Перейти до змісту

Наболіло.. про тролейбуси які покидають місто..

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Хто може допомогти викласти відео на YouTube?

А що складного? Зареєструйся, або використай існуючий логін gmail-а і заливай...

Опубліковано (змінено)

Я зареєстрований але аккаунт в інших цілях.

Вийшло дуже класно.

Змінено користувачем Panterka22
Опубліковано (змінено)

Відео робив сам, якщо що можу підсказати (це не перше моє відео), зробити, завжди готовий допомогти.

• +1 3
Опубліковано (змінено)

проблема. частину не залило.

пробую знову, ссилку заміню, прошу вибачення :0153:

Опубліковано
Тобі реально подобається їхати в трелейбусі де все ходором ходить?
Зупинку-другу можна і на "рогатому" проїхати.
Опубліковано (змінено)

Зупинку-другу можна і пєшкарусом прогулятись ;)

Я суть зрозумів, але ж ти і сам розумієш шо старе списали, а нове тупо нема за що купити. Людям зп не платять місяцями...

У новому Богдані їхати приємно, не один раз їздив, але ось в старих юмз - вибачте, це не тролейбус, а знущання над людьми!

Змінено користувачем Ha3ik
Опубліковано
Зупинку-другу можна і пєшкарусом прогулятись ;)
це якщо є час на погулять. А якщо на час приходиться зважати, то на короткі відстані (авто чи таксі не враховую) тролейбуси саме то.
Опубліковано (змінено)

Ми це і обговорюємо. Щоб люди отримували зарплату, і половину з того хламу можна було відновити потрібно повністю міняти транспортну систему міста, або чекати, чекати поки не буде так як з містом Дзержинськ.. а так буде, тільки потрібно почекати.

Відео буде хвилин за 40, рано вийшов із-за цього частина пропала..

прошу вибачення

Опубліковано

Від того що ми тут на кнопки жмакаємо в ЛПЕ нічьо не зміниться.

Не зміниться, якщо ми, ті хто користуються, і тим кому вигідно піднімати електротранспорт міста будуть просто лепетати язиками. Все залежить від нас, як вище і писалось.

Опубліковано

Якщо не секрет, просте запитання. Ти найшов скажімо якийсь нормальний мотоцикл. Просто трішки поржавів і камери пробиті. А собівартість його нормальна. Ти його залишиш там де найшов чи потянеш додому і будеш ремонтувати?

Так само і тролейбуси, де брухт там брухт, на є і нормальні, мінімум 5 яких можна відремонтувати. Там цілі вікна, салон, коробка. Тролейбуси не використовувались пару років, вони просто потерпали від природи і недбалих рук.

Опубліковано

Пардон, тролейбусам років вже більше ніж мені!

А за радянських часів машини списували через 8 років, про громанський транспорт не скажу, але не думаю що він їздив довше. А стали вони явно не від гарного життя. Ціле вікно не означає що тролейбус можна використовувати, там рама грає від носа до хвоста, при чому декільки раз, а ти росказуєш мені про вікна! Їх давно потрібно списати, питання стоїть в іншому: чим замінити?

Хоча якщо Вам подобається на таких зламках їздити, а писати більше нічого не буду...

Опубліковано

Та що тут думати. Для того, щоб оптимізувати рух транспорту у луцьку - маршрутки + троллейбуси, потрібний спеціаліст у цій галузі, який зможе зробити чіткий зважений графік, який би не переповнював вулиці зайвим трансфпортом. Але таких спеціалістів у Луцьку немає, тут, дійсно, потрібно звертатись або за кордон, або в "столицю" до приватної фірми, яка може цим серйозно зайнятись.

Опубліковано (змінено)

Ці зламки це ціла історія..

Тут потрібно нормальним мером бути, і все в своїх руках тримати. Стояти за своє місто до кінця. Достатньо вийти до людей, поспілкуватись, обговорити, само собою пообіцяти і виконати. В Вінниці всі задоволені, там і спеціаліст найшовся, і не з за кордону. Не думаю, що у нас не знайдеться.. аби бажання найшлось та ціль.

Переробив, дещо змінив, через 10 хвилин буде готове ;)

Опубліковано

Автор дякую за небайдужість!

Для тих хто хоче знайти винного))):

Перечитайте тему...

Нічого не відчули?

Не розумієте по якій причині тролейбуси помирають?

...

може і на краще....

напевно не варто примножувати журбу....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...