Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

взяв мтс в якості другої сімки в телефон, бо чимало знайомих на ньому сидить. ну шо я можу сказати... рагулі в тех підтримці і поганий сервіс.

після того, як поповнив рахунок на суму 38 грн, супер мтс навіть в тех підтримці не могли активувати протягом 4 днів-весь час жерло гроші при звінках на мтс. після 4х днів, накінець-то СВЄРШИЛОСЬ! активувався супер мтс! ну це ж не діло! а якшо людині треба позвонити швидко?

навіть на лайфі, на який всі гонять, вільний лайф активується протягом кількох хвилин, а не діб.

Аналогічна історія.

post-5266-0-83085800-1333550904_thumb.jp

Опубліковано

взяв мтс в якості другої сімки в телефон, бо чимало знайомих на ньому сидить. ну шо я можу сказати... рагулі в тех підтримці і поганий сервіс.

після того, як поповнив рахунок на суму 38 грн, супер мтс навіть в тех підтримці не могли активувати протягом 4 днів-весь час жерло гроші при звінках на мтс. після 4х днів, накінець-то СВЄРШИЛОСЬ! активувався супер мтс! ну це ж не діло! а якшо людині треба позвонити швидко?

навіть на лайфі, на який всі гонять, вільний лайф активується протягом кількох хвилин, а не діб.

Аналогічна історія.

:_02: М-дя, прикол! Вже серйозно подумую чи переходити все-таки на цей тариф!(послуга супер закінчується 6 числа) З такими приколами!

П.С. Навіть не знав що в них чат-підтримка є! Можна розважитись коли сумно!:)

Опубліковано

Не знаю где вы находите себе проблеммы,я уже два своих номера перевёл-оба без проблем.Активировалось за 3 минуты,потом пополнил на 30грн и опять в течении 5 минут подключили супер.

Опубліковано

Не знаю где вы находите себе проблеммы,я уже два своих номера перевёл-оба без проблем.Активировалось за 3 минуты,потом пополнил на 30грн и опять в течении 5 минут подключили супер.

Аналогічно... просто треба усе уважно читати і слухати коли переходите... ато жаліються усі... в 80% випадків самі просто не розібрались..

Опубліковано

я не розумію вереск про не включену послугу супер- гроші є і людина дзвонить за них, а не безкоштовно. Робиться дзвінок оператору і гроші за кілька днів повернуть. Було таке два рази у мене - хвилини не нарахувались.

Опубліковано

раз на раз не приходиться!

Аналогічно... просто треба усе уважно читати і слухати коли переходите... ато жаліються усі... в 80% випадків самі просто не розібрались..

ну то тільки не треба робити рагулів з нормальних людей. рагулі-це у них, в тех. підтримці сидять, а я з усім добре розбираюсь. вони самі не знали чому так трапилось-каже мені дівчинка "ну це у нас хм... ем... ну активується супер мтс протягом доби, таке буває. якшо за добу не активується-звоніть до нас, оформимо заявку на розгляд послуги."

через добу не активувалось, то я і позвонив і знову те саме-не знаємо чого так, розберемось.

дуже дивували завжди оці язикаті, які ставали на сторону оператора. те, що у вас все працює, ще не значить, що у мільйонів інших користувачів все теж має працювати. а для оператора вигідніше обісрати користувача, назвавши його ідіотом, який "не вміє", ніж визнати, що проблема на його боці і що це камінь в його город. український менталітет, що тут скажеш...

Опубліковано

я не розумію вереск про не включену послугу супер- гроші є і людина дзвонить за них, а не безкоштовно. Робиться дзвінок оператору і гроші за кілька днів повернуть. Було таке два рази у мене - хвилини не нарахувались.

Повторюю - ніхто нікуди не переходив - був куплений НОВИЙ пакет з тарифом "Супер МТС без поповнення +0,35", тут же було здійснено поповнення рахунку на 30 грн. По ідеї мав би активуватись майже відразу. Але... Перемовини в чат-підтримці і з оператором призвели до того що: "Визнаємо, це наші проблеми, Ваша заявка прийнята". Далі - ажидайтє. Причому з їхніх відповідей (див. прикріплений файл в моєму попередньому пості) виходить що, як правило це 4-5 днів, але може бути й до 14.

Зашибісь!

Ще жодного разу ні на одному з операторів подібного зі мною не траплялось.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

В мене на маминому номері теж впрдовж доби неактивувалась послуга, позвонив залишив заявку вранці, а вже після обіду активували в ручному режимі, теж прийшла смска з вибаченями. Можливо тоді ще це не мало такого масового характеру тому й так швидко підключили..

Змінено користувачем Baldek
Опубліковано

Повторюю - ніхто нікуди не переходив - був куплений НОВИЙ пакет з тарифом "Супер МТС без поповнення +0,35", тут же було здійснено поповнення рахунку на 30 грн. По ідеї мав би активуватись майже відразу. Але... Перемовини в чат-підтримці і з оператором призвели до того що: "Визнаємо, це наші проблеми, Ваша заявка прийнята". Далі - ажидайтє. Причому з їхніх відповідей (див. прикріплений файл в моєму попередньому пості) виходить що, як правило це 4-5 днів, але може бути й до 14.

Зашибісь!

наскільки я пам"ятаю - то після купівлі тномеру треба зробити дзвінок - тоді сам номер активується, а тоді вже кидати гроші для включення послуги супер

Опубліковано

Зашибісь!

наскільки я пам"ятаю - то після купівлі тномеру треба зробити дзвінок - тоді сам номер активується, а тоді вже кидати гроші для включення послуги супер

Або /або : або дзвінок, або поповнення.

В моєму випадку конкретно їхні трабли, бо номер активований, а відповідний тариф не підключено.

Опубліковано

Ну-у, вчора перевівся...перевело дуже швидко тариф, буквально за хв.! А послуга Супер активувалась в радіусі 15хв. після поповнення рахунку!

Єдиний "поганий штрих" це - колись був в мене МТС "Партнерський" потім МТС примусово перевели на "МТС всі мережі 2 нулі", думав перехід буде безкоштовним(так як, вважав, що перехід у мене в інший тариф(за своїм бажаннм) перший), але ні - зжерло ~9,6грн. ще за перехід!!!! :0156: Сц@ки!

Опубліковано

Ну-у, вчора перевівся...перевело дуже швидко тариф, буквально за хв.! А послуга Супер активувалась в радіусі 15хв. після поповнення рахунку!

Єдиний "поганий штрих" це - колись був в мене МТС "Партнерський" потім МТС примусово перевели на "МТС всі мережі 2 нулі", думав перехід буде безкоштовним(так як, вважав, що перехід у мене в інший тариф(за своїм бажаннм) перший), але ні - зжерло ~9,6грн. ще за перехід!!!! :0156: Сц@ки!

Не пожалієш значна економія виходить !!!

Опубліковано

У меня тоже сняло 9 грн,позвонил оператору,спросил изза чего,сказали ошибка,вернули деньги на следующий день.

а остальние 9999 человек не позвонили...

Опубліковано

У меня тоже сняло 9 грн,позвонил оператору,спросил изза чего,сказали ошибка,вернули деньги на следующий день.

а остальние 9999 человек не позвонили...

Согласен,на это и рассчитано!

Опубліковано

Зашибісь!

Або /або : або дзвінок, або поповнення.

В моєму випадку конкретно їхні трабли, бо номер активований, а відповідний тариф не підключено.

Тариф підключили сьогодні, але як виявилось, потрібно було писати СЮДИ , бо це ПрівєтБанк не провів поповнення (щоправда, гроші повернув). Але 3 дні для активації пакету згаяно на ідійостькі перемовини з операторами, як перших (МТС), так і других (Прівєт...)

Опубліковано

Я теж дзвонив! Сказали не "ошибка" :_40:

Опубліковано (змінено)

не перестаю дивуватись МТС, ця контора в черговий раз відзначилась... поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу) і чекаю на підключення послуги Супер МТС без плати за зєднання та поповнень, день пройшов, другий, а за цей час звичайно відбуваються дзвінки, грошей все менше і менше на рахунку залишається... звоню оператору, як завжди відповідь очікуйте, ось скоро вже має бути активована... перепитую, а якщо на момент активаціїї послуги на рахунку вже не буде 30 грн то ви підключите її чи ні??? у відповідь: головне щоб було більше 8 грн!!! тобто якщо я б виговорив за ці два дні 33 грн то послуга не активувалась... Прикро, що так відбувається. Про умову переходу з тарифу Супепр Свобода на діючий тариф я взагалі в шоці.. обіцялось одне а вийшло як завжди.. і не вигідно і не дешево... ось так...

Змінено користувачем invited
Опубліковано

не перестаю дивуватись МТС, ця контора в черговий раз відзначилась... поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу) і чекаю на підключення послуги Супер МТС без плати за зєднання та поповнень, день пройшов, другий, а за цей час звичайно відбуваються дзвінки, грошей все менше і менше на рахунку залишається... звоню оператору, як завжди відповідь очікуйте, ось скоро вже має бути активована... перепитую, а якщо на момент активаціїї послуги на рахунку вже не буде 30 грн то ви підключите її чи ні??? у відповідь: головне щоб було більше 8 грн!!! тобто якщо я б виговорив за ці два дні 33 грн то послуга не активувалась... Прикро, що так відбувається. Про умову переходу з тарифу Супепр Свобода на діючий тариф я взагалі в шоці.. обіцялось одне а вийшло як завжди.. і не вигідно і не дешево... ось так...

Прикро, коли дві контори (МТС та ПрівєтБанк) щось недопрацювали, а доводиться, як мінімум, чекати 3 дні до підключення пакету ( і це, наголошую, без переходу - підключення нового стартового пакета)...

Опубліковано

тут все просто - послуга активовується протягом доби, про що пишеться на сайті - всі кошти, котрі затрачені на дзвінки, інтернтен, смс, котрі повинні надаватись при активації послуги - повинні повернутись, про що треба дзвонити і окремо робити заявку.

Опубліковано
поповнив рахунок на 35 грн (-1.5 грн комісія терміналу)

У терміналах приватбанку без комісії

Опубліковано

Сьогодні якісь проблеми з інтернетом в МТС. Телефон на WP7 автоматично переналаштувався на 3G, а інший просто не хоче з'єднуватись. В когось працює?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...