Перейти до змісту

«World of Warplanes»

lerov

Рекомендовані повідомлення

я так зрозумів, для того щоб заробити нормально досвіду то треба йти з противником на таран, а то так весь бій літаєш 1к вистрілів 15-20 попадань :(

Треба вчитися стріляти , у мене відсоток попадань 9% по статистиці , але реально десь біля 15% по цілях , бо люблю постріляти по воді , по деревах і просто так . =)

Стріляй зблизька , якщо зайшов в хвіст , здалеку можна стріляти тільки наудачу , або при лобовій , коли швидкість зближення висока , або щоб відлякати . Ось і весь секрет , а то в тебе виходить 1,5-2% попадань , що дуже мало .

Добре вам - ви хоч пробуєте, а я вже мабудь за 4 місяць приглос чекаю...

Валера , маю код до гайдзинів , можу дати . Гра набагато краща + є режим з інструктором , щоб навчитися літати . В клані в танках косо дивляться на такі запрошення , бо народ там зависяє замість тренувань в танках :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 457
  • Створено
  • Остання відповідь

Mykola81, дякую - але не хочу тратити твій код аби спробувати політати :), бо я хочу просто спробувати, але не вчитись там виставляти шаг гвинта і ще щось, про що я навіть уяви не маю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж раніше практикував Таран, але рукі підрівняв зараз 1,2 фраги за бій, якщо ас на хвіст не сяде :0165:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, дякую - але не хочу тратити твій код аби спробувати політати :), бо я хочу просто спробувати, але не вчитись там виставляти шаг гвинта і ще щось, про що я навіть уяви не маю....

Там сам вибираєш складність управління . З інструктором тільки показуєш мишкою , куда хочеш летіти і стріляєш :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тепер і тута тест-пілот :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тепер і тута тест-пілот :)

Вітаю, як перше враження?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вражень купа! Я отой один з небагатьох, кого взяли в тестери, ууух які враження, та взагалі нема слів... та я на сьомому небі! Навіть не знаю що буде коли я гру скачаю і запущу, що зі мною буде :0119:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вражень купа! Я отой один з небагатьох, кого взяли в тестери, ууух які враження, та взагалі нема слів... та я на сьомому небі! Навіть не знаю що буде коли я гру скачаю і запущу, що зі мною буде :0119:

Я знаю що буде :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То сказав би мені раніше, я б тобі ключа дістав.

Вступай в мій клан)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix, дай хоч гру запустити.... вчора 4 години качався клієнт і всього 50% скачалось (вдома швидкість 40 Мегабіт....), а на роботі синій екранчик на компі видає замість гри....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Вступай в мій клан)

Ти вже мені дістав.

Валера, не вступай в його клан. Він балабол :)

Пограв я в літаки.

З модним джойтіком. Фу.

Танки рулять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома та я от хочу хоча б на клаві пограти. Здається розробникі казали що ще гра під джой не налаштована. В літаках вступлю токо в РедБулл :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Окай :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Не можу грати. При развороті зі стульчика падаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вступай в мій клан)

а мені можна інвайт код? цікаво спробувати літачки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Гохе сейчас 12к ключей раздают

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul, там здаэться не на WoWp роздають 12К ключів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вже мені дістав.

Вже як пару місяців самому можна отримати ключик)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій клан більше не існує)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачистил ГБ, продал гильдию и трансфернулся в другой мир?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Летаю, а что дает ключ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ти вже мені дістав.

Вже як пару місяців самому можна отримати ключик)

Вже як пару місяців тому і сам отримав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачистил ГБ, продал гильдию и трансфернулся в другой мир?

Перематросився в інший альянс)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побував літати з геймпадом - керувати легше, літак точніше керується, можно крутити фігуркі швиденько. Маю надію що до релізу там змінять інтерфейс вивчення літаків...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ще апгрейд не подобається, не зручно... Не так як в танках )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...