Перейти до змісту

Скарга на продавця trifoz

Zub

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, телефон було куплено у цій темі http://board.lutsk.ua/topic/105134-prodam-n95-8gb-srochno-deshevo/. Скажу зразу що телефон зацікавив мого друга. Як написано в темі, телефон ,за великим рахунком, в хорошому стані. Зв'язались з продавцем, домовились про зустріч в понеділок в центрі. Зустрілись.Його дивився мій друг. Телефон з вигляду нормальний, але пилюка під екраном і чуть затертий зверху(ну які гроші такій і телефон, грубо кажучи). Сам корпус нормальний. Домовились про манібек(на чому я наголосив 2 рази!)продавець запевнив що згоден і проблем з цим не виникне,тай людям я якось звик довіряти і при покупках на борді проблем не було, включаючи манібек, бо стояти довго і розглядати не було як, та й і продавець запевнив шо функціонал телефону в повному порядку. Повірили на слово. Потисли руки, сіли в машину і поїхали. Приїхавши додому почали вилазити глюкі: неробить вспишка в камері, фронтальна взагалі не робить, відео на 2й сек. саме на паузу ставиться, коли дзвониш з цього телефону динамік рипить ужасно, таке враження шо до тебе дзвонять з того світу....Давай набирати до продавця по номеру з теми- абонент не абонент, писав в лічку- мовчить. Якраз сьогодні 3й день манібеку. Просто людям не варто довіряти і вірити на слово. Розумію шо в цій ситуації самі винуваті, на наступні рази довіряти просто не треба. Або розписка або паспортні дані. По-іншому з незнайомими продавцями ніяк не можна.

Так шо може хто має справжній номер продавця trifoz,(Ігор) буду дуже вдячний.

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

trifoz

OFFLINE Активность: Вчера, 08:29

я це тоже бачив, тогой кажу шо мовчить, повідомлення не прочитані.

Опубліковано

Скільки ще народ буде вестися на дешеву юшку?

Коли я беру телефон на реал. попереджаю продавця, що гроші віддам через тиждень після продажі, якщо новий власник не поверне товар.

Всі ліві відпадають.

Надійніше купувти в стаціонарному місці.

Опубліковано

что-то телефоны становятся всё чаще предметом обмана :(

надо бы всем кто "абонент - не абонетн" провести екскурсию в 5го марта в Суд

Опубліковано

Коли я беру телефон на реал. попереджаю продавця, що гроші віддам через тиждень після продажі, якщо новий власник не поверне товар.

Всі ліві відпадають.

Або купляти в провірених продавців, яким довіряєш.

Опубліковано

Або задуматись, як телефон, що вже 3 роки не випускається , міг бути лише 2 місяці в експлуатації.

Мені по тому оголошенню так і хотілось написати, через скільки часу буде скарга.

Опубліковано

Або задуматись, як телефон, що вже 3 роки не випускається , міг бути лише 2 місяці в експлуатації.

Мені по тому оголошенню так і хотілось написати, через скільки часу буде скарга.

я то зрозумів шо 2 місяці як привезений з Італії.

Опубліковано

Далі більше.Там при частому юзанні слайдером виникають проблеми з шлейфом.Він там якийсь не такий,як в більшості.Типу контактний,чи як.Теж дивився на цей апарат,як запасний до основної труби,добре що не взяв.ТС-ру, скорішого вирішення проблем.

Опубліковано

Є в нього в друзях юзер jeck, який в свою чергу є в друзях адмінів-модерів. Якщо на борді друзі - то цілком імовірно що і в реалі, ну хоча б знайомі. Спробуй звернутися до нього за допомогою. Удачі.

Опубліковано

Всі ліві відпадають.

Та будуть вестись,просто одні не хочуть розуміти де знаходиться безкоштовний сир,а інші сподіваються на "авось". Це стосується як продавців так і покупців.

Плюс якщо не дають можливість нормально протестувати виріб,або викликає сумнів його функціонал - то це як мінімум привід що задуматись...

Я сам купував ноут по оголошенню (2000грн.) домовились про 5 днів манібеку, накрився через 7 днів. Вскритіє показало що були приховані дефекти, продавець заявив що в мене була можливість і протестити і задати всі питатання з приводу товару,і теоретично він правий...

Крім того,знаю багато кілька форумчан які в темах активно виявляли недобросовісних продавців,а потім так само вчиняли... Тому думаю треба більш ретельно підходити до перевірки товару,або дійсно ввести якусь ідентифікацію продавців/покупців, або як на деяких спеціалізованих форумах (там не залізом торгують) продаж через гаранта,думаю на борді є багато авторитетних користувачів які б справились з цими обов'язками....

Опубліковано

або як варіант - перевіряти якомога більше функцій прямо при покупці.

особливо якщо це телефон - подзвонити\перевірити камеру\вимкнути-увімкнути багато часу не займе, але зекономить потім купу нервів і часу <_<

Опубліковано

До прикладу.Можна так з телефонами.Є в нас Нокіан,чоловік один з найперших,хто в Луцьку займається телефонами.Продавець/покупець домовляються про зустріч на крапці в Нокіана.Думаю 5 хв. фаховцю вистачить встановити,чи падав телефон,чи купався і т.д..Платяться йому якихось 20/30 грн. і всі задоволені розходяться.Добра половина недобросовісних продавців зникне з Борди,а ті хто підуть і 'спаляться',більше не наважаться тулити свої зламки тут.Звісно це як варіант і тільки за згодою Нокіана.ІМХО.

Опубліковано

приречена ідея

а давайте хто ноути продає - будем бігати до мікса

хто авітки - на якусь траляляля СТО

Купівля продаж беу - завжди ризик, завжди.

Не хочеться пролетіти *бути лохом* - купуй нове з 12-24-36 міс гарантією.

Нерідко смачна ціна заспліпляє усі органи відчуття і затуманює розум, який повертається вже потім.

Вльоти і неприємні ситуації були є і будуть, це нормально, таке життя

Опубліковано

або як варіант - перевіряти якомога більше функцій прямо при покупці.

особливо якщо це телефон - подзвонити\перевірити камеру\вимкнути-увімкнути багато часу не займе, але зекономить потім купу нервів і часу <_<

це схоже на те, як перевіряють телефони в ломбардах,вони зламок не візьмуть, при чому перевірка телефона (функціонал, ІМЕІ, ринкова вартість) чи іншого девайса займає в них не більше 5 хв., то як варіант - з продавцем підійти до найближчого ломбарду,попробувати здати - вони його перевірять і якщо все з телефоном гуд, відмовитись від їхніх послуг. Отримаєм безкоштовну перевірку телефону,варіант звісно не зовсім "моральний" але це як варіант...

Опубліковано

До прикладу.Можна так з телефонами.Є в нас Нокіан,чоловік один з найперших,хто в Луцьку займається телефонами.Продавець/покупець домовляються про зустріч на крапці в Нокіана.Думаю 5 хв. фаховцю вистачить встановити,чи падав телефон,чи купався і т.д..Платяться йому якихось 20/30 грн. і всі задоволені розходяться.Добра половина недобросовісних продавців зникне з Борди,а ті хто підуть і 'спаляться',більше не наважаться тулити свої зламки тут.Звісно це як варіант і тільки за згодою Нокіана.ІМХО.

він колись сам таке пропонував ;)

P.S. брати паспортні дані!, думаю нещирий продавець почне юлити і віднекуватись.

Опубліковано
продаж через гаранта,думаю на борді є багато авторитетних користувачів які б справились з цими обов'язками
Продавець/покупець домовляються про зустріч на крапці в Нокіана

Nokian, ох і неблагородна це справа - благімі намєрєніямі дорога в ад вистєлєна.

ІМХО, що ви хотіли за 600 грн? Любий продавець розпіарить свій товар, мол, всьо чікі-пікі, купуй - не пожалкуєш, хороша ціна і тп.

Опубліковано

Тим більше,якщо чоловік сам пропонував такі послуги.Ніхто ж силою туди не тягне.Можна самому вирішити на місці-будь ласка.Але як варіант,згодився б.Але чи сам фаховець погодиться???Відповідальність теж на ньому вісить.Ще й притензії можуть бути,в разі чого.

Звісно річ має бути не 100 грн..Хоча б 500,мінімум.

Опубліковано

За 5 хвилин можна перевірити основне, найкраша перевірка- це тиждень юзання, вилізе 99% недоліків.

Взагалі закон про захист прав споживачів відносно бв взагалі не дає ніякої гарантії, чисто справа ризику.

Отже основне це буде довіра та деякі суми на підстраховку.

Справа неблагодарна, я нею більше займаюсь , бо треба продати телефони знайомих, клієнтів.Але маханізми можна продумати колективно.

Опубліковано

Є в нього в друзях юзер jeck. Якщо на борді друзі - то цілком імовірно що і в реалі, ну хоча б знайомі.

НЕ ФАКТ. Тих двох, які добавились мені в друзі - ніколи не бачила, не знаю)))
Опубліковано

сорі за офтоп, але

як телефон що вже не випускається вже кілька років у Вас же продається як новий? http://lutech.com.ua/products.php?id=127

Опубліковано

Дякую за підказку, він вже проданий, люди задоволені.

В мене є на вітрині деякі телефони, що куплені 3 роки тому і не продались свого часу.

Але це не нокіа.

Опубліковано

Далі більше.Там при частому юзанні слайдером виникають проблеми з шлейфом.Він там якийсь не такий,як в більшості.Типу контактний,чи як.Теж дивився на цей апарат,як запасний до основної труби,добре що не взяв.ТС-ру, скорішого вирішення проблем.

Дякую. Якось вирішиться. Просто за друга образливо, не за себе.

За 5 хвилин можна перевірити основне, найкраша перевірка- це тиждень юзання, вилізе 99% недоліків.

Взагалі закон про захист прав споживачів відносно бв взагалі не дає ніякої гарантії, чисто справа ризику.

Отже основне це буде довіра та деякі суми на підстраховку.

Справа неблагодарна, я нею більше займаюсь , бо треба продати телефони знайомих, клієнтів.Але маханізми можна продумати колективно.

Прикол в тому шо за 2 хв. якраз такі він і глянув на динаміки, дисплей, клавіатуру, камеру, тобто попав на те що працювало. Я тількі наголосив продавцю після його запевнянь у повному поряді функціоналу на манібеці. Явно шо якщо береш б/у то це лотерея, але завжди очікуєш що пощастить.

Є в нього в друзях юзер jeck, який в свою чергу є в друзях адмінів-модерів. Якщо на борді друзі - то цілком імовірно що і в реалі, ну хоча б знайомі. Спробуй звернутися до нього за допомогою. Удачі.

Ну якщо вони знайомі чи друзі то сумніваюсь що дадуть його справжній номер.

Опубліковано
продаж через гаранта,думаю на борді є багато авторитетних користувачів які б справились з цими обов'язками
Продавець/покупець домовляються про зустріч на крапці в Нокіана

Nokian, ох і неблагородна це справа - благімі намєрєніямі дорога в ад вистєлєна.

ІМХО, що ви хотіли за 600 грн? Любий продавець розпіарить свій товар, мол, всьо чікі-пікі, купуй - не пожалкуєш, хороша ціна і тп.

Та просто можна було б при покупці вказати шо мол так і так, там глюк, там ше шось, того й ціна така низька. За таких умов скарги не було б. Не взяли б ми, хтось інший взяв би, зате репутація була б нормальна. Просто правду треба казати, а обманом далеко не заїдеш. Воно всеодно потім боком вилазить. Але якщо людині ті копійки дорожче репутації то я таких людей просто не розумію.

Опубліковано

лічно я коли продаю моб.тел кажу зразу людям що до, чого хай перевіряють хоть годину я нікуди не спішу.

важаю коли купляеш головне можна перевірити..темпаче "вспишку передню камеру..дай динаміки.".недумаю що це займе багато часу... розумію там шлейф чи ще щось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...