Перейти до змісту

Порадьте супутниковий ресивер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго здоров'я!!! Виникла необхідність придбання для знайомого ресивера для шари на 36-му з HD в районі 500 грн. Щось я на agsat.com.ua дивився, та нічого толком і не надивився :). Бачив там є бюджетні ресивери типу AB CryptoBox 500HD mini або U2C S+ Maxi HD (RCA). Так ось, потрібно щоб був відкритий Linux, поставити плагін mgcamd, час від часу фільми 1080p подивитися. Яка в них якість картинки? Та і взагалі... Хто що знає - говоріть :)

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

... якщо хочете реальну заміну Dreambox то візьміть

Gi S8895 Vu+ UNO

хороша цяця, шустра порівняно з моїм алієном 8900 :). Хм... бачу в ціні трохи піднялись на гривень так 400 O_o... покращення

Опубліковано

придбання HD в районі 500 грн щоб був відкритий Linux

я думаю з такими вимогами в 500 грн. явно не вкладетесь...

... а от GI 8120 http://www.agsat.com...vations-s-8120/... з Енігмою "на борту" ... можна попробувати

правда ціна його 90 $ ... з хвостиком )

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Доброго вечора, підскажіть будь-ласка у виборі тюнера, на даному етапі зупинився на OpenBox S2 i Amiko SHD-8900 Alien. Потрібен на дачу, але щоб можна було подивитися фільми з флешкі в .MKV форматі. Наперед вдячний за відповіді.

Опубліковано

підскажіть тюнер з можливістю дивитися офіційно Либідь та підримкою тв від тьтки Шури?

там знизу, вибирайте. Майже всі підтримують шару, одні будуть хвалити опенбокси інші гелексі :) Головне бюджет ...

http://satmaster.kie...?productID=5029

Опубліковано

підскажіть тюнер з можливістю дивитися офіційно Либідь та підримкою тв від тьтки Шури?

там знизу, вибирайте. Майже всі підтримують шару, одні будуть хвалити опенбокси інші гелексі :) Головне бюджет ...

http://satmaster.kie...?productID=5029

Полюбасу "OPENBOX"

Опубліковано
Amiko SHD-8900 Alien
для медіа він явно слабенький, більші mkv і ресивер буде завісати ,за аналог Gi 8120 не скажу.

А Openbox s2 буде підтримувати великі .MKV фідеофайли? більшість фільмів з хорошою якістю іде в цьому форматі. Можливо хтось мав діло з Openbox s2

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вітаю! В мене наступне питання. Купили плазму на 32 дюйми, а Tiger Stars 8100 (Globo 4400), не витягує, та ще й через тюльпани. Інколи таке враження що дивився відео в 240р.

Порадьте тюнер з наступними вимогами: відео в HD, підтримка Т2, підтримка роботи з Wi - Fi. Ще бажано щоб на ньому можна було робити шару. Якщо написав якусь дурню, то сильно не бийте, бо мав справу лише з простеньким Tiger Stars 8100 (Globo 4400) і шару не робив.

Також цікавить як в таких тюнерах з настройкою каналів, бо в Globo 4400 залив свіжий дамп і дивишся, ну або сам настроюєш. А який принцип роботи в HD тюнерах?

Що скажете про цей тюнер GI S8120 HD ?

Опубліковано

Можеш брати не задумуючись тільки Т2 там нема, для цього спеціальний тюнер потрібен

Я вже і сам додивився що нема. А взагалі є тюнери з підтримкою супутника і Т2?

Опубліковано

троха петраю в області супутникового телебачення, за пиво надам вичерпну консультацію.

Ну якщо приїдеш в Турійськ, то не тільки пиво буде)))))))))

Опубліковано

Якщо хочеш тюнер да ще і HD, да і ще щоб шарінг дивитись, то на..я тобі те Т2.? Купляй "Openbox SX4 HD"(ціна,якість просто супер) підключайся в сетку і балдєй.)))

А якщо дорого то "Скай Прайм" тоже вроді робить нормуль а ціна я рахую дешева,ну відносно.

Опубліковано
Купили плазму на 32 дюйми

а може ваша плазма підтримує T2 ??? Наприклад майже всі моделі LG 2013 року з T2 и з S2.

Порада, на всяк випадок беріть ресивер з CI+ слотом

Опубліковано

Є. Наприклад, Openbox S9 HD PVR або Optibox Raptor HD

Дякую! Але ціни кусючі((((

то на..я тобі те Т2.?

Не повіриш, місцеві канали дивитися))))))))) Наприклад я не знав що вже є 3 обласних канали.

Я подумаю над Openbox SX4 HD.

а може ваша плазма підтримує T2 ??? Наприклад майже всі моделі LG 2013 року з T2 и з S2. Порада, на всяк випадок беріть ресивер з CI+ слотом

Та така історія що купили, а зі мною не порадилися. Плазма цифру приймає, але лише DVB-S/S2 і DVB-T. Її просто з Польші присунули...

Опубліковано

Не повіриш, місцеві канали дивитися))))))))) Наприклад я не знав що вже є 3 обласних канали. Да аргумент)))))))))))))) підключай інтернет і дивись нтв, то забудеш про місцеві на довго)))

Опубліковано

Можеш каммодуль з картою Либідь взяти.Зараз не знаю,але до Нового року 40уе. і 3 роки безкоштовно.

Опубліковано

ig_rok, А воно варте того? І ще питання: на тарілку де головки направлені на Сіріус, Амос і Гарячу пташку, можна впихнути головку на Єутелсат?

Опубліковано

ig_rok, А воно варте того? І ще питання: на тарілку де головки направлені на Сіріус, Амос і Гарячу пташку, можна впихнути головку на Єутелсат?

Я не можу однозначно сказати чи варто,але якщо модуль підходить в телевізор і ви розглядаєте варіанти Т2.То цей варіант набагато кращий.Звичайно варіант який запропонував yura-patriot кращий.Але це вже інша цінова категорія і наявність інтернету.Ну і щомісячна оплата.
Опубліковано

не можна, потрібна ще одна антена

Зрозумів, дякую!

ig_rok,Дякую! Подивився пакет каналів, щось не дуже радує. Т2 я розглядаю лише як додаткову опцію, якщо можна так сказати. Мені потрібний тюнер, який може видавати HD зображення і мав можливість дивитися тв чи фільми, через інтернет

Опубліковано

А я і про додаткову опцію писав.Дешевше чим Т2 і каналів на порядок більше.Це аж ніяк не замінить HD тюнер.Ось брали в село в баню,тв+либідь.1 тарілка і компанії є що подивитися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...