Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • Адміністратори
Опубліковано

Пише СПАСИБО.., але цитати не добавляє.

А модерация....

Цього не зрозуміла, але цитатка є)))

Значит прошла модерацию )))

• Адміністратори
Опубліковано
Цього не зрозуміла, але цитатка є)))
цитатник премодерований. КО.

t0rik, а можна до цитатніка рсс причепити? :)

нажаль ні.

• Адміністратори
Опубліковано

А до загальної панелі модерування причепити? Бо щоразу заходити і модерувати можна і забути .

ні.

Опубліковано

пока не лечицца.

добре, але якщо працюють цитати, то чому ці ссилки непрацюють?

Якщо в Уіедомлении написано що "Хто-то там процитировал ваше сообщение", то клацнувши на "процитировал - без проблем переходить на цитату. А от на нові теми чи повідомлення в підписці - не хоче.

Опубліковано

Чи не варто якось модерам домовитись (між собою) з приводу регулярного забанювання і дострокового розбанювання одного вельми "популярного" персонажа? А то читаєш "7 днів РО" а він через пару постів знову пише і пише і пише... Або залиште йому на розтєрзаніє розділ "Поток сознанія" нехай там самостверджується поки термін не спливе.

Маю надію без КО обійдемося, всі зрозуміли про кого йдеться?

Опубліковано

Щойно:

І ще сьогодні зранку в "моїх публікаціях" виявив купу повідомлень, прочитаних ще вчора, але виділених жирним ніби нові. Голосувалок там нема.

Опубліковано

Чи не варто якось модерам домовитись (між собою) з приводу регулярного забанювання і дострокового розбанювання одного вельми "популярного" персонажа? А то читаєш "7 днів РО" а він через пару постів знову пише і пише і пише... Або залиште йому на розтєрзаніє розділ "Поток сознанія" нехай там самостверджується поки термін не спливе.

Маю надію без КО обійдемося, всі зрозуміли про кого йдеться?

а ти не бачиш, що саме МИ його створюємо (одного вельми "популярного" персонажа) своєю увагою і тим, що ведемось на тролізм? ;) Ти хочеш, щоб модери тебе опікали і замість тебе фільтрували тобі опонентів?
Опубліковано
а ти не бачиш, що саме МИ його створюємо (одного вельми "популярного" персонажа) своєю увагою і тим, що ведемось на тролізм?

З цим погоджуюсь.

Ти хочеш, щоб модери тебе опікали і замість тебе фільтрували тобі опонентів?

А от з опікою і фільтруванням ти троха загнався.

Якщо адміни довірили комусь право банити - значить це право дано не просто так. Тобто або забирають це право або не вставляють палки в колеса коли цей хтось застосовує такі засоби наведення порядку. Інакше смахує на цирк. А поопікати сам можу кого завгодно, було б від кого. Та якщо тобі більше подобається спілкуватись на помийній ямі то можеш і далі закривати на це очі.

Опубліковано

хоча й мені заборонили з'являтись в цій темі, але на свій ризик прокоментую: я НІКОЛИ і НІКОГО не просив звільнити мене достроково із бану,(був один випадок,залишився без уваги) забанили,відсидів свій термін, все.

Якщо хтось в щось не вірить, я опублікую всі свої привати та попрошу адміністрацію зробити це ж саме з її сторони. може комусь стане легше. все. крапка.

Опубліковано

В людини написано 225 повідомлень, але жодне не відображається. Як так може бути?

Так у мене аж 1002, а показується тільки половина з них, - 537 шт! :_04:

Опубліковано

В людини написано 225 повідомлень, але жодне не відображається. Як так може бути?

Так у мене аж 1002, а показується тільки половина з них, - 537 шт! :_04:

Це ясно. Не видно флеймових та видалених повідомлень.

На своє питання я вже відповідь отримала в іншій темі.

Опубліковано

В мобильной версии борды внизу есть ссылка "Полная версия". Переходит по ней отлично. Только как теперь обратно перейти на мобильную? Не нашел ссылки.

Опубліковано
Добавлен язык, "Український (beta)". Вэлкам тестувати.

Може я щось неправильно розумію...

ДЕ? Де має мова стати українською?

screenpip.jpg

ДОПИСАНО:

А, я дійсно неправильно зрозуміла)

А на неперекладені назви треба вказувати, чи треба мовчки чекати повнішого\досконалішого перекладу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...