Перейти до змісту

Хулігани і авто

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

Кущі скоро потравлю, вже хімією запасся

Ніхарашо ета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Ніхарашо ета.

поддержу

p.s. потравите кусты - будите жить в говне, и кому от этого луше?

p.p.s. а гаражей-стоянки нет рядом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да стоянок куча.. но ісчо більшу кучу жаба та насрала, що душить 100 грішек за стоянку заплатити :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да стоянок куча.. но ісчо більшу кучу жаба та насрала, що душить 100 грішек за стоянку заплатити :D

І де ж це ти бачив стоянку за 100 грішек? 3 соточкі як льоду. І да, відповідальності стоянка ніякої не несе ні за поцарапане авто ні за вкрадене ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де ж це ти бачив стоянку за 100 грішек? 3 соточкі як льоду. І да, відповідальності стоянка ніякої не несе ні за поцарапане авто ні за вкрадене ...

так так і це сурова правда........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді давайте проаналізуємо конктерно мою ситуацію.

На фото хто запаркувався неправильно, кому заважає проїхати/пройти, які кущики поломані?

Моя машина біла, ставити ближче до правої бровки не айс - на вечір запарковують ззаді ще авто, потім вирулювати складно, та і на чотири авто вистачає місця.

post-1350-0-26708600-1337582393_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, де ж та купа стоянок, тим більше за 100 грн.?

Раніше під домом була платна стоянка, біля "Олімпії". Зараз же на її місці побудували якусь будівлю.

А те, що залишилось від тої стоянки не вмістить усіх машин, що паркуються в нашому дворі та навколо будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді давайте проаналізуємо конктерно мою ситуацію.

На фото хто запаркувався неправильно, кому заважає проїхати/пройти, які кущики поломані?

Моя машина біла, ставити ближче до правої бровки не айс - на вечір запарковують ззаді ще авто, потім вирулювати складно, та і на чотири авто вистачає місця.

ішов додом пізно і замітив що вам хтось на капоті напаскудив...мені постійно на кришу кидають бутилки і тд...о такі у нас сусіди(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу і я. Отнюдь не власник афто.

...

Ви настолько, простіте за вираженіє "охуєлі", что уже не звертаєте увагі на сваї действія, счітая їх за норму поведінкі

...стал я в зельоной зоне, кручу велік...

Так что вивод такой - стоіт фсегда взглянуть на сітуацию под другім углом.

Еду на машине – все пешеходы козлы

Иду пешком – все автомобилисты козлы

Еду на велосипеде – вообще ВСЕ КОЗЛЫ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в києві там 5 машин влізе ;)

Взагалі радив би задом паркуватись...

Якщо вже зовсім занудствувати, то на тротуар клювом виїхав )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхарашо ета.

Машини під вікнами лучше? Кущі вирішили проблему парковки?

p.s. потравите кусты - будите жить в говне, и кому от этого луше?

Тобто до посадки кущів люди 15 років жили в гавні? Тю, а люди думали, що це подвір'я і без кущів одне з самих зелених не тільки в районі, а й у Луцьку. Піду їх розстрою.

п.с Кущі не садилися з метою озеленити двір, а як реакція на скаргу однієї людини. Скарга була на паркувальників "на бровці", тепер вони всі під вікнами. Це харашо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, щоб толково тобі відповісти треба бачити картину, але нищити кущі щоб поставити туди машину це якось не тойво. Це я так суджу, поверхнево.

Тобі видніше, але де гарантія що через місяць там знову не з"являться кущі або що через це на капоті не з"явиться цеглина від тієї однієї людини? ІМХО, варто шукати компроміс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, щоб толково тобі відповісти треба бачити картину, але нищити кущі щоб поставити туди машину це якось не тойво. Це я так суджу, поверхнево.

Тобі видніше, але де гарантія що через місяць там знову не з"являться кущі або що через це на капоті не з"явиться цеглина від тієї однієї людини? ІМХО, варто шукати компроміс.

Компроміс був до кущів, більшість паркувалася "на бровці", кому не вистачало місця під вікнами, а тепер навпаки - більшість під вікнами, а решта між кущами. І я не кущі збираюся нищити, щоб поставити туди машину, це кущі посадили, щоб там машини не ставили - коли зрозумієш різницю, то питання про "тойво" зникнуть. У водіїв забрали єдину можливість припаркувати авто, нікому не заважаючи. Один мудак не показник, це розуміють і сусіди-водії і сусіди-пішоходи, були збори по іншому питанню, всі були однієї думки. В дєда також авто є, яке він також паркує під моїм вікном, а цегла в нас випускається зазвичай багаторазового використання, дєд це чудово розуміє, тому обмежується дрібними пакостями. Та й я тепер частенько на вікні залишаю фотоапарат з увімкненим детектором руху, скоро хтось да попаде в кадр з цеглиною, тоді можна буде говорити з ним по іншому, бо здогадки - це лише здогадки, а будуть докази...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І обов"язково закиньте хвото сюди, щоб страна знала своїх героїв. Тільки фото щоб було до зустрічі з Вами, а то після неї (зустрічі) його (героя), я так думаю, важкувато буде потім ідентифікувати...))),

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вдворі колись стояв батька москалик. Поки ми мирно гуляли собі на весіллі .. "кучка" героїв-малолеток радісно, похамськи припарковались з пляшками пива на машині .. згодом почали і крутити двірники .. ручки дверей. . .і тут . .звідки не візьмись . . приганяю я на свому авто з кількома товаришами. Підхожу.. кажу: "дітки, оскільки ви вже і так забагато собі позволили, розмістившись на чужому авто, то може не стоїть його крутити??" .. ))) а вони: "слышишь..! .. иды отсюда.." .. .

.. потім в їхніх головах проміжутки того що там відбувалось .. . і як завжди .. .фініта таких "смєльчаків" .. писанина правоохороним органам .. зато самі поняли .. що їм важко пояснити що вони робили в чужому дворі з чужим авто.

так що - тепер завжди порядок у дворі .. і хулігани самі знають куди їм не стоїть ходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чо мінуса клєїте жлоби ?

Коріш гараж за 120 рубліков знімаєт с проплатой на год, вот і отталківалса от его цени. Да і кто вам дохтор что ви не в состоянії найті ілі дерут с вас втрі дорога.

Вот біля "Сафрона" стоянка, на ній запорожец без виєздно-мохом оброс стоїть років 10.. думаєте він на столько проплатив ? А сосед, щоб двір не загромождать, договорився с человеком, і ставить своє афто в його приватному подвірі....не думаю что ОЧЕНЬ дорого договорілса....

Купіть, заправіть, ремонтіровать - єсть деньгі а на стоянку німа, пазор вашей культуре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate

Отправлен Сьогодні, 19:08

Чо мінуса клєїте жлоби ?

Коріш гараж за 120 рубліков знімаєт с проплатой на год, вот і отталківалса от его цени. Да і кто вам дохтор что ви не в состоянії найті ілі дерут с вас втрі дорога.

Вот біля "Сафрона" стоянка, на ній запорожец без виєздно-мохом оброс стоїть років 10.. думаєте він на столько проплатив ? А сосед, щоб двір не загромождать, договорився с человеком, і ставить своє афто в його приватному подвірі....не думаю что ОЧЕНЬ дорого договорілса....

Купіть, заправіть, ремонтіровать - єсть деньгі а на стоянку німа, пазор вашей культуре.

Мля, ну невже не можна нормальною українською писати. Очі ріже :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate

Отправлен Сьогодні, 19:08

Чо мінуса клєїте жлоби ?

Так то ж послідовник глибокошановного Азарова))) Всім треба вчитися говорити так мудро))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В деяких лікарнях пацієнтам дають подивитись виступ Азарова замість блювотного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В деяких лікарнях пацієнтам дають подивитись виступ Азарова замість блювотного.

О! Колюні ж на всіх не вистачить...Тому патрєбні паслідовникі! Тоді весь народ зможе вільно блювать без черг та затримок...Якщо, правда, буде чим))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха-ха-ха ))))) :0016: :0016: :0016::smile-zachot::ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо что єсть понімающіє что "інь" без "яня" нікуда.

І плохо, что форумниє "яні", на самом деле "іні" с усамі і шляпой :D.

Хуліганьо фсенда було, но може меньше би дурних мислей лізло, коли б не бачили не отвечалі на действія другіх "грамоинмих хулігоноф" :0021:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рескозть настрой смотрових щелей, может і новоє узреєш

podborka_96.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось вам фотко 2 імбіцилоф за место газона стражающихся, фотко буди дяді Колі і следи от шин. Клейте дальше мінуса кармадрочери :D єслі счітаєте за хуліганство бумагу под дворнік.

ea2f857c6275.jpg

1132202c6e55.jpg

0de2462d8f5c.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, аж дорогу вже протоптав, нарушитєль громадського спакойствія!.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...