Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

До речі. Звернув сьогодні увагу. Вибачайте якщо це обговорювалося вже раніше. Для форуму залишається мало часу. Доводиться заробляти гроші. :) Так що слідкувати за всіма обговореннями не встигаю. Але здається збулася мрія тих хто хотів знати хто його мінусував. :) Пункт репутація тепер дозволяє побачити не лише власні сплюсовані чи змінусовані повідомлення, а й аналогічні повідомлення інших користувачів. :) Я ж не помиляюсь?Ну що ж, будемо чекати "репутаційних" війн? Чи все ж таки я щось напутав?

Опубліковано

Більше того: зайшовши до будь якого юзера в профіль, видно як отримані бали в рєпу, так і роздані. Особливо цікаво на прикладі "найпопулярнішого". Наприклад: -12 *троллфейс*

Опубліковано

Раніше при видаленні власного посту треба було вказувати причину визалення - зараз - ні. Так буде завжди чи просто не вгледіли?

Опубліковано

Більше того: зайшовши до будь якого юзера в профіль, видно як отримані бали в рєпу, так і роздані. Особливо цікаво на прикладі "найпопулярнішого". Наприклад: -12 *троллфейс*

Та мабуть не всім видно. Або не туди дивлюсь. :)

Опубліковано

Та мабуть не всім видно. Або не туди дивлюсь. :)

Думаю, Вам ще 1200-1152=48 повідомлень треба нафлудити щоб бачити в профілі, в меню зліва пункт "Reputation". ;)
Опубліковано

Ну воно показує пости в яких юзер ставив + чи -, а от що саме там було поставлено не відомо?

Розібрався :)

Опубліковано

Раніше при видаленні власного посту треба було вказувати причину визалення - зараз - ні. Так буде завжди чи просто не вгледіли?

Її можна було не вказувати і раніше. Я завжди залишав те поле пустим. ;)

Опубліковано

Бл*ін. Я самий невезучий модератор :(

Чого всі няшечки та фішечки доступні ПаверЮзерам (навіть зміна нікнейма) а модератору ні? ппц якийсь.

Я так не іграю.....

t0rik ми шота нє знаєм?

Опубліковано

Zheny@, певно торіку простіше тобі сказати універсальну фразу про зірочки, ніж якомусь там паверюзеру. ;)

Ой, чувствую, нариваюсь...

Опубліковано

Oksana04, а на той пост, де пише що репа є, а не показує хто поставив? Колись теж з таким стикався, але зараз не можу таких постів знайти.

georg, дякую, не знав, не був. :_07: Читай питання до Оксани вище. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...