Перейти до змісту

Де і за скільки здати на права?

Nenitel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На Перемоги в екзаменаційний відділ МРЕО ( приміщення ТСОУ) - там тобі все розкажуть. Просто підняти дупу і сходити, а не чекати з борди суперпорад. :)

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дізнавався пару днів назад,щодо цін на В категорію:

-ТСОУ (2600грн.+ 80 л. бензину + 300 МРЕО)

- Автошкола на Конякіна (2500грн+50-70л. бензину+ 300 МРЕО)

-Автошкола АС (2400грн+800 грн. бензин+330 МРЕО) практика 20год. хоч більше плати 60грн/год.

Опубліковано

-Автошкола АС (2400грн+800 грн. бензин+330 МРЕО) практика 20год. хоч більше плати 60грн/год.

ціни взагалі ******* , напевне, в іншій країні, я б космічним шатлом навчився керувати. :0159:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ціни взагалі ******* , напевне, в іншій країні, я б космічним шатлом навчився керувати. :0159:

Тобто Ви хочете сказати що це багато?

А в якісь із автошкіл є авто з автоматом? Мені медкомісія лише автомат дозволила

Опубліковано

Цікавить консультація щодо економної здачі на водійські права телефонуйте 0954657102. Порада безкоштовна!

Опубліковано

Тобто Ви хочете сказати що це багато?

А в якісь із автошкіл є авто з автоматом? Мені медкомісія лише автомат дозволила

Це як так? :_09:

Опубліковано

Цікавить консультація щодо економної здачі на водійські права телефонуйте 0954657102. Порада безкоштовна!

Це тебе цікавить? Чи це ти пропонуєш? "Казнить не миловать"

Якщо пропонуєш, то давай вже тут, відкрито :) мені теж цікаво :)

Опубліковано

Це тебе цікавить? Чи це ти пропонуєш? "Казнить не миловать"

Якщо пропонуєш, то давай вже тут, відкрито :) мені теж цікаво :)

Звичайно пропоную!!! Хто небуть рахував скільки грошей можна заробити грошей поки два місяці, по 6 годин на тиждень "топчеш" автошколу або возиш інструктора обідати? А не простіше заплатити ті ж самі гроші ( у випадках з кат. "D" та "Е" навіть менше) і через тиждень отримати цілком легальне посвідчення водія в МРЕО??? При необхідності практичні заняття можна організувати додатково, на тій же "автошколівській" машині. Наголошу, ПРОПОЗИЦІЯ ДІЙСНА ДЛЯ ЗАЙНЯТИХ ЛЮДЕЙ!

• 2 року потому...
Опубліковано

Щоб не створювати нову тему, запитаю поради тут.

Підкажіть де є вечірні курси після 18:30. Працюю до 18год і нажаль раніше ніяк, на карюишева і біля проміня з 18 год :(

Опубліковано

На Конякіна 24, автошкола спілки автомобілістів, літом вчився то заняття були на 19.00, правда водіння було зранку, але думаю можна з інструктором домовитись і на вечір.

Опубліковано

На Конякіна 24, автошкола спілки автомобілістів, літом вчився то заняття були на 19.00, правда водіння було зранку, але думаю можна з інструктором домовитись і на вечір.

Яка була ціна питання?

Опубліковано

Літом, 2800 теорія і ще 1000 за бензин. Зараз вже мало подорожчати.

Голос за кадром: "Йопта, а ще два роки назад " Де і за скільки здати на права було всіго навсіго 2000"

ПС. я вчився ще в далекому 99-тому. просто пригадались "тарифи")

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Апну тему і я. Потрібно отримати права, причому чим швидше - тим краще. Одразу скажу, що купувати права і давати хабарі, як на протязі навчання, так і при здачі не збираюся. Знайшов дану автошколу, навчання вже з 28 липня в них, ціна 3800 за все. Можливо хто що скаже чи нормально там вчать і тд і тп? Або просто порадить гарний варіант в Луцьку. Буду вдячний :)

Опубліковано

yucore, на рахунок школи не знаю, а щоб швидше пройти навчання, можна поговорити з директором, щоб включив у вже набрану групу і домовитись, що довчиш, те що пропустив.

Опубліковано

Потрібно отримати права, причому чим швидше - тим краще. Одразу скажу, що купувати права і давати хабарі, як на протязі навчання, так і при здачі не збираюся.

Ваше хотіння не реальне. Хочете швидко та без хабарів, так не вийде. В темі вище є офіційні цифри що треба 300 грн дати мзди в МРЕО. І без цього ніяк або будете довго і нудно здавати своїми силами з нервами та скандалами. Швидко тільки купити права, все легально. Сам купляв дружині права. Все офіційно без хабарів, проплатив та забрав.

Опубліковано

yucore, на рахунок школи не знаю, а щоб швидше пройти навчання, можна поговорити з директором, щоб включив у вже набрану групу і домовитись, що довчиш, те що пропустив.

Мені підходить в принципі, через 3 місяці їх отримати, 3-4 місяці це нормальний термін.

Все офіційно без хабарів, проплатив та забрав.

Як так?

Опубліковано

зараз навіть через рішал права будуть не раніше 2-х 3-х тижнів,за срочность доплата 700грн,а так 2-3 місяці,і обовязкова присутність при отриманні прав(особистий цифровий підпис)...

без хабарів це тільки слова...за А і В категорію десь 6- 6.5 тис грн

Опубліковано

От нафіга цей чьос писати? Вже дістали цією хєрньою люди, які не пробували здавати нормально, або, котрі настільки дубові, що для них проблема здати. А я без жодних проблем і хабарів здав сам. Просто повчив теорію і поїздив. До автошколи фактично не їздив, просто знав, які педалі нажимати.

У МРЕО не мзда, а офіційна проплата за екзамен в банк.

Без хабарів здається легко і просто, якщо ти не тупий алєнь, а вчив правила і троха поїздив. Бажано, звісно, мати можливість поїздити більше, ніж з інструктором, або домовлятись з інструктором про додаткові заняття.

Ніхто нікого не валить, нічого такого нема: теорію приймає комп'ютер, на практиці задають питання, на які ти повинен знати відповіді і просять робити речі, які би зобов'язаний вміти робити.

По школах, вчився в ТСУО, халява повна, викинуті на вітер гроші, думаю, в інших автошколах ситуація не набагато краща. Тому раджу просто походити, подивитись обстановку, дізнатись, які автомобілі, і з цього всього вибрати те, що більше сподобається по вигляду. Вчитись їздити на старих клячах кайфу мало, не вір тому, хто каже, що навчишся їздити на зламках — вмітимеш на всьому. Не треба їздити на зламках, а нормальна машина все рівно себе по-іншому поводить, звикати треба, що з нуля, що з колимаги. Навпаки, треба знати, як воно по-нормальному має бути.

Опубліковано

ну і шо...я теж здавав сам без всяких там приколів,і на даний час маю 14 років стажу,всі категорії(і вчився їздити на сраному москалі) ...просто є люди,яким треба срочно,а не через пару місяців...

а педалі нажимати вміє кожен,тільки оленів,які тільки і вміють жати педалі більше...

якшо мозгів нема,то в якій би ти супер пупер автошколі не вчився би,всерівно ти будеш їздити як олень...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

жінка здала на права, калькуляцію треба ще підбити, але вийшло набагато дорожче ніж купити відразу,

а я їй йди в школу чомусь навчать. хрєн там, тупо відмивання і заробляння бабла.

по теорії тупо пробіглись і білети порішали, остальне вчіть дома.

на водінні поки сам не почнеш питати і доставати інструктора нічого толково не пояснить і не розкаже (в плані не механіку водіння, а плані дорожньої обстановки,знаки, розмітки,перехрестя)

каже "запам’ятай, тут треба пропустити тих і тих" , а чому? здогадуйся.

були в групі принципові які не платили нічого, результат - по другому кругу на перездачу.

якщо чесно я розчарувався в ТСОУ, сам там вчився кучу років назад, заплатив тільки в МРЕО за здачу екзамена і доплатив за категорію А, 20грн.

ситуація була покраще, і вчителі ще є деякі ті самі, але видно погляди змінилися.

Опубліковано

Апну тему і я. Потрібно отримати права, причому чим швидше - тим краще. Одразу скажу, що купувати права і давати хабарі, як на протязі навчання, так і при здачі не збираюся. Знайшов дану автошколу, навчання вже з 28 липня в них, ціна 3800 за все. Можливо хто що скаже чи нормально там вчать і тд і тп? Або просто порадить гарний варіант в Луцьку. Буду вдячний :)

Сама там вчилась. Скажу так: теорія слабенька, практика+інструктаж, то як до кого попадеш.

Раджу інструктора Діму, він реально вимогливий і строгий, але після його занят за кермо сідаю впевнено.

А ще якщо і запізнюєшся на теорію на 10-15 хв, то після заняття можна індивідуально у викладача попросити пояснити ту чи іншу ситуацію.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

ну і шо...я теж здавав сам без всяких там приколів,і на даний час маю 14 років стажу,всі категорії(і вчився їздити на сраному москалі) ...просто є люди,яким треба срочно,а не через пару місяців...

Підтримую!

Мені терміново потрібна категорія С1. Маю В вже біля 10 років. Керувати потрібно буде MERCEDES Atego. Тепер маю йти навчатись, проходити теорію по тим же ПДД. Звичайно, повторити, вивчити забуте це все потрібно, але ж не 2.5 місяця і не 3000грн!!! А практика... що спільного між Atego і ЗІЛом? Мабуть Atego і якимось Transit чи Movano, досвід керування якими маю, спільного більше. То навіщо мені потрібне таке навчання??? От тому й виникає думка "купити права", тільки незнаю потрібних людей

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...