Coding Опубліковано 10 Березня, 2012 в 19:52 #26 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 19:52 Мене також цікавить така справа.. діліться тут досвідом
Vishenka Опубліковано 10 Березня, 2012 в 20:06 #27 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 20:06 http://agaricus.ru/http://agaricus.mobi/
Coding Опубліковано 10 Березня, 2012 в 20:41 #28 Опубліковано 10 Березня, 2012 в 20:41 http://agaricus.ru/ http://agaricus.mobi/ Дякую за лінки. Перший бачив в пошуку. Другий - ні. Полистаю. Але хочеться і почути з перших уст "земляків"
Tanichka Опубліковано 11 Березня, 2012 в 08:12 #29 Опубліковано 11 Березня, 2012 в 08:12 ще не починав неможу знайти міцелійБула у п"ятницю на Варшавці, де продають міцелій (готовий субстрат з спорами), то зараз у них немає, має бути через 2 неділі, якщо знову морозити не почне.
ostapus Опубліковано 11 Березня, 2012 в 13:57 #30 Опубліковано 11 Березня, 2012 в 13:57 Tanichka,то вилізли вже гриби у вас чи далі мішки білі... може треба вже косу гострити
Tanichka Опубліковано 11 Березня, 2012 в 14:08 #31 Опубліковано 11 Березня, 2012 в 14:08 Tanichka,то вилізли вже гриби у вас чи далі мішки білі... може треба вже косу гострити Та ні, не вилізли. Біліло-біліло а так і нічого не виросло, винесла на балкон, там стоїть. Хоча буду пробувати ще раз (куплю ще один субстрат). Мабуть це не така проста штука як здається, може температура була за низька, а може ще щось.
ostapus Опубліковано 11 Березня, 2012 в 14:25 #32 Опубліковано 11 Березня, 2012 в 14:25 занесіть в квартиру.. температура має бути близько 18 градусів - тоді полізуть... або подзвоніть до тих в кого купували і попитайте
Tanichka Опубліковано 11 Березня, 2012 в 18:30 #33 Опубліковано 11 Березня, 2012 в 18:30 занесіть в квартиру.. температура має бути близько 18 градусів - тоді полізуть... або подзвоніть до тих в кого купували і попитайтев квартирі стояли більш як 2 неділі - ніфіга, признаків "поліпшення" росту не було, тому і винесла на балкон, щоб у хаті не заважало. Іноді це залежить не тільки від температури та вологості, а і від самого компосту, як було закладено міцелій унього. Нічого, думаю друга спроба вдасться.
Amor Опубліковано 13 Березня, 2012 в 09:07 #34 Опубліковано 13 Березня, 2012 в 09:07 хотілось би запитати хто де купував, і як це має бути? Окремо грунт, і окремо міцелій? Бо я бачив в знайомих такі пакети зразу готові.
ostapus Опубліковано 13 Березня, 2012 в 09:32 #35 Опубліковано 13 Березня, 2012 в 09:32 хотілось би запитати хто де купував, і як це має бути? Окремо грунт, і окремо міцелій? Бо я бачив в знайомих такі пакети зразу готові.готові пакети на Привозі. продавець Тамара. питати при вході до овочевих лотків.
nickel Опубліковано 13 Березня, 2012 в 10:17 #36 Опубліковано 13 Березня, 2012 в 10:17 хотілось би запитати хто де купував, і як це має бути? Окремо грунт, і окремо міцелій? Бо я бачив в знайомих такі пакети зразу готові.Можна і так і так. Зрозуміло, що "готове" буде дорожче.
jack74 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 09:10 #37 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 09:10 хотілось би запитати хто де купував, і як це має бути? Окремо грунт, і окремо міцелій? Бо я бачив в знайомих такі пакети зразу готові.Для вирощування гливи (вєшенки) можна купувати й міцелій (продаються зерна "заражені" грибницею), а от для вирощування печериць потрібно купувати компост (грунт) вже пророщений міцелієм, тому що самому пройти цей етап (пророщування компосту міцелієм) вдома неможливо, надто серйозний це процес... Тобто іншими словами йдете на Варшавку й шукаєте брикети "грунту" з міцелім печериць, несете додому в льох і чекаєте І темнота, як пишуть вище, не обов'язкова. Для вирощування гливи (в момент створення самого плодового тіла гриба) НЕОБХІДНЕ світло, тоді як печереця може рости в повній темноті. Я два рази "для поїсти" вирощував гливи (в мішках) і один раз печериці. Смачно й приємно Потім просто не знайшов грунт й закинув. Попадеться десь - знову куплю. Саме печериці, бо глива мені не дуже сподобалась... Мало в ній "грибного" - запаху в супі майже не дає, ніжка тверда...
Amor Опубліковано 14 Березня, 2012 в 15:37 #38 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 15:37 згадав що батько собі вирощує печериці, сьогодні перепитався, сказав де можна купити на варшавці і в кого, але також сказав що краще зараз не купляти, бо міцелій ніякий, каже купив і стоять 3 тижні навіть не видно грибів хоча вирощує не перший раз, да й з продавцем знайомий, то казав що як буде толковий то дасть знати, так що я поки зачекаю
Tanichka Опубліковано 14 Березня, 2012 в 17:00 #39 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 17:00 згадав що батько собі вирощує печериці, сьогодні перепитався, сказав де можна купити на варшавці і в кого, але також сказав що краще зараз не купляти, бо міцелій ніякий, каже купив і стоять 3 тижні навіть не видно грибів хоча вирощує не перший раз, да й з продавцем знайомий, то казав що як буде толковий то дасть знати, так що я поки зачекаю дайте і нам знати про хороший субстрат з міцелієм!
Coding Опубліковано 14 Березня, 2012 в 17:43 #40 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 17:43 дайте і нам знати про хороший субстрат з міцелієм! Ага!!!!
Amor Опубліковано 14 Березня, 2012 в 19:45 #41 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 19:45 як тільки буду знати то скажу
Tom Опубліковано 14 Березня, 2012 в 20:59 Автор #42 Опубліковано 14 Березня, 2012 в 20:59 не думав що ця тема може бути така актуальна
Coding Опубліковано 16 Березня, 2012 в 17:55 #43 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 17:55 не думав що ця тема може бути така актуальна У нашому житті є ще багато цікавих речей
Amor Опубліковано 16 Березня, 2012 в 21:33 #44 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 21:33 У нашому житті є ще багато цікавих речей і до того ж - дуже смачних)
Tanichka Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 11:59 #45 Опубліковано 5 Квітня, 2012 в 11:59 Tanichka,то вилізли вже гриби у вас чи далі мішки білі... може треба вже косу гострити Занесла на балкон, обприскуємо. Тиждень назад почали вилазити, але тільки з одного нижнього кутка, решта глухо. Смак хороший, грибочки крепкі. Ми вже думали, може не тєю стороною поставили? але ж по-моєму немає ріниці? Ну. маємо те що маємо. Спробую обов"язково ще. як тільки буду знати то скажу Ну що там, можна купувати субстрат з міцелієм?
Amor Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 09:12 #46 Опубліковано 8 Квітня, 2012 в 09:12 Ну що там, можна купувати субстрат з міцелієм?Ах так, батько дзвонив, казав що вже грибочки повилазили, і купляти можна, але зараз в продавців немає його, можливо ще ви знаєте де можна купити?І ше розказував що він завжди зверху насипає 3см торфокрошки, бо без нього взагалі туго ростуть
vitaljas Опубліковано 9 Квітня, 2012 в 08:21 #47 Опубліковано 9 Квітня, 2012 в 08:21 Всім привіт ! Хотів також дізнатись де можна придбати міцелій, можна детальніше де саме на Варшавському ринку, чи можливо інші варіанти . Дякую.
Tanichka Опубліковано 9 Квітня, 2012 в 09:13 #48 Опубліковано 9 Квітня, 2012 в 09:13 Всім привіт ! Хотів також дізнатись де можна придбати міцелій, можна детальніше де саме на Варшавському ринку, чи можливо інші варіанти . Дякую.Привіт. На Варшавці - якщо заходити від Варшавського торгового центру на оптові ряди з овочами/фруктами, там запитаєте людей що тогрують і вони вам покажуть. Це буде білий контейнер де продають ковбаси. На Привокзальному. підійдете до бабок що тогують домашнім, вони теж вам покажуть.
jack74 Опубліковано 27 Травня, 2012 в 09:43 #49 Опубліковано 27 Травня, 2012 в 09:43 я замовив собі готовий компост пророщений грибницею печериць. На Привокзальному, жіночка торгує в останньому від входу павільйончику насінням (ряд від залізниці). Мають привезти на наступному тижні. За брикет (розміром трохи більше ящика бананів) завдаток 10 грн. (ціну напишу, коли сам взнаю)
Tanichka Опубліковано 28 Травня, 2012 в 11:59 #50 Опубліковано 28 Травня, 2012 в 11:59 За брикет (розміром трохи більше ящика бананів) завдаток 10 грн. (ціну напишу, коли сам взнаю)місяць назад була ціна 75грн
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.