаються ззаду в звуковуху...

Також є такі, що втикаються не ззаду, а прямо в плату (інтегрований звук).

Для початку заглянь всередину системника

Опубліковано

Так я впевнений гніздо для наушників працювало. Саме головне чому на задній панелі такий поганий звук?

Опубліковано

марно ТС заглядати в системник

доречі, якщо є 6 гнізд і у всі залазить без проблем штекер від колонок, то це не означає, що вони всі для цього призначені

Опубліковано

Да це мені ясно що вони не всі для колонок з тих 6 для колонок 3, а саме 2 перших та зелений той що зараз у мене там над ним малюнок наушників.

Опубліковано

Ну, зелений це і є вихід на колонки ("лінійний" вихід)...

"У мене звукова карта Realtek" - це, звичайно, багато розповідає :)

Напиши конкретніше, яка материнка.

Я б, для початку, видалив в "Диспетчере устройств" пристрої звуку (про перевірку колонок, перезавантаження компа, я думаю, казати не потрібно), потім обновив би конфігурацію (повинно знову знайти пристрої та встановити їх драйвери). До речі, система яка?

Далі, якщо не допомогло, обновити драйвери на звук.

А буває, і звуковухи на платах палять меломани ;)

Тоді доведеться втикати в слот...

Опубліковано

Тільки що переставив драйвер і всеодно працює лише одне гніздо а 2 інших як моно звук.

Народ ще одне питання, можна купити перехідник і через нього підключити колонки та наушники ?

Опубліковано

імхо помирає мікро, альбо холодна на штекерах чи ємностях

Народ ще одне питання, можна купити перехідник і через нього підключити колонки та наушники ?

як варіант usb звукова, або псі

Опубліковано

Тільки що переставив драйвер і всеодно працює лише одне гніздо а 2 інших як моно звук...

як? вручну? на який? чи система сама ставила? і ти не відповів на попередні запитання...
...Народ ще одне питання, можна купити перехідник і через нього підключити колонки та наушники ?

перехідник з чого на що?
Опубліковано

Тільки що переставив драйвер і всеодно працює лише одне гніздо а 2 інших як моно звук.

в ратексі здається 2.50 коштує, сам користуюсь правда в мене навпаки, заднє гніздо померло...

для навушників і акустики 2.0 вистачить і зелененького гніздо, в тебе які колонки?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...