Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

аргументація буде,

походу як ніби то вже там щось має бути написане.

Звісно я за один додаток для всього. Але є але.

Опубліковано

в спільноті Типовий Луцьк пост про кондуктора:

https://vk.com/typical_lutsk?z=video363861235_456239022%2F9fc3ca2466d052ba23%2Fpl_wall_-36401520

Цитувати
Ось такий у Луцьку скандальний кондуктор у маршуті №15 працював сьогодні вечором. На прохання підказати маршут по якому їде тролейбус, вона відповіла агресивниим тоном цитую „як сів було написано“. Саме це спровокувало масове обурення пасажирів. Від себе скажу, що я часто їжджу із цією пані і такі конфузи не рідкісні. Хочеться, щоб Луцькелектротранспорт звернув увагу на цей випадок і вжив хоча б якихось заходів стосовно таких працівників.

Опубліковано

Бойкот товарів окупанта та ЛПЕ.

Сьогодні побачив на тролейбусі Богдан №204 шини торгової марки КАМА виробництва педерастії.

І це за бюджетні кошти (ЛПЕ ж дотується)!!!

Крилата фраза лаврова, як ніколи, доречна :(

Опубліковано
14 хвилин тому, justice777 сказано:

Сьогодні побачив на тролейбусі Богдан №204 шини торгової марки КАМА виробництва педерастії.

і що саме тебе турбує в цьому?

14 хвилин тому, justice777 сказано:

І це за бюджетні кошти

То запропонуй  ЛПЕ шини не КАМА, а скажімо MIchelin чи Nokian по тій же ціні, із відтермінуванням у кільканадцять місяців, і проплатою хто-зна як, сьогодні 1000 завтра 500 а потім 3 тижні не платимо бо немає чим розрахуватися за електроенергію.

Опубліковано
5 хвилин тому, justice777 сказано:

Так само думали лугандони, коли просили путіна ввести

от і якого милого ти це сюди приплів.

до чого це в темі не про політику?

6 хвилин тому, justice777 сказано:

Не все вимірюється грошима!!!

у випадку ЛПЕ - тільки гроші.

Опубліковано

Женя, за всієї поваги, ну не вірю я, що можна однією рукою бути за Україну, а іншою рукою підтримувати економіки країни, яка нищить твою державу.

Не вірю, що в такому +/- ціновому діапазоні не можна знайти альтернатив не російського виробництва.

Тому й вважаю, що людина, яка відповідальна за закупки у ЛПЕ, або пасивний (чи активний) колорад, або просто недалекоглядний спеціаліст (сумніваюсь, що й спеціаліст)!!!

Опубліковано

Грошей на нормальні шини немає + за електрику немає чим платити, але кожен тролейбус "доє" по 2 ІТР і 3 допоміжних працівника.

Г. Форд позаздрив би такій господарності.

Круто!:)

• +1 1
Опубліковано
7 хвилин тому, Ukrainec сказано:

кожен тролейбус "доє" по 2 ІТР і 3 допоміжних працівника.

Г. Форд позаздрив би такій господарності.

от всі заднім числом розумні, аж жуть!

Вже так як Грицюк скорочує кадри, не скорочував жоден директор. У нього також улюблене слово - "оптимізація".

Але повір, ну менше не виходить.

І повір в те, що коли буде не 45-50 тролейбусів, а 70 чи 80, кількість ІТР-овців не зміниться. Як і , можливо, кількість слюсарів.

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І повір в те, що коли буде не 45-50 тролейбусів, а 70 чи 80, кількість ІТР-овців не зміниться. Як і , можливо, кількість слюсарів.

Повір мені, зміниться!

Опубліковано
15 хвилин тому, justice777 сказано:

Не вірю, що в такому +/- ціновому діапазоні не можна знайти альтернатив не російського виробництва.

Ти мене через слово читаєш?

Я ж чітко написав:

31 хвилин тому, Zheny@ сказано:

відтермінуванням у кільканадцять місяців, і проплатою хто-зна як, сьогодні 1000 завтра 500 а потім 3 тижні не платимо

Із такими проплатами або те, що пропонуємо - або нічого!

Ти пропонуєш, щоб  тролейбуси стояли і не виїжджали, бо ми всі ідейні? Собі в збиток, за те не підтримувати окупанта ?

На тому ж прозорро, можна пропозицій чекати тижнями! 

Чому ти не цікавишся продукціє "роллтон" ?? Чи "Воздух", навіть назва російська.

Опубліковано
2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Повір мені, зміниться!

якщо прийде новий директор і захоче "оптимізувати" - побачимо Що і як зміниться.

Опубліковано

Це не змінює суті.

Дивись в суть проблеми - є факт фінансування окупанта та бездіяльність відповідальних (правильніше - безвідповідальних) працівників ЛПЕ щодо пошуку альтернатив!

Опубліковано
Щойно, justice777 сказано:

та бездіяльність відповідальних (правильніше - безвідповідальних) працівників ЛПЕ щодо пошуку альтернатив!

Запропонуй альтернативу!

Чи ти просто так "зрадофіл" ?

• +1 1
Опубліковано

Я озвучую проблему та виношу її на публічне обговорення з метою зміни існуючого стану справ.

Переконаний, що альтернативу знайду, хоча це й не мій профіль роботи.

Разом з тим, не хочу виконувати роботу диверсанта, який засів в ЛПЕ на солодкій зарплаті!!!

Опубліковано
1 хвилина тому, justice777 сказано:

який засів в ЛПЕ на солодкій зарплаті!!!

Це ти про табличку, яку виклав пан @Wrath, яку йому любязно нади у Луцькраді?.

Мало того, що це не дійсні тарифи а можливі, при умові 3 грн в тролейбусі проїзд.

Якби тут так солодко було, то черга в ДЕПО з центру зайнятості стояла!  А повір - черги немає! 

І попри слова @Ukrainec-а, людей катастрофічно не вистачає на таку "солодку" ЗП.

Опубліковано
18 хвилин тому, justice777 сказано:

Я озвучую проблему та виношу її на публічне обговорення з метою зміни існуючого стану справ.

Переконаний, що альтернативу знайду, хоча це й не мій профіль роботи.

Разом з тим, не хочу виконувати роботу диверсанта, який засів в ЛПЕ на солодкій зарплаті!!!

Критики й так вистачає. Ти відразу пропонуй альтернативу, бо в протилежному разі твій допис можна розцінити як щось типу: "щоб ви здохли"!

Нажаль в теперішній ситуації, неможливо різко знайти альтернативу москальській продукції, але погоджусь якщо не шукати, то ніколи не знайдеш.

• +1 1
Опубліковано
Щойно, Ukrainec сказано:

неможливо різко знайти альтернативу москальській продукції, але погоджусь якщо не шукати, то ніколи не знайдеш.

важаєш, що є дядько чи тьотка, яка знайшла перше-діпше і найдешевше і сказали - фсьо! Здєсь бєрьом!

Багатьом товарам з росії знайти адекватну заміну - вкрай важко. Але поки шукається альтернатива - користуємося тим, що є.

Опубліковано
17 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І попри слова @Ukrainec-а, людей катастрофічно не вистачає на таку "солодку" ЗП.

Одних не виствачає, інших задохрена, щось тра з цим робить...

Опубліковано
25 хвилин тому, justice777 сказано:

То виявляється ЛПЕ - і твоя робота?!

Опубліковано
14 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Одних не виствачає, інших задохрена, щось тра з цим робить...

тебе б на день, щоб побачив в кого скільки роботи, щоб ти не робив поспішних висновків.

Опубліковано
10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

тебе б на день, щоб побачив в кого скільки роботи, щоб ти не робив поспішних висновків.

Ок! коли приходити?

5 хвилин тому, justice777 сказано:

Тобто?

Роблю висновок, що ти працівник ЛПЕ, бо ти ж пишеш:

Цитувати

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...