Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Новочерчеська то для мене - ХЕ....Р знає де.... Чим там квартиру купувати то вже дійсно краще будинка неподалік на ковельській.

Ну да, нехай краще "по голові їздять", аніж жити в тишині і 3.5км від центру.

Чому поголові? той же район на федорова без доріг і шоссе, близько сквер... Я мав на увазі що купувати квартиру нема сенсу ЗА МІСТОМ, вже краще будинок, яких там море. Квартиру є сенс купувати В МІСТІ.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ідеально як на мене розташовані будинки на Франка, там дуже тихо, не чути доріг, мало хто проходить біля будинку чи взагалі їде, чисте повітря. Правда вигляд з деяких квартир - нереально жахливий (завод).

Можливо хтось може сказати за новий будинок від ВАМС на Рівненській? По якості - як він? Купляють там вже потроху? Будинок здано? Як там вигляд з вікон? Чи чути Рівненську трасу? Кажуть, що будинок огороджений забором (це плюс).

Опубліковано

я цей будинок не роздивлявся навыть, там автономка, з виду так собы , а не роздивлявся бо.....То струмівка майже )) Тому хай хтось напише хто знае як він, знаю тільки що там ще квартири є ,навіть буклети по пошті колись приходили з рекламою - купи квартиру і прийми участь в акції розіграшу авто

Опубліковано

Хто можливо чув чи був, чи має квартиру на Рівненській від ВАМС - як якість? як всередині? як вигляд? чи чути трасу рівненську, чи шумно - чи ні? Як стяжка, штукатурка, котли? Ізоляція квартир?

Опубліковано

Хто можливо чув чи був, чи має квартиру на Рівненській від ВАМС - як якість? як всередині? як вигляд? чи чути трасу рівненську, чи шумно - чи ні? Як стяжка, штукатурка, котли? Ізоляція квартир?

краще сходіть самі. думаю вам покажуть кілька квартир різного планування, вікна яких виходять на різні сторони.

самі побачите якість житла (зайдіть обов"язково у підвал), марку котла, можливі недоліки і т.д. Найкраще оглядини робити у сонячний день. якість - з рівнем.

Опубліковано

доллар в гору йде, Скоріше купляйте бо скоро нічого не купите ))

www.goverla.net.ua

Так у всіх фірм хто новобудови продає ціна в гривні. Ще менше доларів треба щоб купити квартиру. :)

Опубліковано

доллар в гору йде, Скоріше купляйте бо скоро нічого не купите ))

www.goverla.net.ua

Так у всіх фірм хто новобудови продає ціна в гривні. Ще менше доларів треба щоб купити квартиру. :)

Тільки за ними право підняти ціну у гривнях за 1м2 так що не все так солодко, як здається. Дивлюся на міжбанку доллар йде вверх і то не зупинити.

Опубліковано

Якщо долар виросте - у забудовників буде два варіанти: залишити ціни як є - люди скуплять квартири, або підняти ціни - люди НЕ скуплять квартири.

Та і ціни на квартири вже приблизно однакові з 2009 року ( в новобудах). Якщо ціну влуплять більшу ( а зараз ідеальна ціна - це 6000 грн за голі стіни) - то будуть забудовники ще довго чекати прибутку. Я особисто дорожче 6500 не дам, краще тоді - вже мучитись, але будувати хату.

Опубліковано

Хто може підсказати за якість будинку Колізей?

Чи можливо хтось чув за будинки біля модерн-експо - там котеджне містечко. Як якість, як утеплення?

Опубліковано

Чи можливо хтось чув за будинки біля модерн-експо - там котеджне містечко. Як якість, як утеплення?

Це не той, що під високовольтними лініями?

Опубліковано

А взагалі, який із будинків у Луцьку - що зараз будується є ідеальним варіантом по якості? Або можливо із новобудов, що вже здані. Мова йдеться про 3-кімнатну квартиру.

Опубліковано

А взагалі, який із будинків у Луцьку - що зараз будується є ідеальним варіантом по якості? Або можливо із новобудов, що вже здані. Мова йдеться про 3-кімнатну квартиру.

Будинок біля податкової.

Опубліковано

Будинок біля податкової.

ага, Ви ще Небосхил нарадьте. Більший, ніж там, щоденний потік авто певно тільки на Перемоги. Останнє, де б я б вибирав квартиру, - це біля податкової, небосхил та будинки по Перемоги. Шум, пил, CO, NOx....
Опубліковано

Як на мене, то якість будівництва у всіх основних забудовників Луцька (Вайман, Чорнуха, Савчук) приблизно однаковий. Особисто я, коли б вибирав собі квартиру в новобудові найбільше б орієнтувався на район, а, оскільки, я не люблю квартали на такодромі за залізницею (33-й, 40-й) то схилявся б до вул.Івана Франка або Арцеулова.

Ще досить непоганий будинок біля "Срібних лелек", але там трабли з інфраструктурою і транспортом.

Хоча все це доволі суб"єктивно.

Опубліковано

На Дмирта Іващенка за срібними лелеками на мою думку самий якісний будинок сред всіх збудованих в категорії до 7000 грн метр. Але як сказав волиняка, дійсно трабли з дорогами, транспортом , але думаю це все поки що. Там будують школу і полюбому район виросте і будуть хороші дороги і транспор ходитиме

Опубліковано

Підприємства Волині протягом січня-серпня нинішнього року виконали будівельних робіт на суму 335,1 мільйона гривень, що становить 83,8% від обсягів упродовж аналогічного періоду у 2012-му.

Про це IA ZIK повідомили у головному управлінні статистики в області.

На Волині підприємства виконали будівельних роботи обсягом 335,1 млн.грн. Таким чином. індекс будівельної продукції у січні–серпні порівняно з відповідним періодом минулого року становив 83,8%.

На зниження індексу будівельної продукції вплинуло зменшення обсягів будівництва інженерних споруд та будівель, зокрема нежитлових. Водночас зросло будівництво житлових будівель.

Будівельники обласного центру та Луцького району виконали понад 73% всіх будівельних робіт регіону.

http://zik.ua/ua/news/2013/09/24/430797

Опубліковано

Мені здається серед трьох вищеперечислених забудовників - Чорнуха будує найгірше. Будинок біля Лелек потрошку облазить, хоча новий. Савчук і Вайман на однаковому рівні, правда в Савчука (ВВС) планування квартир більш сучасне ніж у Ваймана (ЛДБК). Та і розташування будинків у ВВС і Ваймана досить непогане, порівняно з ЛСМ-536.

Опубліковано

Мені здається серед трьох вищеперечислених забудовників - Чорнуха будує найгірше. Будинок біля Лелек потрошку облазить, хоча новий. Савчук і Вайман на однаковому рівні, правда в Савчука (ВВС) планування квартир більш сучасне ніж у Ваймана (ЛДБК). Та і розташування будинків у ВВС і Ваймана досить непогане, порівняно з ЛСМ-536.

У Ваймана планування теж не погане, але дахова котельня, коли вони нарешті поняли, що з даховими котельнями йдуть туго продажі, то на ветеранів з котлом побудували, але й тут споганили, із за державників і іпотечників що йдуть по державним програмам доступне житло , урізали більш велику площу , даби вони ще більше не переплачували й так шалену ціну на квадрати . там двукімнатні по 65 квадратів всього. Як не одне то друге з тим ЛДБК )

Опубліковано

Якби ті тупоголові інвестори та забудовники будували реальне житло, по типу малосімейок, і продавали б їх за адекватну ціну в районі 7-13 тис доларів США, то ті б квартирки розлітались би як гарячі пиріжки, нехай площа мала і так далі, зато це краще чим знімати квартиру, і для старта саме те.

Хто звик жити в хоромах нехай збирає гроші на хороми. Чомусь багато хто живе в малосімейках і не "жужжить" :)

Багато хто живе в малосімейці, та й виріс там, і нічого.

Опубліковано

Якби ті тупоголові інвестори та забудовники будували реальне житло, по типу малосімейок, і

Це не інвестори чи забудовники неправильні, це норми такі.
Опубліковано

от ще б якби рівень нашого життя встигав за тими нормами....

згадалося -

-- Спеціалісти говорять, що в Україні підвищився рівень життя

-- Так, але ж люди стверджують протилежне

-- Але люди ж не спеціалісти!

Опубліковано

Якби ті тупоголові інвестори та забудовники будували реальне житло, по типу малосімейок, і

Що ж це за норми такі, що у Івано-Франківську будують "одинички" від 33 кв.м, а в Луцьку - близько 50???

Є норми житлової площі на безкоштовну приватизацію, є норми площі для застосування пільг (комунальних, державних програм здешевлення житла), і т.д., але вони не мають нічого спільного з нормами будівництва.

А "секрет" великих площ в новобудовах дуже простий - чим більша площа квартири, тим нижча її собівартість, тим більше "навар" на квадратному метрі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...