Zheny@ Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:55 #2376 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:55 21 хвилин тому, TFA сказано: з модернізацією салона і оснащенням безшумним статиком. про це явно мова не йшла!
TFA Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:59 #2377 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:59 Ну хай роблять хоча би як 180, тільки клеєні вікна робити отак. Ми про це говорили з головним інженером, коли була екскурсія в депо, надіюсь, вони виправляться. Бо нова резина на скло дорожче виходить.
Zheny@ Опубліковано 17 Липня, 2017 в 09:29 #2378 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 09:29 27 хвилин тому, TFA сказано: тільки клеєні вікна робити по типу, як переробляють кузова авто з груза на пасажир? Клеять на герметик?
TFA Опубліковано 17 Липня, 2017 в 11:05 #2379 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 11:05 Цих нюансів не знаю, але те, як зроблено на 180 виглядає дуже неакуратно і кустарно. 2
Zheny@ Опубліковано 17 Липня, 2017 в 11:18 #2380 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 11:18 11 хвилин тому, TFA сказано: те, як зроблено на 180 виглядає дуже неакуратно і кустарно. і це не лише 180. У більшості кап.ремонтованих тролейбусів - жесть... На перила насунули термоусадку. Без термо Просто нада було феном дмухнути і вона б прилягла. Міцно і класно. вле ж... як блін.. . не знаю - немає епітетів.
filaret Опубліковано 27 Липня, 2017 в 07:32 #2381 Опубліковано 27 Липня, 2017 в 07:32 В 17.07.2017 at 15:05, Dim@ сказал: Нашому депо в плані якості капремонтів далеко навіть до інших міст України. Я вже мовчу про Європу. І не кажіть. Не наче у кам'яному віці жевемо. З Радянських часів нічого не змінилися.
TFA Опубліковано 27 Липня, 2017 в 12:58 #2382 Опубліковано 27 Липня, 2017 в 12:58 У Луцьку через несправний тролейбус постраждала дитина Сьогодні 15:47 Коментарів: 0 Додати коментар 0 Перед пішохідним переходом поблизу «Променя» зламався тролейбус. Водію довелося різко загальмувати. Внаслідок цього постраждала семирічна дитина. На місце події прибуло відразу дві швидкі допомоги. «Спочатку нам повідомили, що це ДТП з потерпілими. Але коли сюди прибули, то з’ясувалося, що ніякого ДТП не було. Технічна несправність тролейбуса. Водію довелося різко загальмувати. Постраждали дві дитини. Хлопчику сім років, іншому малюку – одинадцять місяців. Старша дитина забила руку. Менша просто злякалася», – повідомили у патрульній поліції. https://www.volynnews.com/news/society/u-lutsku-cherez-nespravnyy-troleybus-postrazhdala-dytyna/ З.І. Третій день підряд ламається, невже не можна нормально зробити зразу?? 1
продавець111 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 19:33 #2383 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 19:33 Читав тилькишо новини на маршруті 15а вмерла людина від жари. Тему хочу підняти про погодні умови літо-зима. Літом ніяких умов для проїзду в тролейбусах жарко.вікна наші дорогі пенсіонери закривають. Зимою бувае що в салоні холодніше ніж на вулиці. Чі неможливо наши тролейбуси оснастити якимсь обладнанням літо-зима.на мою думку більше б людей сілоб проїхатися зараз в свіжому салоні ніж в консервній банці маршрутці хоть на паро мінут довше в тролейбусі зато ч комфортом.шо скажете панове ваша думка
Zevs_Isver Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 19:54 #2384 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 19:54 15 хвилин тому, продавець111 сказано: Чі неможливо наши тролейбуси оснастити якимсь обладнанням літо-зима.на мою думку більше б людей сілоб проїхатися зараз в свіжому салоні ніж в консервній банці маршрутці хоть на паро мінут довше в тролейбусі зато ч комфортом.шо скажете панове ваша думка можливо, але ціна буде не така як зараз а + (3-5) грн і мало поставити кондиціонер, треба ще зберегти це тепло(холод) - замінити просте скло на "склопакети", і щоб двері на зупинках відкривалися тільки при потребі, та й щілини позакривати було б добре
продавець111 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 21:02 #2385 Опубліковано 2 Серпня, 2017 в 21:02 2 минуты назад, Dim@ сказал: Просто треба хоча б нові з кондиціонерами закуповувати. А можна детальніше про це? Можна.печка не робить вікна замерзлі по салону сквознячок.не за всі кажу.за старі наші тролейбуси.на поляку на маршруті їхав було добре тепло.
Ivanna Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 05:20 #2386 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 05:20 https://ar.volyn.ua/2017/08/10/stari-metody-na-novyj-lad-abo-navishho-volodymyr-puts-povernuvsya-na-lpe/
Ivanna Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 05:38 #2387 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 05:38 При Пуцові випуск тролейбусів на маршрути помітно скоротився. Причому зникають з лінії тролейбуси перед перервою. Придбала в якості експерименту проїзний, щоб підтримати ЛПЕ, графіки вивчені. Одного й того ж тролейбуса перед перервою не було на зупинці по графіку (або хоча б із запізненням) два тижні поспіль. Центр міста (зупинка "Хрестовоздвиженська церква"), час повернення з ринку маси людей - 15-30. Після того тролейбусів у напрямку ДПЗ немає до 16-00. Новий директор допускає дурість. Значне скорочення випуску тролейбусів на маршрути порівняно з травнем - червнем суттєво впливає за збір виручки. 2
TFA Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 10:16 #2388 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 10:16 4 часа назад, Ivanna сказал: При Пуцові випуск тролейбусів на маршрути помітно скоротився На 2 одиниці. Вибув Мерседес №235, ремонтувати якого не знають як, бо немає схем (от вам і мінус закупки б/ушної техніки: купити то купили, а як ремонтувати - ХЗ). Також вибув "крокодил". На 1-ці і 2-ці по одному недовипуску. Крім того, ніхто не відміняв ТО-1, яке потрібно проводити раз в тиждень, для Єльчів і Богданів зробили раз в 2 тижні. А проводять його в міжпік, тому можлива відсутність однієї машини, про це вказано у примітці на деповсьому сайті. Крім того, зараз взялися за проведення ТО-2, яке в ідеалі має постійно проводитися, ставлять по черзі машини, як-не-як, до зими потрохи готуватися треба, та і по проходженню певного пробігу воно повинно відбуватися для всіх машин. Останні роки його проводили як виходило, техніка екслуатувалася на убой. А щодо кількості машин - питання до міської ради, хай виділяють кошти на капремонти/б/ушну техніку/закупівлю нових. Але зараз у нас господаря немає, тому навіть і спитати немає з кого. Будемо сподіватися, що вони не профукають кредит на 30 нових машин.
TFA Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 10:32 #2389 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 10:32 @Ukrainechttps://ar.volyn.ua/2017/08/11/u-lutsku-nihto-ne-zgolosyvsya-ochylyty-lpe/ - передумав? 1
case_l Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 12:52 #2390 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 12:52 2 годин тому, TFA сказано: @Ukrainechttps://ar.volyn.ua/2017/08/11/u-lutsku-nihto-ne-zgolosyvsya-ochylyty-lpe/ - передумав? власники маршруток, думаю, задоволені таким становищем 1
Zheny@ Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 17:58 #2391 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 17:58 ЛПЕ повільно настає велика чорна і глибока срака.... 1
Ukrainec Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 18:22 #2392 Опубліковано 20 Серпня, 2017 в 18:22 7 годин тому, TFA сказано: @Ukrainechttps://ar.volyn.ua/2017/08/11/u-lutsku-nihto-ne-zgolosyvsya-ochylyty-lpe/ - передумав? Ні, чекаю на позитивні результати цього: http://visnyk.lutsk.ua/news/ukraine/regions/volyn/30360/ Бо думаю, що нікому не тра пояснювати те, про що я вже говорив кілька сторінок назад: підприємство апріорі збиткове і рівень його збитковості залежить від прихильності ЛМР. Чув через п"яті вуха, що попередній зайняв ніби нейтральну політичку позицію (намагався), то й поплатився посадою. А на його місце поставили "слухняного смотрящого". Тому поки реальні "гопники" біля "керма" у ЛМР то хай собі поки "шукають". 2 1
Ivanna Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:30 #2393 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:30 Що за бардак?! В кіоску ЛПЕ на зупинці не продаються проїзні квитки, в 16-00 проїзний вже неможливо купити у кондуктора - "продала"...
AgentSmith13 Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 10:52 #2394 Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 10:52 В 02.08.2017 в 22:33, продавець111 сказал: Читав тилькишо новини на маршруті 15а вмерла людина від жари. Тему хочу підняти про погодні умови літо-зима. Літом ніяких умов для проїзду в тролейбусах жарко.вікна наші дорогі пенсіонери закривають. Зимою бувае що в салоні холодніше ніж на вулиці. Чі неможливо наши тролейбуси оснастити якимсь обладнанням літо-зима.на мою думку більше б людей сілоб проїхатися зараз в свіжому салоні ніж в консервній банці маршрутці хоть на паро мінут довше в тролейбусі зато ч комфортом.шо скажете панове ваша думка "Закривунам" в будь-якому громадському транспорті в літню спеку тихо та ввічливо пропоную а) пересісти в таксі; б) вдягнути шубу; в) як крайній варіант - йти на... Поки не розуміючих пропозиції не бачив. Особливо вбивають "розумні", що сідають спецом ззаду, щоб не передавати за проїзд, в ПУСТУ маршрутку, а тоді верещать "закрий вікно, дуууує", такі зразу невідкладно йдуть в піше еротичне з вказанням вільних місць ПЕРЕД відкритим вікном. Виняток - мала дитина (не в останньому випадку). Якось так. 1 1
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 05:18 #2395 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 05:18 On 01.09.2017 at 21:30, Ivanna сказано: Що за бардак?! можна приїхати в ЛПЕ безпосередньо - і придбати. Яка проблема. Зараз вирішується доля "лаоьків" і доля проїзних, хто і де їх має продавати.
Ivanna Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 12:16 #2396 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 12:16 6 часов назад, Zheny@ сказал: можна приїхати в ЛПЕ безпосередньо - і придбати. Яка проблема. Зараз вирішується доля "лаоьків" і доля проїзних, хто і де їх має продавати. Де в салоні тролейбуса оголошення, що проїзні можна придбати безпосередньо в ЛПЕ? Де саме в ЛПЕ? Чому кондуктор тролейбуса забезпечена першого числа місяця (!) проїзними тільки на пів-дня роботи? Проїзні у кондуктора тепер розхватують, як гарячі пиріжки? Чому кондуктор не повідомила, що проїзні можна придбати безпосередньо в ЛПЕ? Зате потім спитала, чи маю я квиток (звідки він у мене, адже я щойно увійшла в двері тролейбуса і тут же попросила проїзний, гроші на проїзний приготувала завчасно ще на зупинці), і продала мені звичайний квиток на проїзд. Доїхавши до зупинки "ЛПЕ", я пішла до кіоску з продажу проїзних квитків, хоча я вже кілька днів бачила, що він закритий. На вікні кіоску теж не було оголошення, з якого числа він запрацює і що проїзні можна придбати безпосередньо в ЛПЕ! Бардак і ще раз бардак! 2
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 12:46 #2397 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 12:46 23 хвилин тому, Ivanna сказано: Де в салоні тролейбуса оголошення, що проїзні можна придбати безпосередньо в ЛПЕ а мало би бути? Чомусь десяток фірм державних їздять постійно за проїзними. Щороку. 25 хвилин тому, Ivanna сказано: Де саме в ЛПЕ? На прохідній скажуть - заведуть. 25 хвилин тому, Ivanna сказано: Чому кондуктор тролейбуса забезпечена першого числа місяця (!) проїзними тільки на пів-дня роботи? Вони їх і так не хочуть брати. Заставили, беруть. 26 хвилин тому, Ivanna сказано: Бардак і ще раз бардак! Претензії по роботі ЛПЕ, кондукторів, і всього іншого бардаку - приймаються у письмовій формі, електронною поштою, а також телефоном. Те, що ви наробили галасу на Борді - ситуації не змінить. в.о. директора Борду не читає. Для нього ПК - елемент меблів та інтер'єру. Хочете щось сказати - приходьте, Вас вислухають.
IronSun Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 12:46 #2398 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 12:46 Інформування - це взагалі, болюча тема (певно вже зранку втомлені відкривати рота). Можливо, комусь стане в нагоді інформація, що 9:40 до 10:15 - у водіїв обід і тому кінцева зупинка тролейбусів #1 та #2 - на Бенделіані. Найвеселіше те, що диспетчер по телефону вважає абсолютно нормальним факт, що пасажир, сідаючи в тролейбус, не знає, чи доїде до тієї зупинки, яка вказана на тролейбусі. 1
Zevs_Isver Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 13:12 #2399 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 13:12 23 хвилин тому, IronSun сказано: Можливо, комусь стане в нагоді інформація, що 9:40 до 10:15 - у водіїв обід і тому кінцева зупинка тролейбусів #1 та #2 - на Бенделіані. Найвеселіше те, що диспетчер по телефону вважає абсолютно нормальним факт, що пасажир, сідаючи в тролейбус, не знає, чи доїде до тієї зупинки, яка вказана на тролейбусі. так і є і про обід і про диспетчерів пережитки совьєтської системи "общєпіта" на які всім пофіг
Ivanna Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 15:25 #2400 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 15:25 2 часа назад, Zheny@ сказал: а мало би бути? Чомусь десяток фірм державних їздять постійно за проїзними. Щороку. На прохідній скажуть - заведуть. Вони їх і так не хочуть брати. Заставили, беруть. Претензії по роботі ЛПЕ, кондукторів, і всього іншого бардаку - приймаються у письмовій формі, електронною поштою, а також телефоном. Те, що ви наробили галасу на Борді - ситуації не змінить. в.о. директора Борду не читає. Для нього ПК - елемент меблів та інтер'єру. Хочете щось сказати - приходьте, Вас вислухають. Ну, я не фірма і поняття не маю про те, що державні фірми таряться проїзними. У мене подружка працювала методистом у дитсадку, то їй доводилося у міськвно їздити і в робочий час, і в позаробочий - власним коштом.Я не вважаю нормальним, що місця продажу проїзних засекречені. Може, кондуктори й разових квитків не хочуть брати? Що було б, якби о 16-00 в кондуктора закінчилися разові квитки? Я не "наробила галасу" на Борді, а поділилася думками стосовно "планування і здійснення всебічної діяльності, пов'язаної з товаром, з метою здійснення оптимального впливу на споживача для забезпечення максимального споживання за оптимальної ціни та одержання в результаті цього довгострокового прибутку", тобто маркетингу на ЛПЕ. І означила цей маркетинг ємким словом "бардак". Ми тут шукаємо резерви, як вивести ЛПЕ з кризи, нє? Обов'язково буду надалі скаржитися керівництву ЛПЕ, вже навіть телефончик їхній занотувала в записничок, який завжди зі мною. Електронною поштою смисл скаржитись? У в.о. ПК для інтер'єру. Прийти до в.о.- чудова ідея. Живу біля самісінького депо, можливо, буду частенько заглядати. Може, ще й на роботу влаштуюсь.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти