Перейти до змісту

скарга на користувача by343

savcko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную нашому "герою" почитати цю темку.Особливо останні повідомлення. І дуже раджу зробити правильні висновки!

http://board.lutsk.ua/topic/91376-zhaloba-na-prodavca-dimkaki-mazafaka/page__hl__жалоба__fromsearch__1

На завтра призначене судове слухання кримінальної справи проти Криштапюка Г.О. відомого тут як Dimkaki (mazafaka,cstlua...), який обвинувачується в шахрайстві. Сподіваюсь, що суд не лише визнає його винним, а й призначить реальне покарання.

• Відповідей 131
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Привет всім ! дякую за компліменти я не alex 777 я телефон не продавав і на аві я а не хтось !!! це мій друг він не міг створити темку от і зайшов з мого профіля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0664044395 це мій номер!і я як продавав обовязково міняв!

Опубліковано

Привет всім ! дякую за компліменти я не alex 777 я телефон не продавав і на аві я а не хтось !!! це мій друг він не міг створити темку от і зайшов з мого профіля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0664044395 це мій номер!і я як продавав обовязково міняв!

Хтось щось поняв? я ні =))

Опубліковано

це мій друг

Можеш йому подякувати.

Попередження з посиланням на цю темку будуть у всіх темах, авторства by343)))

Опубліковано

Будь людиною, передай другу, що йому вже справу шиють. Хай гроші поверне людині.

Опубліковано

ок! я передав але ти мій профіль спаклюжив він каже шо телефон нормальний ! якшо хочеш то я можу з тобою помінятися! на хтс

Опубліковано

ок! я передав але ти мій профіль спаклюжив він каже шо телефон нормальний ! якшо хочеш то я можу з тобою помінятися! на хтс

таке враження, що до мене звернення))))))

Опубліковано

В даному конкретному випадку ТС лишається сподіватись лише на то шо в продавця телефона проснеться совість (шо наврят), бо як такого шахрайства тут нема. Є цивільно-правові відносини (покупець-продавець), ТС же отримав товар. Товар б\в, а отже і претензій по ньому як таких висловити не мона. Документів про купівлю-продаж - ніяких. Міліція пошле подалі і не буде навіть заморочуватись. Інша справа, якби продавець узяв гроші і не дав товар. тодлі да, шахрайство.

Селяві.

Опубліковано

Трішки перефразую: Скажи нам, хто твій друг і ми знатимемо хто ти.

А друг, часом, не мазефака?

Опубліковано

Добрий вечір, особисто я прочитав - це все щойно!!! Манібек давав на глюки телефону, а не на його стан, бо я ж його не по пошті відправляв, а сам з людиною зустрівся і їй підійшов телефон... На рахунок тріщин їх не було, а можливо ви з ним десь впали, чи щось в такому плані, тепер це вже недоказуємо, ви ж при мені його дивилися і нічого не помітили.... Поясни для чого мене така підставляти?

Опубліковано

Бачіли ЩО ОЧІ БРАЛИ?!

Тебе хтось гнав давати гроші без перевірки телефона?!

Запомни назавжди - поки все неперевіриш камеру,зв*язок, цілісність,роботоспособність => некупляй!

він тобі показав телефона - показав.

ти гроші віддав- віддав.

товар продано. гроші віддані.

лови корову, яка полетіла у вирій

неправий 100% - в темі було сказано манібек 3 дні, пояснити що то значить?

манібек я знаю що таке - скажи це продавцю

Опубліковано

zorro

А поговорить?

• photo-thumb-7502.jpg
  • Участники
  • atb_members.gif
  • 318 сообщений
  • 59 Поддержали

15

Отправлено
Сегодня
, 17:41

snapback.png

R9 Fenomen (19 лютого 2012 - 17:36) писал:

На базаре и не такую каку тулять, то что пол базара перебить))) как говорится доверяй но проверяй....))

складається враження що ти якось повязанний з продавцем, в темі чітко було вказано про манібек 3 дні, і згідно правил форуму покупець має право повернути товар, якщо той по технічним чи іншим причинам не задовільняє його вимоги. Є речі котрі за 10 хвилин не протестуєш, для цього і існує манібек, котрий ніхто не відміняв.

То ти хочеш сказати. що коли, навіть, покупець завдасть механічні пошкодження, то продавець забовязаний повертати річ? Смішно, якось!

Опубліковано

zorro

А поговорить?

• photo-thumb-7502.jpg
  • Участники
  • atb_members.gif
  • 318 сообщений
  • 59 Поддержали

15

625]

Отправлено
Сегодня

, 17:41

snapback.png

R9 Fenomen (19 лютого 2012 - 17:36) писал:

На базаре и не такую каку тулять, то что пол базара перебить))) как говорится доверяй но проверяй....))

складається враження що ти якось повязанний з продавцем......

Смішно, якось!

ОГО))) А як так можна написати?

Опубліковано

вони виявляється не тільки телефони вміють скидати, а й ще такі дивні повідомлення писати:)))

Опубліковано

про це мови небуло дорогой ТС

навчись на повідомлення відповідати :))))

Почему не было? =)

Пишет : savcko

Але буквально через 10 хв після купівлі я помітив, що телефон розбирався різними болтами закручений, корпус зверху люфтить і є щілина, сенсор світла не працює, акселерометр дуже туго працює, клавіші звуку ледь ледь нажимаються

Пише: by343

На рахунок тріщин їх не було, а можливо ви з ним десь впали, чи щось в такому плані, тепер це вже недоказуємо
Опубліковано

Вы конечно не обижайтесь на меня, но меня просто уже достало, эта фраза покупец всегда прав, я сам продавец, но конечно легальный=) и меня всегда доставало , невнимательность покупца...бывало купит товар, потом идет сдавать потому что в комплекте что-то не хватало...так надо было проверять, как теперь мне ему верить что он его не загубил... и так дальше... А тут тем более не чека , еще и Б\У ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...