Перейти до змісту

Відкриття нового супермаркету "express TAM TAM"

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

street, area

Вінер,

а найкраще - "Там-Там сімя", "Там-Там родина" або просто "Сім"я", "Родина".

Ух ти, неочікувано придумалась прикольна назва. Родина - і українською і російською читається. В разі чого з Континіум-Трейд причетається!

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Там-Там лайт..... А взагалі поки там, ще нічого не відкрилось, то інший супермаркет (чуть дальше до 18-ої) косить нереальне бабло. Ввечері такі черги.....

Опубліковано

Express - в перекладі з англійської "швидко", "поспіхом"

Багато світових міжнародних рітейлерів при неймінгу магазинів формату convenience store до материнського бренду додають "express"

http://www.carrefour.com.cy/images/express.gif

"Наш край" - не та контора, на яку потрібно рівнятися. Краще б за зразок брали Wall-Mart, Tesco чи той же Carrefour

З.І.: Завжди радує, що наш народ розбирається в політиці, футболі і рекламі :)

Опубліковано

Назвали б "Там-Там Міні".

Сисадмін ...

Там-Тамусічка... няшечка.. :lol:

Сисадмін в гуморі ...

Там-Там лайт.....

Супервайзер ...

]Взагалі-то Плюс - це вроді як більше ніж Там Там.

Оскільки розмір менший - то ТамТамчик

Експерт - оцінювач ....

:D :D :D ще варіанти будуть ....

Опубліковано

PR-Nick, ага, в нас так багато Воллмартів по Луцьку що аж рябить в очах :).

Імхо, "...- експрес" - це типу магазинчик на райончику, зайти мінєралки купити, а не скупитись на пару сотень, судячи з торгової площі та асортименту.

Опубліковано

Vadimm, експрес - це типу швиденько купити. Аля магазин біля дому. Наш-Край саме так і позиціонує свої Експреси. Супермаркети самообслуговування - це вже великий магазин для великих покупок. Де можна купти майже все. Волмарти і їм подібні є у всьому світі. На Сході є Billa

І наші місцеві магазини - просто жалкоє подобіє. А чому? Менталітет не той.

Опубліковано
експрес - це типу швиденько купити. Аля магазин біля дому

Саме правильне визначення :)

магазини такого формату (модна назва - формату дроггери (drogerie, англ. drug store)) вже стали невід’ємною частиною рітейлу в Європі, тепер активно розвиваються в нас.

Опубліковано
модна назва - формату дроггери

Ага, от тільки називаєтья в нас такий формат (неформально) - магазин біля дому. 1-2 каси і відповідний асортимент.

І були вони вже ой як давно, ще до цих ваших єуропейських модних слів ^_^

Опубліковано

Zheny@, а я про що написав?

Хотів сказати, що Волмартів і їм подібних немає на Волині. Але загалом вони є у інших областях.

Опубліковано

мне вот тоже непонятно, зачем это заимствование, как у конкурента, так и из инoстранного языка. назвали бы "Тут-тут" :smile3:

Опубліковано
Хотів сказати, що Волмартів і їм подібних немає на Волині. Але загалом вони є у інших областях.

Щодо цього питань нема, просто ти, вважай, продублював мій пост в тій частині де йдеться про моє розуміння магазина "... - експрес", яке сходиться з тим, що ми маємо у випадку з Наш Край Експрес, де середній чек точно не перевищує 100 грн. А з такою торговою площею яка буде у Там-Там Експрес, і відповідно з тим асортиментом, середній чек там буде явно не експресовський.

Далі (до Миколи). Яким чином я або інший середній житель Луцька повинен брати приклад з усіляких Волмартів, яких я в очі не бачив, при тому що є вже існуючий зразок, з яким і асоціюється "експрес"? Завжди порівнюють з тим що знаходиться поряд а не "десь там", або те що асоціюється з назвою певного відомого продукту.

Опубліковано

Там-ТАм Плюс було б краще

Взагалі-то Плюс - це вроді як більше ніж Там Там.

Оскільки розмір менший - то ТамТамчик

Ага була така ідея, але якось ж несолідно.

Щодо цін в Там Тамі, то взялиб і провели моніторинг, а потім щось говорили.

Наш Край "експрес" - це фуфло взагалі майже в 100% працює на франшизі (хто незнає, що це таке то поясню: це коли якись підприємець купую право повісити собі вивіску наш край експрес)

Опубліковано
це коли якись підприємець купую право повісити собі вивіску наш край експрес)

Варто зазначити що натомість власник прав на бренд забезпечує всякою фірмовою лабудою, зливає інфу по постачальникам, тощо.

Опубліковано

Zalepok44, Волвесту (власнику торгівельної марки (бренду) Наш Край, доречі, трьома мовами звучить однаково (рос, укр, біл)) глибоко пофіг фуфло чи ні. Вони відсотки по франшизі косять? Косять і це головне. Наш Край власна марка, а от експреси вже більшість франшиза. Я рівняв ціни в Там-Там-і і в інших супермаркетах. І з цінами навіть на ринку. Скажу так: Підгузники в Там-Там-і я купувати не буду! Вони там на 30-50% дорожчі! І це стосується і всього іншого. Про хліб-масло-молоко-борошно мені не потрібно розповідати (націнка там фіксована).

Vadimm, +1. Забезпечує по франшизі усім, навіть, якщо є потреба, то і баблом!

Опубліковано

судячи з більшості постів, тут прямо конкурс на нову крєатівну назву)))

"Там - Сям".."Тяп-Ляп"..

))))

бо маючи ресурси і можливості дати таку злобуденну назву.... :0152:

Опубліковано

Могли б просто назвати його "супермаркет Відродження". Наш край на Відродження дуже довго (досі) звали Каравела. За назвою попереднього магазину.

Опубліковано
бо маючи ресурси і можливості дати таку злобуденну назву....

Згадалось як років 10-15 назад оголошували конкурс на назву для нової Таврії з призом - автомобіль, з рекламою по ТВ і тп. А в результаті назвали "Таврія Нова".

Могли б просто назвати його "супермаркет Відродження". Наш край на Відродження дуже довго (досі) звали Каравела. За назвою попереднього магазину.

А Вопак на Київській досі багато хто називає "Сента" :)

Опубліковано

Шановні форумчани! Яка різниця як той магазин називатиметься? Головне, щоб в місті відкрився ще один супермаркет з адекватними цінами, асортиментом і обслуговуванням. Раніше писали на магазині "Гастроном" і нікому до назви діла не було. Переважна більшість людей купують товари в магазинах біля дому, тому цей об'єкт найбільш цікавий для тих, хто проживає у 10хв зоні, а другим Там-тамом, Велмартом, Фозі чи Реалом він не стане, бо площа в нього замала.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...