Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Ivanna сказано:

Що було б, якби о 16-00 в кондуктора закінчилися разові квитки?

довозили б якось. Або з'їхати з маршруту.

Ми тут шукаємо резерви, як вивести ЛПЕ з кризи,

удачі.

Електронною поштою смисл скаржитись? У в.о. ПК для інтер'єру

а він і не читає цього.  Є відповідальна особа.

До в.о. на аудієнцію.

Може, ще й на роботу влаштуюсь

в нас кондукторів не вистачає катастрофічно.

Опубліковано
12 часов назад, Zheny@ сказал:

в нас кондукторів не вистачає катастрофічно.

Ага, щас. Я краще на Укрпошту листоношею піду працювати, якщо ринок знесуть. В усякому разі, перспективна компанія, не те що ЛПЕ.
Подивись, яка тєкучка в кондукторів ЛПЕ. А листоноші? Ті працюють по 20 років...

Опубліковано
36 хвилин тому, Ivanna сказано:

Подивись, яка тєкучка в кондукторів ЛПЕ

ой там тєкучка. так само працюють фіг зна скільки. Просто багатьох звільняють за п'янку. Але нічого, їх знову приймають.

по 2-3 рази :)

Опубліковано

Бачу, що профукаємо ми 30 нових. Нема мера, не захочуть дати кредит, бо не буде відповідальної людини, з якої в разі чого спитають. За б/у щось теж глухо. Котиться ЛПЕ в дупу... Зараз основне - це забезпечити робочим рухомим складом, без нього говорити про вихід із кризи неможливо. Літом випуск скоротився до 42, зараз на осінь 41 виїжджає за моїми спостереженнями.

• Cумний 2
Опубліковано
7 хвилин тому, TFA сказано:

Бачу, що профукаємо ми 30 нових.

не повинні.

7 хвилин тому, TFA сказано:

Нема мера, не захочуть дати кредит, бо не буде відповідальної людини, з якої в разі чого спитають.

це не може бути одна конкретна особа, як захотів Гунчик :)

Гарантом виступає місто, в особі Міської Ради.

13 хвилин тому, TFA сказано:

Зараз основне - це забезпечити робочим рухомим складом, без нього говорити про вихід із кризи неможливо

новий дірєхтар зайнятий "оптимізацією"! 

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Гарантом виступає місто, в особі Міської Ради.

Ну виберуть, наприклад, мера, а він скаже, я тут не причому, я цей кредит не брав. Їм треба гарантії. Крім того, є ще одна проблема - борги ЛПЕ. Хтось займається цим питанням по їх реструктуризації?

Опубліковано
29 хвилин тому, TFA сказано:

Ну виберуть, наприклад, мера, а він скаже, я тут не причому, я цей кредит не брав. Їм треба гарантії.

Гарантії дає депутатський корпус. Це вони будуть приймати рішення.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

З 20 вересня 2017 року тролейбус №6 функціонуватиме за маршрутом "с. Вересневе - Київський майдан". Графік руху доступний тут.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
В 06.09.2017 в 14:23, TFA сказал:

33 минуты назад, TFA сказал:

З 20 вересня 2017 року тролейбус №6 функціонуватиме за маршрутом "с. Вересневе - Київський майдан". Графік руху доступний тут.

Дякую за інформацію.шкода шо так бистро закінчує курсувати маршрутом.

Опубліковано
On 9/18/2017 at 10:43 PM, TFA said:

Троха голову мені ламає, як він так може їхати: З Київський майдан через зупинку "Автозавод (в центр)" ? Чи він розвертається не на самому майдані, а через Дубенська-Авторемонтна-Устилузька? (ніколи просто не звертав уваги, як там розведено дроти).

І ще одне. Там на сайті в графіку цього №6 є зупинка  Вулиця Львівська: але на Львівській тих зупинок мінімум 5. Можна будь-ласка деталізувати, про яку саме йдеться?

Опубліковано
2 годин тому, itax сказано:

З Київський майдан через зупинку "Автозавод (в центр)" ?

Щоне зрозумілого? На перехресті повертає на авторемонтну, а потім на рівненську і далі в центр.

P.S. Зупинок "автозавод" - є дві. 

Опубліковано
5 minutes ago, Bliksss said:

Щоне зрозумілого? На перехресті повертає на авторемонтну, а потім на рівненську і далі в центр.

Щоб доїхати до Авторемонтної треба виїхати на Дубенську, що я і припустив. Якби ти потрудився почитати мій пост, там написано, що саме мені незрозуміло і яке саме питання стоїть. Достатньо було просто підтвердити мою версію, навіть багато буков не довелося б писати...

Опубліковано
2 часа назад, itax сказал:

Там на сайті в графіку цього №6 є зупинка  Вулиця Львівська:

Там, де вона починається, на кільці Червоного Хреста.

• Дякую! 1
Опубліковано
20 минут назад, Bliksss сказал:

Ну в ідеалі та зупинка, що в центр, називалася "АТП 10727". Але його вже пару років нема.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, TFA сказано:

Ну в ідеалі та зупинка, що в центр, називалася "АТП 10727". Але його вже пару років нема.

точно, я і забув...

Опубліковано
1 минуту назад, vaks сказал:

Мабуть що так. Це ж не легкова машина, щоб на самому майдані розвертатись

Так 6-ка колись так і їздила. Кінцева була на Київському майдані на Дубенській. А далі в місто їхала через Авторемонтну і Рівненську.

Опубліковано
46 minutes ago, TFA said:

Так 6-ка колись так і їздила. Кінцева була на Київському майдані на Дубенській. А далі в місто їхала через Авторемонтну і Рівненську.

А ти часом не знаєш - це тимчасово чи постійно, і як дійшли такого висновку? Також цікаво, наскільки оперативно на зупинках по Винниченка і далі аж до КРЗ змінять розклади, прибравши із них №6...

Опубліковано
1 минуту назад, itax сказал:

А ти часом не знаєш - це тимчасово чи постійно, і як дійшли такого висновку?

Бо 6-ка до готелю "Україна" була збитковою. Щоб не робити сильно великий інтервал, пустили на Київську, тим більше, що з тролейбусів з Львівської і Ковельської на Волі нічого не їздить, крім Тр3, який теж раз в 2 години їздить. Я би, наприклад, пустив її на Цегельний. Інтервал 5-ки завеликий, та і були скарги на проблемність посадки в маршрутки від Цегельного заводу в годину пік. Ще один варіант - на "Околицю" до Модерна. Але знову ж, збільшується інтервал. Не вистачає робочих машин. Основний акцент зроблений на 15-ки і 1-ки/2-ки, решта  - як вийде.

5 минут назад, itax сказал:

Також цікаво, наскільки оперативно на зупинках по Винниченка і далі аж до КРЗ змінять розклади, прибравши із них №6...

Та багато де висять старі розклади, де навіть фігурує 13-ка, яка закрита ще в 2009 році.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
40 хвилин тому, mlutsk сказано:

Доброго дня! цікавить таке питання - в котрій їде перший тролейбус із депо?

на маршрут?

Чи по людей?

Опубліковано

по людей , деколи з роботи, з нічної зміни виходжу раніше, щоб не чекати 6:20 коли перший тролейбус по графіку йде.)

Опубліковано
12 хвилин тому, mlutsk сказано:

коли перший тролейбус по графіку йде.)

десь в районі 4 години ранку,  розвозка (збирає людей по місту) і він не один.

Бо в 5,45 він уже по маршруту 1-ки на Соборності.

Треба перепитати .

Опубліковано
В 02.10.2017 в 19:00, mlutsk сказал:

Доброго дня! цікавить таке питання - в котрій їде перший тролейбус із депо?

Два роки тому, як я працював рекламщиком у депо, обидва виїжджали о 4:10. Перший їхав на автостанцію як 5-ка, потім через Гордіюк і Відродження, далі чи то в депо чи то на Лісництво. Другий їде в місто по маршруту 1-ці, а далі чи в депо чи на Лісництво. Оцим другим постійно їздив. В 4:45 на ЗАГСі. Оплата при вході на передні двері водію.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...