IronSun Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:26 #101 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:26 Мені буде достатньо пояснити тонкощі вживання слова "щоби"
EleKtrik Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:29 #102 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:29 мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови? А вдруг, та хФорма ДонКіхотизму заразна? Нелячно?
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:33 #103 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:33 мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови? А вдруг, та хФорма ДонКіхотизму заразна? Нелячно? а може він хоче в СанчиПанси записатись
Oksana04 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:34 #104 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:34 Мені буде достатньо пояснити тонкощі вживання слова "щоби" Рідко, але вживається (за бажанням), коли є збіг приголосних. Нелячно? Пишеться окремо.
solnishko Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:36 #105 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:36 Є така штука - почуття гумору, погуглітьЯке почуття гумору, Діма, про що ти говориш..Набагато цікавіше тикнути носом дорослих людейв очевидні речі , примовляючи "эТО КОСТИ ДЛЯ ИГРАНИЯ, ПОТОМУ ЧТО ВИЖУ НА НИХ РЕБРА И ГРАНИ Я".Можливо колись і зрозумієте, що щоб змінити світ на краще - треба починати з себе.А ,можливо, світ стане кращим від того, що хтось від душі посміється, почитавши стьобні пости на форуміі, покращивши собі настрій, не піде рубать пилочкою для нігтів умовних врагів))
Гетто Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:38 #106 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 09:38 є два варіанти,якщо слідом йде голосна, далі має йти приголосна. 2. учи азбуку є два варіанти,якщо слідом йде голосна, далі має йти приголосна. 2. учи азбуку
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:06 #107 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:06 мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови? мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови? є два варіанти,якщо слідом йде голосна, далі має йти приголосна. 2. учи азбуку є два варіанти,якщо слідом йде голосна, далі має йти приголосна. 2. учи азбуку новый русский : Куда есть экскурсии ? - В Баден-Баден. - Брателло! Ты чо, за тупого меня держишь?! Мне не надо повторять дважды!... ...А борда - то взагалі змова проти тупих... Гетто - головнокомандуючий в змові?
Dream Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:06 #108 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:06 Гетто, зроби шось з телефоном, зроби шось з телефоном.
difoto Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:17 #109 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:17 jack74, в тебе настільки спотрворене сприйняття причинно-наслідкового зв'язку, шо я луччє лишу це поза увагою.А взагалі Данііл Хармс писав: "Он говорит на шести известных и шести незвестных языках." І да, не читайте Хармса, він за вашою логікою імбецил. Читайте Шопена і Шостаковича. Ну або Рафаеля - тоже нічо так писав.
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:18 #110 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:18 ...А ,можливо, світ стане кращим від того, що хтось від душі посміється, почитавши стьобні пости на форумі... Ти, певно, не зрозумів, про що ТС завів мову? Стьобні і олбанскі - не синоніми! Одна справа - дійсно прикольні дотепні жарти в тему, гра слів і т.д., і зовсім інша справа - намагання видати свою безграмотність за оригінальність. (вже повторююсь десь це вже писав )
Deemon Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:26 #111 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:26 А відколи ТС, котрий зареєстрований два тижні на борді буде вказувати дядям і тьотям, в якій манері виражатися, як потрібно писати\казати, а як ні? Обрав роль собі такого поліцая нравів, поді живе в якомусь рафінованому суспільстві, де на зелених лугах пасуться рожеві юнікорни і панує тотальний піс, гармонія і вселенська благодать. І найголовніше, усі там спілкуються так, як дозволив Його Святість Найправильніший Валентин Л. та апостоли-подстрєкатілі .
EleKtrik Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:27 #112 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:27 to jack74- Ти розумієш значення слова Флейм? Попередні пости читаєш?
Oksana04 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:33 #113 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:33 А відколи ТС, котрий зареєстрований два тижні на борді буде вказувати дядям і тьотям, в якій манері виражатися, як потрібно писати\казати, а як ні?Можна подумати, якби топстарт створила я (2 роки реєстрації) - реакція була б іншою)))
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:34 #114 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:34 to jack74- Ти розумієш значення слова Флейм? Попередні пости читаєш? дуже добре розумію і читав усі пости а що, якісь сумніви? А відколи ТС, котрий зареєстрований два тижні на борді буде вказувати дядям і тьотям, в якій манері виражатися, як потрібно писати\казати, а як ні? Обрав роль собі такого поліцая нравів, поді живе в якомусь рафінованому суспільстві, де на зелених лугах пасуться рожеві юнікорни і панує тотальний піс, гармонія і вселенська благодать. ... ага і ще там живуть "Пони, которые кушают радугу и какают бабочками..." Які ж ви тут всі "нєжниє і нєпрікасаємиє"!! ТІльки хтось тицьне вам в вашу ж тупість, як ви зразу настовбурчуєте чуби і гуртом давай гнати його з курятника
EleKtrik Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:41 #115 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:41 to jack74- Ти розумієш значення слова Флейм? Попередні пости читаєш? дуже добре розумію і читав усі пости а що, якісь сумніви? Так!
Deemon Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:48 #116 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:48 Можна подумати, якби топстарт створила я (2 роки реєстрації) - реакція була б іншою))) Не в тому річ, такий період, якраз канікули в школах почались, думав нахлине хвиля дітвори.... Та де там, вчителі підтягуються - тупих рятувати
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:50 #117 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:50 карочє я пойняв, атдєльнім лічнастям нада хоть граматнастю - но виділитися - показати нам всім тут духовно і культурно убогим висоти так сказать мовознавчої теорії. от тільки чомусь складається препротівнейшеє впєчатленіє, шо кромє отої граматнасті (і та шо пєчально с ашипками) більше за великим рахунком – нєчєм. ти перефразував мої слова з точністю до "навпаки" Це якраз в нормального стороннього читача складається враження, що місцевим олбанцям більше нема чим виділитись, крім начеб-то "дотепного стьобу" Ну але ж де ж! Хай не лізе "сторонній" в ВАШ курятник, так? нєжниє і нєпрікасаємиє ой, а це чьо развє нє па олбанскі? то я чьой то не поняв за шо боремся? певно "не поняв" ... Це російські слова українськими буквами Зокрема, все гарно, коли воно в міру (я і олбанство маю на увазі) Як кажуть сусіди: "Цо забардзо - то нє здрово!"
Соромітник Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:59 #119 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 10:59 nd_, ти б так не випендрювався, бо відтоді як ти вчився писати багато чого в правописі кардинально змінилося.дивлюся нові підручники і окуїваю.а по темі - ТС, почни з себе. Бидляцька поведінка з використанням літературної мови не робить честі.
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:05 #120 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:05 а може ти уже нарешті просто визначишся кого тупим називати, а то чьой то не понятно - діфото? толіка? мене? дімона? з тобою шо диктант написати на спір, щоб ти собі нарешті уяснив як пишеться слово "начебто"? і що напевно спершу варто вивчити оте слово, перед тим як тішитися своєю НАЧЕБТО грамотністю і тим більше комусь тикати оцю НАЧЕБТО грамотність? Певно, до мене звертання Ну, якби я когось конкретного тупим вважав, я б так і вказав (доречі, про "тупих" не я почав ) Добре, розжую.... Коли я писав "ТІльки хтось тицьне вам в вашу ж тупість", я мав на увазі тупий "стьоб" так-званих олбанців в більшості випадків в темах, для того не передбачених (про що й завів мову ТС) А про граматику й орфографію - бачиш! можеш, коли хочеш Я теж звичайний смертний, і не претендую на філолога, але читаючи мої пости не доводиться ламати очі, я думаю. ("читаючи" - русизм. правильно "коли читаєш". від ред. )
Vadimm Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:05 #121 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:05 Коли в класному журналі двійки в рядочок - тупий учень. А коли в стовпчик - хто? jack74, ти випадково не знаєш?
Соромітник Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:19 #122 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:19 пардон, це ж ти почав про НАЧЕБТО, тобіш хотів похвалитися знанням правопису.два твої пости суперечать один одномухоча, впринципі, як і всі інші.
Андрій Віталійович Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:21 #123 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:21 було б за що сперечатись)) інтернет й люди спілкуються, як заманеться. а моя справа обирати, що читати, що пропускати...
jack74 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:22 #124 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:22 Коли в класному журналі двійки в рядочок - тупий учень. А коли в стовпчик - хто? jack74, ти випадково не знаєш? ні, не знаю... певно, баран повний... в тебе є кращий діагноз?nd_, приємно читати! От і поясни, чому так ломає спілкуватись нормальною мовою? Бо то будеш не ти? Бо ти відразу став "дядьком з пузом"?! Думаю, ні... Я теж не грамотій, я не зазубрював правила, з "мов" в мене взагалі були "трійки", але я намагаюсь спілкуватись з людьми з повагою до них, тобто не спотворюючи їхньої мови. Чи то української, чи то російської. "Oksana04, ... і коли вже суддя скаже "НІЧЧЧЯЯЯЯ!"?
Соромітник Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:22 #125 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 11:22 та хто сперичається, просто "грамотєї" кумарять
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.