Перейти до змісту

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

у мене перегрузи є, але від непосильного навантаження софтом чи іграми. від температури рідко. хоча літом 5-10 хвилин гри в інгрес і телефон закипає. можна яйця жарити на ньому :0155:

тре буде для експерименту поставити ваш варіант прошивки. хоча дуже лінь туди лізти :)

якщо у вас збереглися прошивка і радіо, скиньте мені. чи ссилочку на завантаження дайте.

Опубліковано

якщо у вас збереглися прошивка і радіо, скиньте мені. чи ссилочку на завантаження дайте.

тут http://download.cyanogenmod.org/?device=olympus&type=stable

і тут http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=258012

• +1 1
Опубліковано

EleKtrik,нужно удалить приложение после которого все началось, прогнать тел через антивирус, почистить временные файлы браузера и так далее.

Проще всего сделать полный сброс.

Опубліковано

EleKtrik,нужно удалить приложение после которого все началось, прогнать тел через антивирус, почистить временные файлы браузера и так далее.

Проще всего сделать полный сброс.

Повний ресет не варіант, однозначно!

Опубліковано

но, які рекомендації, по антивіру?

У меня всю дорогу установлен Dr.Web Light он не пропускает такие программы мимо, но это при их установки, а так не знаю, нужно пробовать просканировать.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Коли прикладаєш телефон до вуха, має спрацьовувати датчик і екран має погаснути, відповідно тач стає неактивним і завершити виклик в такому випадку неможливо.

1. Перевірити чи працює датчик і розібратись що з ним.

2. Використовувати гарнітуру коли працюєш за компом.

Опубліковано

Не так давно почав користуватись телефоном на Android OS з великим екраном і маю дуже велику незручність. Доволі часто, під час розмови, доторкаюсь телефоном до щоки і виклик припиняється.

апарат новий\беу?

сенсор\дисплей мінявся?

Опубліковано

Можливо швидко підношу і доторкаюсь, але таке трапляється часто

Все простіше, датчик приближення або працює, або ні :)

Це легко перевірити - поводивши рукою, при розмові над розмовним динаміком.

Тут народ жаліється на те, що після оновлення на 4,2,2 у цій моделі, отримують такі ж самі граблі

Опубліковано

Стикався з такою проблемою минулої зими. Коли я підносив телефон до вуха, не знімаючи шапки, досить часто екран не блокувався. На голе вухо сенсор спрацьовує нормально. Samsung Galaxy Nexus.

Опубліковано

Стикнувся з такою, неприємною болякою, телефон некоректно перемикається з вафлі на мобільний інтернет. Тобто вийшов з зони покриття вафлі і мобільний тирнет не завше вмикається, допомагає офлайн-онлайн. Є якесь рішення?

Зіі... Доречі датчик наближення теж норовливий, буває потушить екран під час розмови, і ні тобі тонального, ні конференцію включити....

Опубліковано

а у мну з МТС всьо гуд :)

крім одного, нівкакую не відправляються ММС повідомлення :). хоч і налаштовував як на сайті.

Опубліковано

а у мну з МТС всьо гуд :)

крім одного, нівкакую не відправляються ММС повідомлення :). хоч і налаштовував як на сайті.

В мене через раз відправляє, налаштування брав на 4пда

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...