Перейти до змісту

Велоквест

Dr.Martenz

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 158
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пачка цигарок у мене в кабінеті. Заходь до 17-00.. поки додому не спетляв. Треба ж встигнуть на 18-00.

в смислі встигнути на 18. покатушка сьогодні чи завтра?

чи я не про те...

Хто коли. Zibers FKCX_half - хочуть сьогодні, всі інші - завтра.

Опубліковано

+1

В принципі, як завжди. Хіба забухаю. Або сесія міської ради до того часу не закінчиться. wink.gif

В крайньому випадку під"їду до вас на місце.

Опубліковано

Я на калёсах, тыльки незнаю на каких :) . Должен участвовать главное чтоб бабла поменьше собирали. Каздая копейка на щету. На щот байкеров полный голяк. :)

Опубліковано

В пятницю в 23.00 - старт велоквесту. Вже є вісім людей. Без тих, що зголошувались на цьому форумі. Правила, якщо не встигну зробити раніше, розповім перед стартом. Щодо формату змагань - думки були різні. Якщо врахувати думку кожного - то змагання можна взагалі ніколи не провести. Тому ми, організатор і ініціатор змагань пропонуємо свій варіант (найкращий на наш погляд), а ви можете або погодитись брати участь або не погодитись. Але дрібні деталі, нюанси, зауваження ми враховуємо.

Формат приблизно такий:

Команди по 3 особи реєструються перед стартом. Далі відбувається жеребкування, в якому порядку стартують команди. Старт першої команди - 23.00. Далі команди стартують через 5 хвилин. Кожній команді дається однакове завдання (папірус з загаданим наступним місцем). Коли команда знаходить наступний КП, шукає там папірчик (їх там буде кілька для страховки, але на всіх буде завдання однакове), розгадує завдання, папірчик кладе на місце ї шукає наступний КП. На одному КП точно буде сидіти організатор. На цьому КП один з учасників команди муситиме пройти "випробування" - це поки що секрет. Як вплине результат проходження випробування на результат змагань - я ще не знаю, але думаю над цим. Або врахується загальний час проходження, або ставитимуться штрафні бали. Останній КП - це фініш. Результати починають підбиватись після фінішу хоча б трьох команд. Відразу після підбиття підсумків - нагородження переможців.

Мартенз, може я щось забув, уточнюй.

Опубліковано

Пишіть хто буде. Покищо ліміт не набрався.

Чекаю завтра до вечора. Якщо не назбирається 12 осіб 100%, я не буду займатись змаганнями. Бо в мене з часом туговато. Відразу формуйте команди. Якщо хтось немає команди, хай приїжджає - до когось приєднається.

Опубліковано

В учасники поки що не піду- фізпідготовка не та, але обов"язково приїду подивитися на це міроприємство.

Опубліковано

та яка фізпідготовка, тут головне головою думати шоб не накручувати кілометри, у нас з участниками і так дефіцит, кожен на рахунку, ніхто не заставляє гнатись по 40 км/год.

Опубліковано
В учасники поки що не піду- фізпідготовка не та, але обов"язково приїду подивитися на це міроприємство.

Їхать і не думать - синяки потім порахуєш....

Опубліковано

Старт в 23,00, а во скоко все закончится???

Просто хотелось бы попробовать с вами, но в субботу на работу утром(((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...