Перейти до змісту

Реконструкція ЦУМа

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Свіжа інформація:

big-02542452c67b580a13a870652f4fa166.jpg

"Це" не сподобалось архітектурно-містобудівній раді Луцька! І слава яйцям Алаху :0152: я вважаю.

Ось що про це пишуть:

Члени архітектурно-містобудівної ради міста Луцька розкритикували проект реконструкції Центрального універмагу. Про це йшла мова на архітектурно-містобудівній раді Луцька 14 лютого, - повідомляє "Під прицілом".

Основним об'єктом критики стала відсутність належної транспортної розв'язки біля ЦУМу. За умови зростання торгових площ і відкриття супермаркету це неминуче приведе до транспортних проблем у центрі міста.

Крім того, проект реконструкції ЦУМу не співвідноситься з композицією Театрального майдану. Також на обговоренні прозвучала пропозиція відвести підвальне приміщення ЦУМу під паркування транспорту з чим не погодились розробники.

Олег Назарук, старший інспектор ДАІ Луцька, зробив зауваження до авторів проекту через відсутність місць для під'їзду вантажних машин до ЦУМу. Однак головний інженер проекту Куч Галина з Інституту проектування "Комфортбуд" намагалась переконати присутніх, що така проблема виникати не буде.

В підсумку члени архітектурно-містобудівної ради відмовились погодити проект реконструкції ЦУМу і відправили його на доопрацювання.

пруф лінк: http://p-p.com.ua/articles/21704/

Опубліковано

Хоча з парковкою вони явно в проекті зажлобили-4 місця для інвалідів і все!!!!!

здогадуюся, що за "інваліди" будуть там паркувати свої сараї.

Опубліковано

надіюсь, ті хто паркуватимуться на місцях для інвалідів самі невдовзі ними стануть.

дааа... не епломан ти :)

Опубліковано
А п’ятий віддадуть для фаст-фудів...
Що ж це за фаст??? Це ж до 5го поверху ще добратись треба)))
Термином «фастфуд» обозначают пищу, которую можно быстро приготовить, а клиенту — удобно и быстро съесть.
Опубліковано

сьогодні (субота) в 16-00 робота кипіла повним ходом. З тильної сторони за допомогою відбійників проводять демонтаж конструкцій...

• 3 тижня потому...
Опубліковано
А п’ятий віддадуть для фаст-фудів...
Що ж це за фаст??? Це ж до 5го поверху ще добратись треба)))
Термином «фастфуд» обозначают пищу, которую можно быстро приготовить, а клиенту — удобно и быстро съесть.

ти б знала який апетит нагулювався поки піднімешся :)

Опубліковано

Надіюсь, паркан ще недовго буде відкритим з двох боків, бо дехто вже почав плутати місце з громадським туалетом.

п.с. Реконструкція ЦУМу?

Опубліковано

я думаю шо з реконструкцією цума не затянуть ...

і той заборчик таки не буде стояти там роками ... як в нас це вміють

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо подивитись на проект, там видно стару частину зі сходовими клітками без змін - і зараз саме її не зносять. Її, я так розумію, залишать - а отже, висота поверхів залишиться такою як в строму цумі. Як на мене, невдале рішення.

Опубліковано

Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт. Не можу дістати фото з телефону (розрядився акумулятор).

Опубліковано

Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт.

406c57ba8662971bf804d864d13ac3f8.jpg

Опубліковано
Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт.
:0016:

и у строителей ЦУМа спины белые :0137:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...