Перейти до змісту

запретим аборты

Banzai

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Тема цікава, але що робити коли тобі 20 років, вчишся в універі за який платить мама і папа, десь заробляеш, хватае на себе та свою дівчину, все з розумом та результатом появилася дитина (адже контекси захищають на 97%). І от що робити в такій ситуації, коли сам ненагулявся, сам клянчю гроші у батьків, сам всього ше хочю, а нада думати про ДИТИНУ. мені це слово на даний момент страшне,я боюся, я НЕ готовий. Який тоді вихід????

Якщо чоловік(мужчина) готовий мати статеві стосунки з жінкою(секс),то він повинний бути готовий взяти на себе відповідальність за всі наслідки від цього.Інакше він не мужчина.Бо жінки вони як діти,наговорив казочок,а вони вуха розвісили і - "Ваня,я ваша на векі".А Ваня-"всунул-винул і пашол".

"Я боюся,я НЕ готовий" .Не готовий,то й не лізь до дівок! :excl: Нагуляйся,стань на ноги,усвідом що таке сім'я,а тоді вже й зваблюй кохану.

Мужчина відрізняється від пацанюри тим,що думає про сім'ю і робить все для сім'ї,а пацанюра думає про себе(ну ще про секс для себе) і робить все тільки для себе і як тільки з'являється потреба думать ще про когось-зразу паніка і навтьоки.

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
не говорю за вийнятки, буває

я тут говорю виключно про своє лайф. і це виняток

були і контрацептиви і календар і вся херня

але маємо то шо маємо

ніхто і ніколи не переконає, що аборти-- це погано.

питань більше нема

Опубліковано

не говорю за вийнятки, буває

я тут говорю виключно про своє лайф. і це виняток

були і контрацептиви і календар і вся херня

але маємо то шо маємо

ніхто і ніколи не переконає, що аборти-- це погано.

питань більше нема

То ти жінка, яка зробила аборт? Хм. Тут важко про щось казати, я для себе колись вирішила, що що б не сталося, буду родити і чоловікові так сказала. Є приказка про любов до катання і возіння саночок. Так що в нас в сім.ї навіть питання такого постати не може апріорі. Але питання, перепрошую, допитлива від природи. І ти нормально почуваєшся? Нітрошки не жаль? Ти не подумай, я не засуджую, бо хто я, щоб судити, але якось важко сприйняти факт вбивства власної крихітки.

Опубліковано
То ти жінка, яка зробила аборт? Хм. Тут важко про щось казати, я для себе колись вирішила, що що б не сталося, буду родити і чоловікові так сказала. Є приказка про любов до катання і возіння саночок. Так що в нас в сім.ї навіть питання такого постати не може апріорі. Але питання, перепрошую, допитлива від природи. І ти нормально почуваєшся? Нітрошки не жаль? Ти не подумай, я не засуджую, бо хто я, щоб судити, але якось важко сприйняти факт вбивства власної крихітки.

так) жінка)

почуваюся нормально. шкода??..абсолютно ні.

хоча раніше, ще коли планувалося весілля, я сама з собою узгодила, що для ціього чоловіка народжу дітей (хоча панічно того боялася). любов.

а коли ми посварилися і виявилося, що я вагітна -- подзвонила звичайно. людина не повірила і відштовхнула.

я мовчки вирішила це питання

пам*ятаю його смс дослівно: "дай мені номер телефону і адресу,де ти це зробила, я удостовірюсь, а потім ми поговоримо".

так що з саночками не вийшло.

Опубліковано

прийми вибачення за різкість. це ще максималізм певно -- гостро реагувати на поради чи навіть думки щодо того, що стосується якоїсь особистої болісної справи.

Опубліковано
прийми вибачення за різкість. це ще максималізм певно -- гостро реагувати на поради чи навіть думки щодо того, що стосується якоїсь особистої болісної справи.

Не знаю, не уявляю, як це, але в мене подруга в абсолютно аналогічних умовах родила на два тижні старшу за моїх дітейКатрусю, тішиться з того, що має підтримку з мого боку, маминого, сестриного, всіх навколо, а козел той тепер ходить і всім жаліється на невдале життя. Хоча ти молода ще... дуже молода :(. Нехай у тебе все складеться якнайкраще.

Опубліковано
Не знаю, не уявляю, як це, але в мене подруга в абсолютно аналогічних умовах родила на два тижні старшу за моїх дітейКатрусю, тішиться з того, що має підтримку з мого боку, маминого, сестриного, всіх навколо, а козел той тепер ходить і всім жаліється на невдале життя.

я би так не змогла. творіння обох повинно бути серед тих обох...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Нет аборт это не выход! Просто женщина не любила своего ребёнка! Ну тут уже не попрёш! Ничего не сделаешь! Не знаю мне кажеться любовь к ребёнку должна быть инстинктивная как у животных а не быть зависимой от чего-то

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Щойно перечитала всю тему і не змогла, як кажуть, пройти мимо такого важливого питання...

лікарі дають клятву про те що вони завжди будуть виконувати свою роботу дуже совісно і чесно!! і вони ніякі не вбивці оскільки закон покищо дозволяє це робити!!!

Не можу погодитись з цим, бо законний аспект цієї проблеми не є основним. Лікарі, які роблять аборти, все одно стають вбивцями з фізичної та моральної точки зору. Вони беруть на себе відповідальність за це і в своїх очах(якщо вони такі ж свідомі, які і люди, що обговорювали цю тему) завжди залишатимуться вбивцями та руйнівниками. Ні за що в житті не хотіла б опинитися на їх місці!

Щодо незапланованих вагітностей серед молоді погоджуюсь з тим, що це питання відсутності хоч якогось статевого виховання та мізків у цієї молоді. Бо якби мізки були, то люди розпочинали б статеві стосунки, переконавшись у своїх почуттях, тоді, коли навіть незапланована вагітність принесе щастя.

Щодо випадків, коли батько дитини залишає матір, дізнавшись, що вона вагітна, можу сказати одне: це невиправданий привід позбавлятись дитини. Бо навіть якщо в цій дитині є частка її батька, то також це частинка матері, її плоть та кров. Ось зараз, поставивши себе на місце покинутої дівчини/жінки, можу сказати, що ніколи б не відмовилась від цієї дитини і не вбила би її. Нехай маля і росло б без батька, багато достойних людей(у тому числі і знайомих мені) росли без батька. Все одно навколо знайдуться люди, які оточуватимуть цю дитину теплом, любов'ю і ласкою, яких вона потребуватиме. А вже ким ця дитина виросте, залежить в більшій мірі від того, як її виховають.

P.S. Кому цікаво, мені лише 18, але навіть зараз я не зробила б аборт і не відмовилась би від дитини, опинившись у такій ситуації, бо це ВБИВСТВО частини себе. А діти - це завжди радість.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
ніколи не буду проти абортів

навіщо залишати собі істоту, котра не потрібна ні її "творцю", ані мені тим більше, оскільки постійно нагатуватиме про нього.

аборти-- це індивідуальна річ..як в кого склалися обставини...

чи буде дівчина /жінка залишати плід від гвалтівника наприклад ?

ІМХО:Знаєш, я тож не дуже підтримую категоричні заборони абортів, погоджуюсь з багатьма обставинами абортів, але все ж... про шо думала дівчина кола була з тим "творцем"?! То тепер знач хай всі жінки, які розводяться зі своїми чоловіками вже в пізньому віку, вбивають своїх теж вже дорослих(може і не дуже) дітей, бо бач: ""воно" мені буде нагадувати чоловіка на якого я потратила кращі роки свого життя!!!" Це ти маєш на увазі? Знажи краще чим завинила перед тобою та дитинка? Обставини обставинами, але шось вони вкрай зачасто складаються в людей в нашій країні. В цьому винна як жінка та її коханий, так і наша держава, якій би потрібно було б якось з цим боротися (ні в якому разі не говорю про категоричну заборону абортів)...

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Абортам объявили войну

Госдума ограничивает рекламу детоубийства

В Госдуме готовится законопроект об ограничении как наружной рекламы

абортов, так и рекламны искусственного прерывания беременности в СМИ. Уже в

ближайшее время стоит ожидать резкого ограничения рекламы абортов во всех ее

видах – от СМИ до наружной. Сейчас обсуждение идет в профильных комитетах, и

скоро законопроект будет вынесен на утверждение нижней палатой парламента.

РБК daily уже неоднократно писала о необходимости законодательного

ограничения абортов, вплоть до введения запрета на эту форму детоубийства.

Похоже, ситуация развивается в правильном направлении.

Инициатива по данному вопросу принадлежит депутату от фракции "Справедливая

Россия" Елене Мизулиной – именно она напомнила коллегам о том, что резко

ограничить рекламу детоубийства планировали еще их коллеги в Госдуме

прошлого созыва. Утверждение нынешней инициативы позволит серьезно уменьшить

объем пропаганды абортов в СМИ и наружной рекламе. Необходимо прекратить

рекламный беспредел: достаточно раскрыть практически любую популярную газету

на рекламных страницах, и там более двух третей объявлений в разделе

"Медицина" будут предлагать "услуги" по детоубийству.

Согласно законопроекту, данный вид рекламы "не должен обращаться к

несовершеннолетним, размещаться в предназначенных для них печатных изданиях,

аудио – и видеопродукции, в образовательных учреждениях,

санаторно-курортных, оздоровительных организациях, домах и дворцах культуры,

в физкультурно-оздоровительных и спортивных сооружениях, на всех видах

транспортных средств общего пользования, а также в теле – и радиопрограммах

при кино – и видеообслуживании". Кроме того, поправки в "Закон о рекламе"

предусматривают, что не менее 10% общей рекламной площади должны занимать

сведения о негативных последствиях детоубийства для здоровья женщины, среди

которых самыми опасными являются смерть и наступление бесплодия.

Источник: Rbcdaily.ru

ЗЫ:в России уже поняли,что генофонду кирдык.

Опубліковано

Важаю забороною нічого не доб"єшся. Хто хоче це зробити - зробить в будь -якому випадку.Справа в іншому - чи варто позбавляти життя людини, яка ще не з"явилася? З власного досвіду скажу: свого часу стояла перед вибором - робити чи не робити ? А зараз не уявляю свого життя без своєї донечки - свого Сонечка. Вона сенс мого життя. І зараз я не припускаю думки, що її могло не бути. Тому всім, хто стоїть перед вибором раджу : обов"язково бути!!! Для цього ми приходимо в цей світ, щоб продовжувати себе в дітях.

Опубліковано

Согласна что рекламу абортов надо запретить. Но запрещать сами аборты нельзя. Ведь если женщина решила сделать аборт, то она его сделает. Если не в больнице, то в таком месте, где нет елементарной чистоты, не говоря уже о стерильных скальпелях и т.п. А это может отнять жизнь не только у ребенка, но и у потенциальной матери.

Опубліковано
ІМХО:Знаєш, я тож не дуже підтримую категоричні заборони абортів, погоджуюсь з багатьма обставинами абортів, але все ж... про шо думала дівчина кола була з тим "творцем"?!

про що думала??? про весілля і щасливе подружнє життя - це раз

То тепер знач хай всі жінки, які розводяться зі своїми чоловіками вже в пізньому віку, вбивають своїх теж вже дорослих(може і не дуже) дітей, бо бач: ""воно" мені буде нагадувати чоловіка на якого я потратила кращі роки свого життя!!!"

і що це за логічний виклад думок??? :lol:

Знажи краще чим завинила перед тобою та дитинка?

Дитинки так і не було на світі, тому - нічим.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...