Zheny@ Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:32 #26 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:32 тема з натяком на модераторів форуму? Когось конкретно?Хто давно на форумі добре пам'ятає теми, типу "Свавілля модератора Zheny@/чи_інший_хто_модератор". Мені також приписують синдром вахтера. І що? Хто знає мене не по форуму хай або спростують, або підтвердять. Хоча, всяке бувало. Особливо кричали ті, хто явно не правий, але потрібно щось кричати, бо в РО не хочеться, як же ж далі торгувати/тролити/оффтопити? І мене в РО відправляли. Себто я сам ставав "жертвою режиму".Зазвичай (ну, 75%) кричать про вахтерів ті, хто явно не прав. От тільки визнавати це ой як не хочеться!!!Згоден, маючи "владу" хочеться нею користуватися. "Ух ти! я можу БАН-ити! Клас! Зараз ЗОБАН-ю усіх, хто мене обіжав!" І давай дойо*уватися до всіх, аби забанити!А ще, я впевнений, що якби кожному охочому дали такий "банХаммер" в руки. Робив би теж саме. перших пару тижнів/місяців. А потім - набридає. Це сприймається, як належне.Сперечатися з приводу "генерал калитки" можна довго. Бо є чіткі правила, щодо того, кому туди можна, а є виключення. Просто ставши "генералом", починаєш забувати про виключення. А позбавившись "титула", починаєш новому кричати про виключення.Ну, якось так.
mix_forever Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:33 Автор #27 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:33 Вампірич, ну, це банальне лінтяйство і відмазування. У всіх інколи буває... Але от шо теж помітив, шо якшо людина займає дійсно важливий пост, то досить часто до звичайних людей у неї чудове відношення і цього самого синдрому в неї не помічається...З.І. Жень, ен шукай прихованого підтексту там, де його нема )З.І.І. Лише повний ідіот і розумовий інвалід міг тупо грохнути свої пости в темі, щоб всі інші читались так, ніби я сам з собою розмовляю... Аж ніяк не схоже на вчинок адекватної дорослої людини, якій уже за 30...
Zheny@ Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:40 #28 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:40 Але от шо теж помітив, шо якшо людина займає дійсно важливий пост, то досить часто до звичайних людей у неї чудове відношення і цього самого синдрому в неї не помічається...Людина звикає.Те, що вчора було ого – сьогодні так собі.©БумБокс - Діагноз.Заміть, людина, яка завжди мала гроші (багата людина, з достатком) не таке бидло, яке щойно "вхватила Бога за бороду", розбагатіла.
laska Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:48 #29 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:48 Не всі гідно проходять випробування грошима і владою. Стрімка кар'єра теж здатна зносити голову.А ще помітила, що ставлення до обслуговуючого персоналу, як детектор даного синдрому. Є любителі, що хлібом не корми дай офіціанта построїти.
mix_forever Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:49 Автор #30 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:49 Можливо то і звикання, а може ше шось. Я просто констатую той факт, шо людину на вшивість мона перевірити, банально давши їй краплинку влади...З.І. Офіціантів строять ті, хто сам ніколи не працював в галузі обслуговування. Бо якшо ти хоч трохи маєш поняття про цю кухню зсередини, то ніколи не вестимеш себе як бидло, тіко через те, шо офіціант забарився на 5 хвилин, чи шо пінка в пиві не на 1 палець, а на півтора.
Zheny@ Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:55 #31 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 07:55 А от Гетто, поступив зараз як отой, про кого йде мова. Грохнув свої пости. А ви, дуракі. От якби не було змоги їх грохнути, хєр би в дискусію вліз. тверезим. Бо явно не тверезий їх писав.
mix_forever Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:00 Автор #32 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:00 ІМХО звісно, але доросла людина повинна якось усвідомлювати наслідки від того, шо вона робить чи пише...
Tolik_lt Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:01 #33 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:01 Гєтто, ти просто скарб. скільком людям допомагаєш стати(?) кращими о, тут у спільноті одна жіночка любить свої пости грохати. цікаво, теж перед тим нетвереза пише??
Zeuss Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:08 #34 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:08 Не всі гідно проходять випробування грошима і владою. Стрімка кар'єра теж здатна зносити голову. ... "... и тут такая штука - что люди вообще через ж*пу устроены. То есть, ежели кто главнее другого, то этого другого он уже за человека не считает. И чем больше разрыв - тем сильнее это сказывается." P.S прєдлагаю комусь включити "синдром вахтьора" і зробити ата-та Гетто, за спроби алкогольного тролізму теми...
sweetlena Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:15 #35 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:15 Ох, рекомендую для перегляду фільм в тему: Крепкий сон / Пока ты спишь / Mientras duermes (2011)Ще один дуже в тему Das Experiment/ Эксперимент (2001)В ходе научного эксперимента 12 обыкновенных людей добровольно становятся на две недели "заключенными" тюрьмы, в то время как 8 таких же добровольцев становятся надзирателями. Задача первых — соблюдать правила тюремного режима; задача вторых — поддерживать порядок. Но человеческая природа берет свое, и эксперимент выходит из под контроля: под бесстрастными взглядами ученых надзиратели упиваются властью, унижая заключенных, и в тюрьме назревает бунт... Фильм снят по мотивам реального эксперимента.А взагалі, то властиво людській природі - чим більше маємо/можемо, тим ще більше хочеться мати/могти/керувати/строїти з себе х зна що
Ko3bMa Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:18 #36 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:18 А от Гетто, поступив зараз як отой, про кого йде мова. Грохнув свої пости. А ви, дуракі. От якби не було змоги їх грохнути, хєр би в дискусію вліз. тверезим. Бо явно не тверезий їх писав.Це ті, де йдеться про дітей і викинуті з вікна книжки?
mix_forever Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:18 Автор #37 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:18 О да. "Експеримент" дивився... Фільм вартий уваги.
Гетто Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:26 #38 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:26 А от Гетто, поступив зараз як отой, про кого йде мова. Грохнув свої пости. А ви, дуракі. От якби не було змоги їх грохнути, хєр би в дискусію вліз. тверезим. Бо явно не тверезий їх писав.Микс разреши озвучить для всех нашу переписку в привате по этой теме... свою я могу, но без твоего разрешения, твой пост не могу выносить...А пока что приведу свой ответ Миксу на вопрос о грохании своих постов...(....Тепер з приводу знищення моїх постів. Я це зробив лише з однією метою: бо побачив, що вони дійсно недолугі, і викликають в користувачів форуму лише агресію та не сприйняття. Тому вирішив їх просто забрати подалі від очей. Цими діями я абсолютно не ставив собі за мету зробити тему ідіотською, я навіть про це і не думав, коли грохав свої пости. Якщо ти дійсно хочеш виправити топ старт до нормального стану, то, як варіант, можеш почистити свої, і не лише свою пости, котрі являються пов`язаними логічно – змістовим ланцюжком з моїми, тепер уже неіснуючими постами. Тоді все буде виглядати більш менш гармонійно.Щодо зустрічі, я не з тих людей, котрі там стрілки набивають, погрожують чимось і так далі, в тому контексті. Тому не вбачаю за потрібне, спеціально десь зустрічатись.Якщо випадково десь пересічемося, тоді і обсудим тему. Я більш ніж впевнений, що розмова вийде цікавою, та дружньою.)И состояние в момент написания тех постов было адекватным........Кстати, раз уже заговорили о карме и вахтёрах… лично для меня все эти плюсования и минусования обозначают только лишь одно единственное, а конкретней, являются сигнальным флажком, если кто плюсанул, значит он согласен с мыслью, если минус – не согласен, если под постом около десятка минусов, а то и более, значит я где то чего то не то ляпнул…Яркий пример этому - вчерашнее – сегодняшняя дискуссия… пару моих постов - и больше 15 минусов… значит я не прав… ибо не могут столько людей ошибаться..Как то такое пояснение…
Zheny@ Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:48 #39 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:48 Tolik_lt, я про стан, в якому вліз у дискусію. А не про стан, в якому видалялися пости. Будь уважнішим.
mix_forever Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:51 Автор #40 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:51 Гетто, спочатку тре думати, а потім уже робити, а не навпаки... Тоді і видаляти ніц не прийдеться...А і ше - варто иб повчитись визнавати свої помилки, це ознака не лише сильного характеру, але і здорового глузду
Vadimm Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:58 #41 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 08:58 З приводу гону на модерів: да брєд, скажу я вам. Хто лізе на рожон, той і отримує РО. Хто з модерів зловживав владою - також отримував. Мені це нагадує ситуацією з неграми в штатах - мол, я негр, а ці расисти, користуючись тим що вони білі, мене принижують і теде-тепе. Після чого на роль якогось начальника поліції в голівудському фільмі беруть обов"язково негра (до прикладу), або кругом йому дають "зелене світло" аби він більше не згадував про расистів. Були випадки коли я виказував образу на модера у відкриту, але не як на представника адміністрації, а як на юзера, і ніяких банів за це не отримував. Тому не варто плутати тепле з м"яким.А з приводу Синдрому: ті з нас хто має дитину, згадайте випадок з особистого життя. Дитина просить щось, ми маємо можливість її задовольнити, і ніби це і не тяжко, але починаємо надумувати всякі дріб"язкові причини, аби не виконувати те що просить. Просто тому що не хочу, тому що я батько і так вирішив, і крапка. Тому в деякій мірі кожен з нас переносить інколи цей синдром. Достатньо мати хоча б якусь, мізерну владу.
Гетто Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:00 #42 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:00 Да что вы вцепились в то состояние, оно было одинаковым, как при написании постов, так и при их удалении.Причина разницы во времени заключается в том, что я только сегодня увидел полную картину реакции общества на те посты, и понял, что просто нет смысла их держать на всеобщем обозрении.Я понимаю, что много кто расценивает этот поступок так: залез в тему, накатал ерунды, потом специально ту ерунду удалил, типа аля я ничего не писал вообще, а все те, у кого нет возможности удалять остались в дураках, ибо их посты то повисли в воздухе…Буду краток: это абсолютно ошибочное представление ситуации, истинная причина грохания своих постов уже изложена выше…
Адміністратори t0rik Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:10 Адміністратори #43 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:10 Щас как тут пальну из маузера...
Slavco Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:26 #44 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:26 Щас как тут пальну из маузера... Меговахтер Моя думка: ця бактєрія є в кожному із нас. Дехто лікується від неї; дехто навпаки ростить, як пузо для пива; дехто взагалі пускає процес на самотьок. Це просто невідємний кусочок особистості, Так що ділити на мальчішей і плохішей, думаю, не варто.
Oksana04 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:58 #45 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 09:58 Моя думка: ця бактєрія є в кожному із нас. Дехто лікується від неї; дехто навпаки ростить; дехто взагалі пускає процес на самотьок. Це просто невідємний кусочок особистості.Ще помітила (мені це особливо видно, напиклад, на постах особи, про яку писав Толік, чи того ж самого Гетто), коли одні пишуть в їх адресу негативний пост а потім інші підтримують. Поважаю людей, які пишуть негатив і які ставлять "підтримав" - це їх відкрита позиція. Зневажаю тих невідомих, які ставлять +1, типу, я класний, я теж про когось там фігово думаю, я теж підтримав, але бояться себе показати - для мене ці люди відносять до таких, які хочуть/потребують, щоб над ними був хтось з описаним синдромом.Може трохи закрутила, але суть , думаю, зрозуміла.
Zeuss Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 10:03 #46 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 10:03 Слухайте, я перепрошую за оффтоп і там всі реверанси... але шо то за загадкова особа??!
Ko3bMa Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:16 #47 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:16 Поважаю людей, які пишуть негатив і які ставлять "підтримав" - це їх відкрита позиція. Зневажаю тих невідомих, які ставлять +1, типу, я класний, я теж про когось там фігово думаю, я теж підтримав, але бояться себе показати - для мене ці люди відносять до таких, які хочуть/потребують, щоб над ними був хтось з описаним синдромом. Гм, а хто ж просив повернути карму?
Oksana04 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:18 #48 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:18 Гм, а хто ж просив повернути карму? Де?
Zheny@ Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:22 #49 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:22 Ну, а де її просили повернути?
Oksana04 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:24 #50 Опубліковано 24 Квітня, 2012 в 11:24 Ну, а де її просили повернути?Просила про "Підтримав" )))Якби зараз щезли "+/-" - нічого б не сказала. А от про "підтримав" знову би просила.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.