Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як можна "вивести" чи на що корисне потратити гроші з рахунка МТС? (тариф супер-вільний). Після останньої зміни в тарифах тратити як раніше залишок від поповнення на розмови стає нераціонально - надто швидко "тане".

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Як можна "вивести" чи на що корисне потратити гроші з рахунка МТС? (тариф супер-вільний). Після останньої зміни в тарифах тратити як раніше залишок від поповнення на розмови стає нераціонально - надто швидко "тане".

Більше 50% вивести не получиться, тобто, якщо на рахунку 100 грн, то готівкою буде два рази меньше - 50грн.

• +1 1
Опубліковано

Не вистачає грошей на спілкування? Ми даруємо їх Вам! Поповніть рахунок від 40 гривень просто зараз і.. Для Вас є подарунок – 10 ГРИВЕНЬ НА РАХУНОК! Покладіть на свій рахунок від 40 гривень - і МТС додасть ще 10! Деталі акції: телефонуйте 111*1. Спілкуйтесь більше із подарунками від МТС! Дякуємо Вам!

28 ЛЮТОГО - ОСТАННІЙ ДЕНЬ АКЦІЇ

З.Ы. гроші нараховуються частинами: 5 гривень до 20 березня, ще 5 гривень до кінця квітня

Опубліковано

multy *121*21# з'явилось на МТС на екрані мобільного, що це?

вчора телефонував до оператора, теж цікавився - реклама якогось нового продукту, замість індикації соти, в якій знаходиться абонент. При бажанні можна відключити - наприклад, в моєму телефоні пункт меню - Настройки - дисплей - индикатор соты

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Це тільки мене МТС добровільно-примусово переводить з "Супер МТС без плати за з’єднання та поповнень 0-35+" на "Супер МТС 3D Нуль 35+" чи я чогось не розумію?

В умовах користування тарифом так до кінця і не зрозумів принципу тарифікації за СМСки.

• +1 1
Опубліковано

Просто якщьо тобі потрібен інет, ти заплатиш не 2грн за 100мб., а 1грн за 100мб.

нічого нового профілактичні роботи та налаштування нового сервісу в подальшому все зрозумієте

Опубліковано

Фактично всіх, хто був на 0-35+ - тепер переводять на СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+

Якщо Ви підключилися до 18.03.2013, то Вам надаються тільки 200 хвилин І 30 SMS на день в мережі МТС за умови, що Ви зробили перше поповнення на суму від 40 грн. Послугу «Супер 3D Нуль» необхідно підключити вручну, набравши для цього *101*180#. Підключення — безкоштовне.

Тобто нижче написана "особливість" про смс і інтернет, не діє. Потрібно ніби додатково активувати СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+. Якщо нічого не робити - все залишиться без змін.

Якщо додатково активувати СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+, то отримуємо слідуючу особливість при надсиланні смс чи використанні послуги інтернет:

Платіж за 30 SMS в мережі МТС на день, в разі користування, складає 0,35 грн. Після закінчення щоденних SMS або в разі відсутності першого поповнення рахунку на 40 грн одним платежем діє тариф 0,60 грн/шт. Зняття 0,35 грн відбувається по факту відправки першого за добу SMS абонентам МТС незалежно від наявності за номером телефону яких-небудь додаткових пакетів SMS.

Платіж за перший доступ протягом доби до мобільного GPRS-Інтернету в рамках 100 МБ на день, в разі користування, складає 1 грн на день в областях дії тарифу. Після вичерпання 100 МБ на день вартість 1 МБ GPRS-Інтернету становить 1 грн за умови, що Ви перебуваєте на території дії тарифу. За межами території дії тарифу вартість 1 МБ складає 10 грн.

Опубліковано

Фактично всіх, хто був на 0-35+ - тепер переводять на СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+

Якщо Ви підключилися до 18.03.2013, то Вам надаються тільки 200 хвилин І 30 SMS на день в мережі МТС за умови, що Ви зробили перше поповнення на суму від 40 грн. Послугу «Супер 3D Нуль» необхідно підключити вручну, набравши для цього *101*180#. Підключення — безкоштовне.

Тобто нижче написана "особливість" про смс і інтернет, не діє. Потрібно ніби додатково активувати СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+. Якщо нічого не робити - все залишиться без змін.

Якщо додатково активувати СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+, то отримуємо слідуючу особливість при надсиланні смс чи використанні послуги інтернет:

Платіж за 30 SMS в мережі МТС на день, в разі користування, складає 0,35 грн. Після закінчення щоденних SMS або в разі відсутності першого поповнення рахунку на 40 грн одним платежем діє тариф 0,60 грн/шт. Зняття 0,35 грн відбувається по факту відправки першого за добу SMS абонентам МТС незалежно від наявності за номером телефону яких-небудь додаткових пакетів SMS.

Платіж за перший доступ протягом доби до мобільного GPRS-Інтернету в рамках 100 МБ на день, в разі користування, складає 1 грн на день в областях дії тарифу. Після вичерпання 100 МБ на день вартість 1 МБ GPRS-Інтернету становить 1 грн за умови, що Ви перебуваєте на території дії тарифу. За межами території дії тарифу вартість 1 МБ складає 10 грн.

Перевір рахунок вже перевели.

Доречі можу подарувати нові мтс з хорошими номерами тепер вже тариф СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+

Опубліковано

*101*182#

на цей запит надійшла відповідь що послуга не підключена на даний момент. Тобто в мене 30 смс безкоштовні?

Опубліковано

Доречі можу подарувати нові мтс з хорошими номерами тепер вже тариф СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+

Я знаю, ТП то як би уже СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+, але сама послуга - не активована.

Це у всіх так, хто підключився до 18 березня. І ніяких змін, крім назви ТП - немає.

Хто хоче а активувати послугу - див. моє попереднє повідомлення. (Але як на мене - то не варто)

• +1 1
Опубліковано

Не можу побачити в чому новий тариф кращий за старий.

100 Мб інтернету в день за 1 грн., нє?

Але за смс потрібно буде по 35 коп платити :)

Хоча для тих кому смс нафіг не треба, а потрібен інтернет - тариф дуже навіть вигідний ;)

Опубліковано

Хто знає, як відключити спортобзор?

передзвони до оператора 111 потім 0.

Не все так просто))

Дзвонив не раз - але у відповідь - всі оператори зайняті.

Опубліковано

Як на мене, СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+ - досить вигідний тариф. Тепер нарахування 200 хвилин - безкоштовне, це плюс. За 30 СМС - 35 коп., і це при їх використанні. Особисто я досить рідко надсилаю СМС. І ще одна перевага - 1 грн. за 100 Мб Інтернету, також при використанні. У мене необхідність доступу до мережі Інтернет з мобільного також виникає досить рідко - здебільшого під час написання котрольних робіт:D В результаті, для дзвінків у мережі МТС без використання СМС(або досить рідкого використання) і з періодичними "вилазками" в Інтернет - чудовий тариф, який також економічно вигідніший за Супер МТС без ПЗЗ і поповнень 0,35+(в якому щодня знімається абон. плата у розмірі 41 коп.).

• +1 1
Опубліковано

Супер МТС без ПЗЗ і поповнень 0,35+(в якому щодня знімається абон. плата у розмірі 41 коп.).

та абонплата відключається.

Upd. *101*400#

Опубліковано

Я знаю, ТП то як би уже СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+, але сама послуга - не активована.

Це у всіх так, хто підключився до 18 березня. І ніяких змін, крім назви ТП - немає.

Хто хоче а активувати послугу - див. моє попереднє повідомлення. (Але як на мене - то не варто)

Спасибі що розжував =)

Тепер лишилось сподіватись що вони примоусово не включать нам отой 3D

Ато переваг особо ніяких (на інет не дивлюсь) ... за те шо тут в тебе є 20 смсок в день то там ще плати за них 35 коп... ух уж цей мтс... мудрять... всерівно десь да й об"..уть...

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...