Перейти до змісту

Святкування 7мої річниці board.lutsk.ua і його жителів 25.02.2012

kmd

Рекомендовані повідомлення

HELP!!! :_29:

Можливо хтось буде їхати на паті від готелю Лучеськ, то хотіла б попросити ваші контакти, бо саме туди приїду з Рівного, а далі уяви не маю де славнозвісний КОРАБЛИК знаходиться. Буду надзвичайно вдячна за супровід)))

Впринципі я живу на дубнівській і мене будуть підвозити якщо я не буду до того на днюсі в куми то можу забрати...пиши в ПМ контакти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 500
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Дякую усім, тепер впевнена, що не заблуджуся)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім, тепер впевнена, що не заблуджуся)))

Головне, після бордовки не забути, де живеш..))))) А то накриє з головою хвиля галантності.. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне, після бордовки не забути, де живеш..))))) А то накриє з головою хвиля галантності.. :D

Така думка також проскакувала :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така думка також проскакувала :)

Тоість,іменно того ти і їдеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоість,іменно того ти і їдеш?

ой-ой-ой, відчуваю, що прийдеться зараз за щось виправдовуватися... але ж і не зробила нічого, і думала зовсім про інше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... але ж і не зробила нічого

о, ще буде можливість і час ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, ще буде можливість і час ;)

дивилася фото з попередніх бордовок - все так чудово виглядає, і ніби весело всім було, та і ніби додому всі потрапили.... але тепер починаю підозрювати, що все-таки мабуть частина фоток випадково витерлася майже відразу, і ще про частину "історія просто замовчує" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми просто любимо пожартувати, а як без юмору.

дивилася фото з попередніх бордовок - все так чудово виглядає,

все так і було :)

їхати треба однозначно, мені, наприклад, приємно, що в нас буде гостя, думаю сподобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще про частину "історія просто замовчує"
Сама впливова людина після бордовки в кого флешка з фотками © :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як діла з бейджиками? цього року самі робим чи як того року? і коли нарешті оголосять результати жеребкування Китайського Діда мороза?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нафиг нада те бейджики? это же не семинар какой то.. через час общения за столом все будут как родные братья и сёстры, это как пить дать...

и пофиг, что до того никогда в живую не виделись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бейджі будуть. Дєди марози чекають сьогодні в приват. Футболки, значки, магнітікі на памьять , конкурси, гра в корову, швидкісне випивання пива.... карочє - ВСЬО БУДЕ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бейджі будуть.

То если шо, и мне замутите, ато в прошлый раз не досталось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бейджі будуть. Дєди марози чекають сьогодні в приват. Футболки, значки, магнітікі на памьять , конкурси, гра в корову, швидкісне випивання пива.... карочє - ВСЬО БУДЕ!

Якщо будуть конкурси - то хотілося б такі, де могли б взяти участь всі форумчани, а не конкурси, в яких завідомо відомий переможець. Бо, наприклад, швидкісне випивання пива приречене лише на одного багатократного переможця - досі ніким непереможеного ;)

Взагалі, швидкісне випивання пива, імхо, треба робити вже не спортивним конкурсом, а шоу. Лазерна підсвітка, позування, уповільнена full HD зйомка процесу... і ось - процес! Виступає jeck, публіка в захваті - вау! Оце швидкість! Аплодисменти, крики, гам, всі вітають Джека, дівчата пропонують випити пива на брудершафт... і раптом гасне світло... стихає музика, яка грала досі... і замість неї під

виходить той, хто тепер дійсно покаже, ЯК ПИТИ ПИВО!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спакуха! Наш переможець по випиванню пива (МАЛЧАТЬ ВСЄМ ХТО ЦЕ!!!) - це просто невід"ємна частина шоу, оскільки він хутчіший, ніж рекордсмен Росії (нажаль, офіційно в Україні такого нема, або я не чув). А конкурси будуть ДЛЯ ВСІХ! Буде весело, я гарантірую ето!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а торт буде?

Іван, ну я ж буду! Я ж за торт атвєцтвєнний, чи куда?

ЗІ я жінці твоїй нагадаю перед бордовкою у всі кармани вшити палітілєнові пакети , єслі шо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не треба псувати традицій))))))))))))))))))))))))))))))

ніяких пакетів в кишенях, лише самі тортики)))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Господа, активнее скидывайтесь бабулесом. Не совсем за горами праздник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спакуха! Наш переможець по випиванню пива (МАЛЧАТЬ ВСЄМ ХТО ЦЕ!!!) - це просто невід"ємна частина шоу, оскільки він хутчіший, ніж рекордсмен Росії (нажаль, офіційно в Україні такого нема, або я не чув). А конкурси будуть ДЛЯ ВСІХ! Буде весело, я гарантірую ето!

2682f48322166250afacf443fa7fa80e.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Я бачу, цього року буде невеличка локальна попойка. :)

Як то кажуть в дуже тісному сымейному крузы. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

огласите весь список пожалуйста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару чоловiк (в тому числi й я) здали грошi дружинi difoto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пару чоловiк (в тому числi й я) здали грошi дружинi difoto

плюс адин! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...