Перейти до змісту

ХСО "Кантрі-мікс" [13.05.2012]

ursa

Рекомендовані повідомлення

10-ти километровый подьем? :)

10-ти кілометрове коло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь

Були вчора на трасі....

Ууууууууууух..!!! А я ще й Фішером..)))

Повеселився на славу.. особливо з "Бочок смерті".....

Тепер.. я знаю нащо паспорт з собою брати... туди буде ставитись штамп з номером.. хоч якось можна буде ідентифікувати труп.))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головний спонсор гонки - майстер по переборці вилок - Дімка молоток! Виїзд з лісу порадував )) Роботою буш завалений до осені )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде шмат поля, ну і хай буде. Чесно кажучи, я не взахваті від нього, бо ПЛ асоціюється більше з суто роздільною Технічною гонкою. Але оркам видіше, най буде так))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бодя.. ти гониш.... )))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде шмат поля, ну і хай буде. Чесно кажучи, я не взахваті від нього, бо ПЛ асоціюється більше з суто роздільною Технічною гонкою. Але оркам видіше, най буде так))

Бодя, прикол в тому, що буде 7 кругів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді які 7 кругів(то б уже марафон був) буде у еліти 1:30 їхати аматори 1:15 і хто скільки кругів проїде стіки і буде....

заїзду не буде по кругам..

І старт загальний)) не роздільний...еліта стартує через 15хв аматори..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, такой кружочек решает проблему ПЛ-ского "замеса";)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пацани, у вас на вихідних почуття йумара загубилось, я знайшов, звертайтесь! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПЛАААААААЧУ !!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого вихідний а в кого робочий :)

сор не поняв спочатку йумара))))

п.с.

той участок зара сухенький і їдеться просто супер..але якщо там пройде дощик що цілком ймовірно згідно прогнозу, буде трохи що помісити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були вчора на трасі....

Ууууууууууух..!!! А я ще й Фішером..)))

Повеселився на славу.. особливо з "Бочок смерті".....

Тепер.. я знаю нащо паспорт з собою брати... туди буде ставитись штамп з номером.. хоч якось можна буде ідентифікувати труп.))))))

Лекс ты не пугай народ))) А то сейчас половину наших распугаешь))) Бочки смерти, штамп в паспорте))) Самое главное оттуда трезвым слинять))))))))))))))))))))))))))))

А то восьмирукийсеми... как начнет наливать)))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У кого вихідний а в кого робочий :)

сор не поняв спочатку йумара))))

п.с.

той участок зара сухенький і їдеться просто супер..але якщо там пройде дощик що цілком ймовірно згідно прогнозу, буде трохи що помісити...

Заработался совсем, Казачек. Тот участок, что на рисунке Ярослава Я., без грейдера велосипедом в любой сезон не проходится:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заработался совсем, Казачек. Тот участок, что на рисунке Ярослава Я., без грейдера велосипедом в любой сезон не проходится :D

Це ти заработалась :) Рисунок не мій, а з сайту http://racing.lutsk.ua/races/race2012/cun3MX/cun3MX-track/

Траса прокладена по грунтовим дорогам. Ми вчора проїжджали ту петлю разом з Сірком і Урсою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мб....ато помимо роботи доводиться шукати час для тренувань....а у нас після гонки велобянька не намічається?))

п,с

г і то правда в реалі дорога трохи правіше йде...а там поле де намальовано))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До завершення попередньої реєстрації лишилось 20 хвилин. Хто ще не зареєструвався - поспішіть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там я бачу друга історія. Реалізація задуманого на цю трасу із самого початку :)

Именно так. Вчера получилось правильно (выехав на ошибочную дорогу) замкнуть полевой круг, не нарушая идилию леса :)

Cun3MX (кантри-микс) изначально и планировалась в таком формате - задр...аг по лесу и расслабон по полю. Поэтому и название было выбрано таким ;)

І старт загальний)) не роздільний...еліта стартує через 15хв аматори..

Вчера я уже убедился... Но ещё раз спрошу. Для кого пишутся Положения про гонку? Всё давным-давно было чётко и ясно прописано. Читайте.

то правда в реалі дорога трохи правіше йде...а там поле де намальовано))))

В реале дорога идёт почти так (+-10 метров), как нарисовано. На снимке просматривается та "травяная" грунтовка - и трек идёт именно по ней.

Тот участок, что на рисунке Ярослава Я., без грейдера велосипедом в любой сезон не проходится :D

Поле проходится на 96% в любую погоду, лишь одно небольшое место есть, где по оси увязают КАМАЗы, а в остальном там отлично едется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А погодка то як радує на неділю :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня беру мусорные мешки и защитные перчатки и после работы еду лес убирать. Присоединяйтесь. Мусора очень много. Одному не унести.

Урса, специально попробую сегодня проехать прямо по полю, как нарисовано;). Я там когда-то решила срезать, да так ушиблась, что до сих пор вздрагиваю:)

Я то думала, вы прикалываетесь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Урса, специально попробую сегодня проехать прямо по полю, как нарисовано ;). Я там когда-то решила срезать, да так ушиблась, что до сих пор вздрагиваю :)

Я не удивлюсь если ты когда поедешь то тот участок поля не узнаешь))) от этих ландшафтных дизайнеров чего хочешь можно ожидать)))))))))) Приехал в ПЛ, а там трасса как на КГ, пацаны за ночь 10км подьем накидали, камней навозили и систему горных рек провели :lol: и даже лесовозов успели запустить)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и даже лесовозов успели запустить)))))

Та ... лісовозів ... Там по річках вже буде горбуша на нерест іти і фунікульор на верх гори на ДХ участок. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и даже лесовозов успели запустить)))))

Та ... лісовозів ... Там по річках вже буде горбуша на нерест іти і фунікульор на верх гори на ДХ участок. :lol:

а під час гонки внєзапно почнеться гроза і внєзапно закінчиться, ну щоб все як положено, як в горах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дааа, м'яко кажучи, говорити - не мішки таскати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дааа, м'яко кажучи, говорити - не мішки таскати :)

Не ну главное вы тенденцию поняли чего народ желает))) Главное что б вода в реках была чистая, альпийская)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...