Перейти до змісту

Як подати заяву в ЗАГС?

kolialutsk

Рекомендовані повідомлення

Виникли питання,може хтось знає.Для того щоб розписатись в ЗАГСі потрібна прописка в паспорті?

А скільки зараз коштує ця процедура?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міський і обласний відділи РАЦС.

тел.: +380(332) 25-42-01, 25-60-67.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міський і обласний відділи РАЦС. тел.: +380(332) 25-42-01, 25-60-67.

Можна навіть було і здалеку зайти: 109, google... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля, а шо з жінкою робити ти тоже будеш на борді питати???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі такі розумні шо аж тошно.

А відповіді нормальної ніхто не може дати?Треба прописка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля ото проблема набери в ЗАГС і запитай...P.S.ти подумай бо кажуть що зараз розводитись дорого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля, а шо з жінкою робити ти тоже будеш на борді питати???

для это и дают в ЗАГС-е "місяць на роздуми", чтобы потренироваться...:)

Треба прописка?

Прописку отменили...

Теперь нужна регистрация...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля ото проблема набери в ЗАГС і запитай...P.S.ти подумай бо кажуть що зараз розводитись дорого...

Врут)

kolialutsk Прописка для росписи не нужна)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу,

может кому пригодится.Прописка нужна обязательно,но можно прописаться в любом городе или селе Украины.

Заявление можно писать за месяц и один день,но места уже не будет.Поэтому можно за пару месяцев забить себе место за 35грн.которые нужно заплатить в Приват банке.

Потом еще в день подачи заявления 50грн и потом ещё 150.(это если без оркестров и т.д.,по скромному)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но можно прописаться в любом городе или селе Украины

В том селе и расписываться будешь...

Нужна месная прописка одного из пары. То есть если ты из Ковеля а она из Горохова то в Луцком ЗАГСЕ вам скажут "па-па".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но можно прописаться в любом городе или селе Украины

В том селе и расписываться будешь...

Нужна месная прописка одного из пары. То есть если ты из Ковеля а она из Горохова то в Луцком ЗАГСЕ вам скажут "па-па".

Не правда, когда я расписывалась, у меня не было луцкой прописки, у супруга тоже, достаточно было быть просто гражданином Украины. Вот с разводом сложнее: где расписывался - там и разводится нужно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

***ть... Як вже дістали такі теми!!! Лінь сраку відірвати від улюбленої он-лайн гри? Чи взагалі від компа?

Вийди на двір - там теж є живі люди.

Про ЗАГС - там правила міняються майже щодня, як і наші закони. Набери 109 (1509 платна) і запитай номер в ЗАГС і тобі по телефону все розкажуть.

Точно скоро будуть питатися вже в неті у всіх поголовно "що робити?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі такі розумні шо аж тошно. А відповіді нормальної ніхто не може дати?

Мова про те що раз вже доріс до ЗАГСу, то повинен самостійно вміти "рішати" питання, бо далі буде тільки складніше. А ти "очкуєш" як п"ятикласник зателефонувати до невідомого тобі дорослого дяді і запитати що і до чого.

Мені в свій час взагалі довелося місяць збирати документи для ЗАГСу, бо в нас просто так з іноземцями не розписують, і нічо, впорався, і мама/борда не допомагали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова про те що раз вже доріс до ЗАГСу, то повинен самостійно вміти "рішати" питання, бо далі буде тільки складніше. А ти "очкуєш" як п"ятикласник зателефонувати до невідомого тобі дорослого дяді і запитати що і до чого.

Мені в свій час взагалі довелося місяць збирати документи для ЗАГСу, бо в нас просто так з іноземцями не розписують, і нічо, впорався, і мама/борда не допомагали.

Блін,шо ви з мене робите якогось перепуганого дибіла?Вже нічого не можна на Борді спитати щоб умніки не висказували свою не по темі думку???

Можеш допомогти-поможи.Не можеш-іди далі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо ви з мене робите якогось перепуганого дибіла?

Так то ж не ми задавали тупі питання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін,шо ви з мене робите якогось перепуганого дибіла?Вже нічого не можна на Борді спитати щоб умніки не висказували свою не по темі думку???

Можеш допомогти-поможи.Не можеш-іди далі!

Не сприймай близько до серця, це лише підготовка до сумісного життя ( такий собі тест на психологічну витривалість ) :0163::0162::0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бідне дитя.... А скільки ще всього доведеться пройти в житті....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

калян знает тропинки волшебных полян)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зроби приписку в селі тамже за 1грн і розписка і штамп в паспорті, а якшо доплатиш заяву заднім чіслом оформлять і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зроби приписку в селі тамже за 1грн і розписка і штамп в паспорті, а якшо доплатиш заяву заднім чіслом оформлять і все

головне слово тут " і все"... що в перекладі значить "ЖОПА" :)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене після штампа рай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...