Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В дружини та у мене "Супер МТС без плати за зєднання та поповнень 0 - 35" абонентська плата в обох відключена. У мене гроші яку закинув, так і є.

В дружини бабло постійно пропадає, хоча спілкується по телефону лише з МТС....

І ось сьогодні прочитав:

http://ua-reporter.com/novosti/129421

Вчора і сам пробував дозвонитись на "111" глухо, всі зайняті)))))

• +1 2
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано

В дружини та у мене "Супер МТС без плати за зєднання та поповнень 0 - 35" абонентська плата в обох відключена. У мене гроші яку закинув, так і є.

І ось сьогодні прочитав:

Интересная штука в статье, опечатка что-ли.. Статья от 21.01.2013...

Буду отключать свой номер МТС. Потому что МТС меня уже достали с своим воровством денег со счета.

Последней каплей стало, когда сегодня мне пришла СМС-ка, что мне установили на гудок какую-то мелодию, которую я вообще не заказывала. И, естественно, сняло деньги со счета за эту мелодию.

У меня такая фигня уже второй раз происходит. Но первый раз я подумала, что это какая-то ошибка, просто отключила мелодию и все. И думать забыла о тех деньгах. Но это повторилось еще раз.

Я позвонила в службу поддержки МТС. Они мне сказали, что вернуть деньги не могут, потому что с моего номера к ним пришла СМС-ка. Но я никаких СМС-ок не посылала, о чем им, собственно, и сказала, и попросила вернуть деньги на счет. Они сказали, что вернуть на счет эти деньги мне не могут.

Мелодия какая-то совершенно идиотская, шансонщина. Я ее потом отключила, не знаю, что было бы, если бы мне позвонили мои клиенты и услышали бы этот ужас!

А полгода назад еше точно также мелодию поставили моей свекрови и сняли за это деньги. Свекрови почти 60 лет, она даже СМС-ки отсылать не умеет.

Думаю, что МТС специально воруют деньги со счетов клиентов. Настроение перед Пасхой они мне, конечно, испортили

Опубліковано

І ось сьогодні прочитав:

Дзвоніть 555 прямий звязок з оператором ціна за зєднання 50коп. там завжди відповідали.

Опубліковано

вчора дізнався - якщо в тарифі "Супер МТС без плати за з"єднання та поповнень 0-35+" не підключати ніяких додаткових акцій, то 1 Мб інтернет-трафіку коштує 10 грн.+ пенсійний фонд. Правда можна підключити за 15 грн. місяць акцію Інтернет за копійку

Опубліковано

вчора дізнався - якщо в тарифі "Супер МТС без плати за з"єднання та поповнень 0-35+" не підключати ніяких додаткових акцій, то 1 Мб інтернет-трафіку коштує 10 грн.+ пенсійний фонд. Правда можна підключити за 15 грн. місяць акцію Інтернет за копійку

Ох ну ні**га собі =)) добре а я ще думав зробити нет на андроїді свому...ух =)

Опубліковано

Який діє в Волинській і ще кількох областях. І варто тільки поїхати в іншу область як МБ недоступні і здирає гроші, сам так попався

Опубліковано

Ох ну ні**га собі =))

вчора побачив, що зникла певна сума з рахунку, нікому не телефонував взагалі, користувався лище інтернетом з телефону. Подзвонив до оператора, уточнив тарифи на інтернет і ох.....в був здивований))

Опубліковано

я для себе вирышим проблему з ынтернетом просто - Лайф - "выльний захід" ніби так називається тариф - і за 1500 Мб всього лише 15 грн в місяць, а МТС для голосових дзвінків

Опубліковано

в тарифі "Супер МТС без плати за з"єднання та поповнень 0-35+" можна підключити додаткову послугу "Інтернет за копійку" - за 15 грн. в місяць - 1500 Мб/добу. Але я не так часто користуюся інетом з телефону, тому поки що не буду підключати

Опубліковано

в тарифі "Супер МТС без плати за з"єднання та поповнень 0-35+" можна підключити додаткову послугу "Інтернет за копійку" - за 15 грн. в місяць - 1500 Мб/добу. Але я не так часто користуюся інетом з телефону, тому поки що не буду підключати

Ти нічого не перепутав?
Опубліковано

Ти нічого не перепутав?

соррі, дійсно напутав))) неправильно зрозумів, тобто недочитав до кінця. Там вказано - Протягом доби вам буде нараховано 1500 Мб для користування послугою, я подумав, що кожної доби буде нарахування.

дякую, що виправили

Опубліковано

інтернет на мтс 0-35+ вражає , уже який день то с 23.00 то с 00.00 пропадає, але і разом з ним з номера неможливо позвонити, тільки можуть на номер хтось позвонити.

Ось так зараз відключають і інтернет і можливість робити вихідні дзвінки по ночам на даних тарифах.

Нісенітниця! :_38:

Опубліковано (змінено)

Зловив десь біля 23:00 досить дивний глюк в себе на смарті. До мене нормально дозвонюються, а я ні позвонити, ні СМС, ні навіть запит балансу по USSD перевірити не можу. Дзвінок зразу відбиває, СМС - помилка відправлення, на USSD - відповідь "Неполадки подключения или неверный код MMI". Перечитав гугл, поради нічого не дають. :( Перезагрузка смарта теж нічого не дає. Ніхто не стикався з таким ? Вдень все було добре.

Пробував щено перевірити баланс - те ж саме. Ніхто не стикався ?

З.І. Друга сімка Білайн - проблем нема.

Змінено користувачем Andreyka
Опубліковано

у меня вчера вечером на андроидофоне была аналогичная ситуация. ни позвонить, ни счет проверить, ни жпрс-ом воспользоваться. видимо, на МТС проблема была. сегодня уже всё ок.

Опубліковано

Сьогодні все в нормі. Видно в МТС якісь "профілактичні роботи" були. :)

Це просто мегаглючений оператор. Викинув би, якби так багато людей не сиділо на ньому.

Опубліковано

pashka05

Те саме. Проте був змушений взяти картку, бо по роботі треба, десь у 80% МТС. А сам з нього дуже рідко дзвоню, в основному до мене. Єдиний плюс, те що зараз на тарифі де нічого не знімає :), але чи то надовго.

Опубліковано

Для контрактних абонентів не чути про нові акції чи знижки? Питаю, бо в лютому закінчується акційна знижка і платити потрібно буде 30 грн в місяць. А назад на передоплату повернути МТС відмовилось. Хоча, коли 2 роки назад переходив на контракт, обіцяли що повернутись назад можна буде. Отакі вони балаболи .

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підскажіть, будь-ласка, яка процедура заміни SIM на Micro-Sim, що це коштує, і скільки часу займе?

І чи буде працювати звичайна СІМ?

Опубліковано

DarkMonk, це канєшно круто, але хотілося б не самопал))

А собственно в чём Вы видите принципиальное отличие???? Назовите хоть одно отличие, хоть одну причину чтобы бежать и менять свою карту на новую.. !!!!

Опубліковано

хоть одну причину

можно повредить чип.

Во-первых с прямыми руками и соответствующим иструментом нужно ещё постараться чтобы его повредить.

Во-вторых если с руками несложилось - всегда есть запасной вариант :) пойти и восстановить карту в любом формфакторе.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...