Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@Zheny@ , можна твій пост відкоментує сам Грищев?

Я серйозно. Я його знаю як людину, яка займається снайперами в АТО з початку війни, відправляв йому специфічні приблуди. 

Опубліковано
1 хвилина тому, difoto сказано:

Грищев, до чого тут Сініцин?

Знаю, що саме Сініцин - волонтер.  І займався усілякою технікою для АТО. Як і ти.

А Грищєв депутат у Дніпрі. Займається як у нас Мирка проблемою транспорту.

Ну нехай коментує.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Ніхто не запропонував всього. Окрім "Системного зв'язку".

ЧИ ти вважаєш, що потрібно було  купити в одного ЖПС-и, в іншого валідатори, в третього систему сповіщення, а четвертий, мав би цей весь вінегрет скласти вкупу і заставити працювати? 

можливо, для початку варто було б на 15-ті тролі, переставити існуюче обладнання з автобусів, заставити працювати відносно невеликими зусиллями, а тоді масштабувати на всі тролі???

та ні... то витрати невеликі, тому й відкати будуть мізерні (або й не будуть зовсім), зовсім не те, що можна очікувати від "комплексного рішення"

то ж не важливо зовсім, що валідатори - цілком собі автономна система для оплати проїзду й обліку пасажирів, а GPS - система моніторингу місцезнаходження, а разом ці системи незалежні одне від одної що по часу реалізації, що по функціоналу.

поляки в Любліні зовсім не ставили GPS на свої тролі, наскільки мені відомо. зате на кожному тролейбусі є апарати, які приймають готівку й проїзні, друкують квитки, а на сайті - графік руху тролейбусів по кожній зупинці, розписаний до хвилини.

та ні ж, Луцьку не підходить досвід Любліна, де поляки задовго до Тернополя ставили "валідатори" й розробляли графіки руху й методики дотримання цього графіку, системи оплати і т.д. - нє, Луцьку потрібне "комплексне рішення" і свій, особливий шлях.

Опубліковано
2 хвилин тому, rrid сказано:

можливо, для початку варто було б на 15-ті тролі, переставити існуюче обладнання з автобусів, заставити працювати відносно невеликими зусиллями, а тоді масштабувати на всі тролі???

про що ти говориш?  Про які автобуси і яке обладнання?

Опубліковано

Ну ото приблизно отак вскриваються "схеми".

А щодо твого посилання по "рейдерству" в Дніпрі - Діма сказав, що журналісти вже вибачились за недостовірну інфу.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• +1 1
Опубліковано
58 хвилин тому, Zheny@ сказано:

про що ти говориш?  Про які автобуси і яке обладнання?

@Zheny@ ти в долі по відкатах, чи просто провали в пам'яті?

Опубліковано

Це зламки з автобусів.

З рештою, їх ніхто не списав, лежать на складі .Може десь і заюзаються.

Крім того, їх 10 штук. На тролейбуси не вистачить.

Опубліковано

@Zheny@ ну прокоментуй вже. Я тобі доказ про "інтеграцію повну" вже надав. Можу про цю тернопільську контору налити гівна (з міжнародними судовими засіданнями, Карл!!!)

Опубліковано
18 хвилин тому, difoto сказано:

ну прокоментуй вже

Хтось образився, що вибрали не його і починається пошук "зради" ?  не буду коментувати.

• -1 1
Опубліковано

від однієї назви закупівлі очі на лоб вилазять. ІМХО Женя тут не вплине на ситуацію і правда десь посеред Женіних з Дімою доводів.

Зробіть для людей і по тому. Не варто цих срачів

Опубліковано
11 хвилин тому, vetalforever сказано:

Зробіть для людей і по тому. Не варто цих срачів

ось-ось. головне - щоб для людей. а за скільки, і скільки при цьому піде на неправомірну вигоду - то не варте воно тих срачів... як і прозорі тендери, як і боротьба з корупцією в структурах влади... головне - щоб для людей. список людей додається закритим додатком...

• +1 4
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Хтось образився, що вибрали не його і починається пошук "зради" ?  не буду коментувати.

Та ну нафіг! Контора, з якою Гугл судиться і контора, яка РОБИТЬ ТЕ Ж САМЕ, ПРОФЕСІЙНО, але від невідомого майданівця? Женя, попустись або опустись на землю! Кого ти вигорожуєш??? Кого ти рівняєш??? Хуїв, які професійно складають техумови навіть для Прозорро(під себе) і чуваків, які своїми ручками то всьо роблять? ВСЕ !!! РОБЛЯТЬ!!!! І впроваджено в купі міст! 

• +1 1
Опубліковано

Ой люди, що ви тут срач розвели. Тендери - то така штука, де завжди можна нагріти руки. Тому чергові воплі "ай дивіться, вони там забагато заплатять" сенсації не зроблять. Крали, крадуть і будуть красти. 

Опубліковано

Скажіть є офіційні відповіді від керівництва про електронний квиток від нового року і як воно все буде?

Треба ж підготуватися, закупити нові проїзні і все таке. Просвітіть, хто в курсі

Опубліковано
1 хвилина тому, vetalforever сказано:

Треба ж підготуватися, закупити нові проїзні і все таке. Просвітіть, хто в курсі

проїзні на грудень вже є. Можна купувати .

Навітьякщо квиток і введуть, то не все одним днем буде!

• +1 1
Опубліковано

@vetalforever   це  електробус виготовлений у Мінську на заводі «Белкамунмаш»  БКМ-43303А «Vitovt MAX Duo»  

дизель-генератор + провода.

02-ElectroFuture.jpg

@Zheny@ ну да, там митниця же в двох метрах...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...