ana Опубліковано 26 Вересня, 2013 в 19:31 #226 Опубліковано 26 Вересня, 2013 в 19:31 Цікаво за рахунок чого в будинку біля податкової фактична площа майже на 5 кв більше проектної і це в більшості квартир, людям треба доплачувати.
koljangm Опубліковано 26 Вересня, 2013 в 19:47 Автор #227 Опубліковано 26 Вересня, 2013 в 19:47 Цікаво за рахунок чого в будинку біля податкової фактична площа майже на 5 кв більше проектної і це в більшості квартир, людям треба доплачувати.То вже будівельники постарались, видно криво лінійки і рулетки в руках тримали ))))) З одної сторони добре, а з другої - непорядок. Раз по плану мало бути площа N - значить хай і буде N , видно чорнуха приємно здивувався коли почув що йому ще кільканадчять тисяч з кожної квартири "бонус" майбутні мешканці відстегнуть. ) Ні щоб "подарувати " так він ще й бабло здирає на метри які сам навіть не врахував...
prorok Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:07 #228 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:07 Привіт, було б цікаво почути відгуки (хто що чув, хто що знає) про будівельну фірму ВВС та їх будинки на І. Франка..... буду вдячний за інформацію...
Volyniaka Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:17 #229 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:17 Привіт, було б цікаво почути відгуки (хто що чув, хто що знає) про будівельну фірму ВВС та їх будинки на І. Франка..... буду вдячний за інформацію... По якості одні з найкращих новобудов наразі. (ІМХО)
Skorpio76 Опубліковано 28 Вересня, 2013 в 19:39 #230 Опубліковано 28 Вересня, 2013 в 19:39 Хто володіє інфою щодо цього (Набежежна 2) проекту ЛСМ?
prorok Опубліковано 28 Вересня, 2013 в 20:23 #231 Опубліковано 28 Вересня, 2013 в 20:23 Привіт, було б цікаво почути відгуки (хто що чув, хто що знає) про будівельну фірму ВВС та їх будинки на І. Франка..... буду вдячний за інформацію... По якості одні з найкращих новобудов наразі. (ІМХО)я там придивлявся в другому будинку (г-подібна 10-ти поверхівка) не знайшов СУШОК у кутовому підїзді, незрозуміло де людям сушити одяг?????http://novobudovy.com/novobudovy/novobudova-m-luck-vul-franka#.UkdJndK8BNU
Skorpio76 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 08:10 #232 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 08:10 Привіт, було б цікаво почути відгуки (хто що чув, хто що знає) про будівельну фірму ВВС та їх будинки на І. Франка..... буду вдячний за інформацію... По якості одні з найкращих новобудов наразі. (ІМХО)я там придивлявся в другому будинку (г-подібна 10-ти поверхівка) не знайшов СУШОК у кутовому підїзді, незрозуміло де людям сушити одяг?????http://novobudovy.co...ka#.UkdJndK8BNUПридертися можна до усіх будинків. Мені, наприклад, не подобається те, що навіть у сучасних будинках вихід на балкон не з кухні. Але якщо потрібна власна жил площа - на дрібниці можна незважати. Ідеальних будинків немає. Кожна людина, яка хоче (потреба у житлі стала критичною) і може (має фінансове підкріплення своєї потреби) купити житло у Луцьку може обирати з 4-6 варіантів новобудов. Це вже непогано.
madkot Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 08:15 #233 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 08:15 Привіт, було б цікаво почути відгуки (хто що чув, хто що знає) про будівельну фірму ВВС та їх будинки на І. Франка..... буду вдячний за інформацію... По якості одні з найкращих новобудов наразі. (ІМХО)я там придивлявся в другому будинку (г-подібна 10-ти поверхівка) не знайшов СУШОК у кутовому підїзді, незрозуміло де людям сушити одяг?????http://novobudovy.co...ka#.UkdJndK8BNUпрактично весь 33 квартал у цегляних будинках без сушок, і ви знаєте - живуть люди, і детей народжують, вирощують.
prorok Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 09:51 #234 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 09:51 дякую усім за відповіді, мабудь дійсно я придираюсь, на рахунок ідеальних будинків то дійсно таких немає...просто планування квартири в моєму випадку таке що там один балкон і той спільний з залом тобто зимою там особо вікна не відчинеш... а без "вітру" та свіжого попвітря одяг "хіроватенько" сушиться , може бути неприємний запах....але ж при бажанні то можна й ванній сушилку змайструвати....вентиляція там є, батарея є ...ще туди звичайного вентелятора поставить і нехай собі там ганяє повітря....
Trans19 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 10:58 #235 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 10:58 А щоб сушити білизну - невже балконів в квартирі не вистачає? А на Франка як на мене - там тільки 3-х кімнатні гарні, всі інші просто ніякі (або завелика 2-х кімнатна, або невдала 1-кімнатна). Але вигляд з квартири нормальний тільки у тих, що дивляться на південь і захід. Протилежний вигляд - на старі заводи.Чи правда той факт, что в лдбк за гарні поверхи треба щось давати в карман продавцям на Чорновола? Чи хтось продає в новобудові на Кравчука 3х кімнатну? не перший, не останній поверхи, не кутова, опалення -без різниці....
prorok Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 13:03 #236 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 13:03 Те саме продам дешевше. на Ветеранів можеш продать дешевше? вартість квадратного метру та контакти в приват будь-ласка
prorok Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 13:24 #237 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 13:24 форумчани прошу ще порад що на вашу думку краще новобудови Франка чи Ветеранів для прикладу двокімнатні порівнять 1. на Франка (будинок зданий, ліфт працює) три вікна виходять на різні сторони *(двір, гаражі та вулицю Винниченка, того " срачу" що на сході, розвалюх всяких не видно 2. на Ветеранів, поверх однаковий, будинок планується здатись в кінці року, квадратних метрів менше а ціна однакова.. план також додаю... ДОПОМОЖІТЬ З ВИБОРОМ..... ВАРТІСТЬ КВАРТИР ОДНАКОВА...
Dream Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 14:03 #238 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 14:03 Кімната 33 квадрати?! OMG
prorok Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 14:38 #239 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 14:38 Кімната 33 квадрати?! OMGсама кімната десь 26-27метрів, там балкон обєднано з кімнатою (півтора метри погонних стіни знесли і ще получилось +1 метр площі за яку треба платить)а взагалом то ця кімнта "жирна" просто не вітальна а мрія.....ще й вікна на південь (вул. Винниченка)
Dream Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 16:25 #240 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 16:25 просто не вітальна а мрія..... ннууууу? так у якому виборі треба допомогти?
koljangm Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 18:08 Автор #241 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 18:08 я за франка, у ваймана в тому будинку мені тільки місце подобається - сам будинок не дуже, сушок немає, коридори куценькі у підїзді, на цеглі з першого по третій поверх - ЗДЕШЕВИЛИ, закрасили те неподобство червоною фарбою щоб видно не було, поверхи що вище там вже керамічна цегла. Взагалі цей будинок на ветеранів нічого спільно немає з будинками на федорова, останні набагато якісніші але з даховою... єдиний плюс що кімнати на різні сторони виходять - з підвалами будете мати проблеми, кажуть що на всіх не вистачить а вони так зробили що місце у підвалі за кожною квартирою не закріплене , там "самозахват" як на кравчука колись було відбудеться, як тільки його здадуть, Кто не успел - тот опоздал )
prorok Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 18:32 #242 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 18:32 просто не вітальна а мрія..... ннууууу? так у якому виборі треба допомогти? я сам просто виріс в районі Тамтаму от мабудь щось підсвідоме мене туди тягне...... (хоча й свідомо вважаю що будинок на Ветеранів в економічному плані програє будинку на Франка, з якого .... вони луплять ціну 6900-6700грн. незрозуміло, через 2-3 роки поздаються ті новобудови біля срібних лелек, побудується там школа, садок вже там є, пуститься маршрутка.... і будинок на Ветеранів, на мою думку, буде їм програвать.... А ТАМ МОЖНА, ЯКЩО ПОСТАРАТЬСЯ, І ЗА 6100 ГРН КУПИТЬ ЖИТЛО... хоча на даний час місцезнаходження будинку на Ветеранів позаконкуренцією *маю на увазі інфраструктуру), а на Франка - то є центр міста, а нерухомість в центрі завжди ціниться.... Я то сам схиляюсь до Франка... а порад пошу, то му що можливо сам чогось невраховую в аналізі, може я просто "тупо" заслинився від залу площею 33 квадрати.... думка назацікавленої, сторонньої людини завжди допомагає у виборі....
Dream Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 19:14 #243 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 19:14 Я то сам схиляюсь до Франка... а порад пошу, то му що можливо сам чогось невраховую в аналізі, може я просто "тупо" заслинився від залу площею 33 квадрати.... думка назацікавленої, сторонньої людини завжди допомагає у виборі.... Мені, наприклад, аж кортить вибити вікно у південній стіні і зробити ще одну кімнату
prorok Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 19:29 #244 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 19:29 Я то сам схиляюсь до Франка... а порад пошу, то му що можливо сам чогось невраховую в аналізі, може я просто "тупо" заслинився від залу площею 33 квадрати.... думка назацікавленої, сторонньої людини завжди допомагає у виборі.... Мені, наприклад, аж кортить вибити вікно у південній стіні і зробити ще одну кімнату Бачив колись в "Новій лінії" на прокат відбійні молотки давали..... завітай до них, візьми якогось собі побільшого...... і вперед......
Dream Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 19:42 #245 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 19:42 і вперед...... ...до тебе в гості? Я нещодавно бачив техпаспорт 2кімнатної новобудови з вікном, яке не внесене у нього. Наявність цього вікна дає льоооогко з двушки зробити трьошку.
Trans19 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 20:48 #246 Опубліковано 29 Вересня, 2013 в 20:48 Підскажіть - чи хтось чув за великогабаритні квартири в 2х поверховому котеджі на Загородній і на Дубнівській?Поділіться любою інформацією. Дякую.
MACCEN Опубліковано 4 Жовтня, 2013 в 14:49 #247 Опубліковано 4 Жовтня, 2013 в 14:49 в нас ціна за квадрат дорожче чим в києві, або така сама ціна, тільки різниця суттєва, ціна дешевше, і відкати значно дешевші чим в Києві, так чому так дорого тоді, чи люди стали більше заробляти от це не зрозуміло.
Trans19 Опубліковано 4 Жовтня, 2013 в 20:22 #248 Опубліковано 4 Жовтня, 2013 в 20:22 Ціна на квадрат в Києві рівнозначна квадрату у Луцьку лише у тому випадку, якщо це приміська зона Києва -або взагалі - місто-Супутник. А так спробуйте купити в центральному районі Києва квартиру за ціною квадратного метра, що прирівнюються до луцьких цін....Хтось можливо підскаже, яка шумоізоляція у квартир ЛДБК? Наскільки чути сусідів, що збоку чи тих що зверху? У будинках на Федорова тонкі стіни, чи добре вони тримають звук?
Trans19 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 07:22 #249 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 07:22 Хтось можливо чув за будинок біля 21 гімназії? Як будують: халтура чи нормально? За що хочуть 7500 грн за квадрат, чого така ціна? Як буде заїзд машиною до нього? Чи знесуть там літній бар і гаражі біля будинку, чи залишуть? Які відгуки за їхнього забудовника?
VilanS Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 20:37 #250 Опубліковано 14 Жовтня, 2013 в 20:37 Звукоізоляція це болюча тема! в нас мабуть не знайти тих хто дійсно розраховує будинок на звукоізоляцію.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.