Перейти до змісту

Друга хвиля

Liberta

Рекомендовані повідомлення

да,

Ви Liberta ?

как и в разборке УПСов

Та щось не подумав що хтось на цьому хоче заробити, чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да,

Ви Liberta ?

Я? не разу

как и в разборке УПСов

Та щось не подумав що хтось на цьому хоче заробити, чи не так?

хе-хе,

я описывал человеку как он сам сможет отключить в конкретной модели упса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Танюша, то я просто не врахувала, що є такий HWMan, який настільки зайнятий тим, щоб в кожній темі перетягти ковдру на себе, що аж немає часу золото купувати)))))))))

Невже всю перетягнув?

І таке буває, часу практично нема по буднях а вихідні вони і в африці вихідні...

А от нарахунок долара я вже задумався...

навіщо тобі той доллар? краще знайди собі дівчину/жінку і в неї вкладай свої заощадження/інвестиції, 100% окупність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ух який топік хороший, а я в бані

що я пропустила?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо тобі той доллар? краще знайди собі дівчину/жінку і в неї вкладай свої заощадження/інвестиції, 100% окупність.

якщо природа, мама й тато в голову не вложили, то будьякi фiнансовi вливання, грошi на вiтер :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав HWman, 11 Липня, 2012 в 16:56 - нетак поняв соррі
Приховав HWman, 11 Липня, 2012 в 16:56 - нетак поняв соррі
якщо природа, мама й тато в голову не вложили, то будьякi фiнансовi вливання, грошi на вiтер

Хе-хе... зробиш кар'єру, не зволікай, іди в гумористи.

Посилання на коментар

так, "мєжду прочім"... звідна табличка по цінам на золото за останні 5 років з сайту finance.ua

gold.jpg

але ясно що там всі олені - вони ж не з борди і посєму не можуть розбирати в фінансах і у всьому остальному.

знаю людей які вкладають гроші в золото. Можливо троха менш вигідно як тримати в банку, але зате стабільно і без ризиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, "мєжду прочім"... звідна табличка по цінам на золото за останні 5 років з сайту finance.ua

але ясно що там всі олені - вони ж не з борди і посєму не можуть розбирати в фінансах і у всьому остальному.

знаю людей які вкладають гроші в золото. Можливо троха менш вигідно як тримати в банку, але зате стабільно і без ризиків.

Знайомі, очевидно, мають голову на плечах. Вкладати гроші в золото і купувати його в злитках - трохи різні речі, нє?

Згідно того ж finance.ua різниця в купівлі і продажу граму золота складає 28,8 грн, на 20 грамовому злитку людина втрачає 576 гривень, нехілий "заробіток" правда? І це ще за умови що банк в нього те золото купить як банківське золото, а не як лом, а це ще спірне питання.

Навіть на наведеному тобою графіку є періоди спаду, тому говорити що "золото тільки росте" треба з зазначенням сроків, які маються на увазі.

Тому не треба про тут стабільність і безпеку. Заробити можна на чому завгодно, треба знати як. Хтось (асенізатор) і на гамні заробляє, а хтось лише матюкається через нього, коли вступить.

post-3393-0-14430100-1342031083_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозуміло що золото - це довгострокове капіталовкладення і ним не будеш гратися як валютчик доляром.

От ти купив золото. Кому ти його в "довгостроковій" перспективі продасиш з більшою вигодою, ніж тримати "довгі" депозити в доларах і "короткі" в грн, а? Підкажи, мо й собі куплю )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я почав тему про золото і хочу її закрити, бо не вигодно як вже казалось, реально заробити можна було 20-30 років тому, причому на чорному золоті. імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для відповіді на це запитання варто вникнути в саму роль золота в банківській системі.

Банки постійно продають і купують золото. Хоча на Україні ці процеси мутовані, але все ж присутні.

Якщо задатися метою то можна зловити момент коли якийсь з банків збуває свої запаси бо є необхідність в живих грошах.

точно так само потім і назад здати можна.

Банківське золото яке купується в банках точно так само потім банку і продається.

...та і взагалі, більшість тем на борді створюються як то ніби немає Гугла. І мєсні "знатокі" несуть потім всяку ахінєю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любий валютник,якщо захоче, просто і доступно, а головне достовірно розкаже про курс та вигідність вкладення у різні активи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любий валютник,якщо захоче, просто і доступно, а головне достовірно розкаже про курс та вигідність вкладення у різні активи.

Включаємо логіку: якщо валютчик знає всі види заробітку (вкладення, інвестування) і сам стоїть валютчиком біля ЦУМу, то це і буде самим вигідним заняттям. Ваш Кеп.

Але якщо валютчик буде запевняти, що вигідніше купити золото чи зробити будь-що інше., то або сам валютчик бреше або, що ще гірше, нічого він у тому не тямить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пацани, я потер ваш цiкавий дiалог, заодно збагатився iнфою про застарiлi джерела свiтла, вигiднiсть вкладання грошей в золото , та взаемнi вашi почуття один до одного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Включаємо логіку: якщо валютчик знає всі види заробітку (вкладення, інвестування) і сам стоїть валютчиком біля ЦУМу, то це і буде самим вигідним заняттям. Ваш Кеп.

Але якщо валютчик буде запевняти, що вигідніше купити золото чи зробити будь-що інше., то або сам валютчик бреше або, що ще гірше, нічого він у тому не тямить.

Написав же ,,Якщо захоче,.

Багато ,хто тобі розкаже ,де що почому бере?

Хіба рідний брат.Або не конкурент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вертаючись до теми теми: досить дивно, що гривня так довго стабільна до долара, при тому що інфляція у нас більша. Рано чи пізно шарабахне. Тут вже що наші гаратни надумають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написав же ,,Якщо захоче,.

А будь-яка домогосподарка може навчити вас керувати державою. Якщо захоче, звісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в спирт вкладай, він не дешевшає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вертаючись до теми теми: досить дивно, що гривня так довго стабільна до долара, при тому що інфляція у нас більша. Рано чи пізно шарабахне. Тут вже що наші гаратни надумають...

Штучно стримують,

історично так складається, що показником нашої економіки є "курс доляра",

а не платоспроможність населення,

ось і викачують гривню із обігу,

"економіка" зупиняється,

ціни піднімають не від інфляції, щоб рятувати свої рентабельності

претензії? долар стоїть? о, навіть дефляція! питання ще є?

закрився твій завод і сидиш без роботи? неефективний значить ти і твій директор заводу, сідай, двійка...

золото.....

інвестуйте в здоров"я, у відносини між людьми, в освіту вміння розвинені на основі знання, яке здобули з допомогою набутого вміння))))

і потім конвертуйте все це в золото, якщо захочете))))), тільки пам"ятайте, що зворотня конвертація не завжди буде можлива

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо так хочеться в золото, то його варто купувати по ціні лому.Або царські червонці- ніколи не прогадаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо так хочеться в золото, то його варто купувати по ціні лому.Або царські червонці- ніколи не прогадаєш.

Довго збувати, вистав на аукціон, чекай пропозицій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довго збувати, вистав на аукціон, чекай пропозицій...

Неправда.Якщо крутишся між нумізматів,то червінці довго не затримуються.І приносять нормальний заробіток.Велику роль грають стан,рік і т.д. Маю гарного знайомого.То він,завдяки копійкам золотим і не тільки,на хліб маже чорну ікру,на червону.І крім того має,будь-здоров.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...