Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори

t0rik, доречі, про "видалю пост"...

Power users можуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

ото ж бо, що можуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що тут поганого? навпаки повинні бути якісь привілеї у тих хто тут давно, щоб затримувались люди на борді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, часом - це створює незручності у веденні діалогу, коли хтось видаляє пост, і без нього втрачається уся суть діалогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а часом буває необхідно витерти повідомлення, чи я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навпаки повинні бути якісь привілеї у тих хто тут давно
багато напостив
а часом буває необхідно витерти повідомлення
прежде, чем писать, надо думать не о том, что ТЫ хочешь (писать, самоидентифицироваться и т.д.), а о том, хотят ли другие это читать. И захотят ли перечитать позже.

Мотай на ус.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна подумати пані Oksana04 ніколи не видаляла свої повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна подумати пані Oksana04 ніколи не видаляла свої повідомлення

А де я таке писала?

Колись такий пост від Ді був адресований і мені))) Цитую: А у нас не принято думать перед тем, как писать?

Виправилась. НЕ ВИДАЛЯЮ. Мотай на ус)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а часом буває шось глюкане і пост двійчі може відправитись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот свежий пример, как поступают с затирателями постов в ЖЖ-коммуне про танчики. АХТУНГ!!!МНОГОМАТА!!! (я предупредил: беременным детям по ссылке не ходить, распи%*расит монитор!)

У меня стирающий свои посты человек ассоциируется с чудиком по имени "А я чо? Я такого не говорил!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а часом буває шось глюкане і пост двійчі може відправитись...

щось я думаю, що загадковий полтергейст борди навряд чи відновлював би задубльовані пости :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да робіть шо хочете, аби підправили глюк із пкм - вставить і я був би радий, ато часом так впадло поставити чашку і натиснути ctrl+v

Видалення постів ніяк не мішає, просто вирішив проінформувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как раз в тему об исчезающих постах.

когда то и я таким нагрешил в перепалке с кем то, но потом принципиально мои посты возобновили.

я выводы сделал.я был не прав,ибо даже в этих ваших тырнетах,будь ты хоть суперпавер юзер или даже модер с админом в одном лице, правило должно быть одно-слово, не воробей,вылетит,не вытирай.

держи ответ за каждую букву.

По поводу дублирования поста в теме-есть такой глюк.Я его решаю так:перечитываю свой пост,редактирую, удаляя дубль.

не удобно, но...что делать?

если можно, решите этот вопрос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а часом буває необхідно витерти повідомлення, чи я не правий?

Через 3 теми по 2 пости?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні але інколи треба, та мені якось від цього... часом просто буває таке, що не хочеться, щоб тема постійно маячила у публікаціях, заходиш і видаляєш свій пост який лишив місяць тому у ній...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписався на форумі в темі "Острожець" (рибалка). Пост в темі є,на головній сторінці відображається. Заходжу в "просмотр новых публикацый" - пусто.

Так само,як і в "темы в которых я учавствую". Раніше такого не спостерігалося.

Розібрався,соррі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питаннячко: є якийсь термін давності для порушень, після якого вже на варто давати РО? В моєму розумінні РО дають, щоб припинити якийсь срач, холівар, перехд на особистості і т.д. А то якось воно дико коли карають за порушення, яке було день-два тому, а то й тиждень, коли вже ніхто навіть в тему не заходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не замечал такого, сколько раз меня банили, и всегда это было во время самого разгара флейма и флуда.При чём, в 99% случаев сначала меня ставили перед фактом бана, потом стреляли.Но что бы через неделю.... такого не видел... да и активность модеров такая, что стреляют оперативно.... или тогда все модеры были в отпуске?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не замечал такого, сколько раз меня банили, и всегда это было во время самого разгара флейма и флуда.

Патаму шо ти флудиш і флеймиш постійно, поки тебе не забанять... вот і зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, натяк, щоб почистити "карму"? :) Там ти ж тіко свою і видиш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А теперь по сути.

Всегда хотел спросить, что означает надпись : Увеличен уровень предупреждений ? и Уровень предупреждений не изменен ?

на что оно влияет ? вот у меня более 20 отправок в бан, на разные сроки, а полоска предупреждений заполнена процентов на 10, это типа если будет 100% то вечный бан, что ли ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, натяк, щоб почистити "карму"? :) Там ти ж тіко свою і видиш!

Ні, я не про "Попередження", я про "наказаніє": сидиш собі на Борді, нікого не чіпаєш, хочеш щось відписати, а тут повідомлення - вам запрещено общаться до... Починаєш згадувати де нагрішив, аж виявляється що це було ще чорт зна коли. Останнє РО дали більше як через добу після "порушення", попереднє через 8 днів. Це нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а какая разница то во времени? если забанили,значит есть за что.Такие ПРАВИЛА форума, которые должен ПРОЧИТАТЬ и ПРИНЯТЬ юзер.

где юристы? каков срок давности совершения преступления? 25 лет? поэтому всë нормально. забанили на месяц. точка. отдыхай, а не жалуйся на термины.имхо. ничего личного. :)

Гетто, мінус від мене, патаму шо ти просто фєєрічєскій гєнєратор случайних чісєл. Де ти скаргу побачив? Коли вже бібліотекарі читати навчаться, га?

А тепер давай по правилам пройдемся, якщо ти так хочеш. Читаємо:

"V. Меры по наведению порядка

За нарушение Общих Правил Конференции и Правил Форума администрация и модераторы оставляют за собой право применять следующие санкции:

За незначительное нарушения Правил пользователь получает предупреждение в виже желтой карточки.

За троекратное нарушение правил в течении короткого периода, а так же серьезные нарушения (злоупотребление ненормативной лексикой, оскорбление собеседников, призывы к противоправным действиям) вы будите оштрафованы красной карточкой, а ваш эккаунт будет блокирован на 10 дней."

Не було ні троєкратних дрібних порушень ні серйозних порушень, вказаних в загальних правилах. Зато є РО. І шо? (Це питання виключно до бібліотєкаря).

я думаю, просто твоє "порушення" прощьолкали cпочатку, а потм у приступі озвіріння хтось натрапив)))))

То мене тепер кожний раз будуть банити, коли йому баба не дасть? о_О

Синдром вахтьора, блін :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питаннячко: є якийсь термін давності для порушень, після якого вже на варто давати РО? В моєму розумінні РО дають, щоб припинити якийсь срач, холівар, перехд на особистості і т.д. А то якось воно дико коли карають за порушення, яке було день-два тому, а то й тиждень, коли вже ніхто навіть в тему не заходить.

Форум - не чат, тут миттєво нічого не відбувається.

Припустим, йде дискусія ввечері, ти напослідок називаєш опонента м%д*ком, а він передивиться гілку лише на слідуючий день, натисне "жалобу" і ще через деякий час зреагує модератор, якщо встигне.

kgk.jpg

зараз 4 жалоби, а буває 14 і 20 - часом задовбує.

А якщо це буде, припустим, на вихідних - термін реагування буде ще більшим. Флейм і офтопік через тиждень ніхто не буде терти і наказувати, а от відверте хамство або неповагу до співрозмовників(а тим більше - до адміністрації) терміну давності не має.

Вищесказане наведено для прикладу і ні до кого конкретно не відноситься.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто я попереджував, щоб ти в цій темі не з'являвся взагалі? отже місяць РО за флуд в тематичному розділі.

Nickel 3 дні за підтримку флуду, difoto дав вичерпну відповідь на твое питання

solnishko поки усно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...