Перейти до змісту

Податкова декларація про майновий стан і доходи

foxx77

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Айфін бачив, зарегався, але ще руки до нього не дійшли. Встановив поки АРМ: Єдиний внесок, розбираюсь... Але щось він мене кумарить...

Ще Медок радять, хочу подивитись...

також користувався АРМ: Єдиний внесок (обрізаний МЕДок), поки не постала у грудні потреба відправити 4 додаток по ЄСВ в електронному вигляді. не знайшов там такої мождивості. ще буду шукати.

До речі, по податковій..., хтось користувався "Кабінетом платника" на сайті Міндоходів? Типу онлайн сервіс по веденню своїх справ в податковій... Люди на форумах хвалять, а в мене він не хоче запускатись, пише, що "Неможливо встановити зв'язок з сервером"...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Для інфо: отут на сайті Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів вказані посилання на рекомендовані ними програми (сайти) створення звітності.

Аналогічно Кабінет лагає

Мене на айфіні збаває з толку "спробувати безкоштовно", а якщо постійно, то як, платно?

На Іфіні можна безкоштовно створювати і відправляти звітність в електронному вигляді, в тому числі і по ЄСВ. Тільки можливості обрізані, напр. немає функції "Перевірка звіту на правильність перед відправленням"

Опубліковано

Для входу у кабінет потрібно імпортувати сертифікати (розширення .cer, ім"я ПІБ ваше), їх два штуки, треба скачати з http://acskidd.gov.u...ificates-search в графу "Код платника податків:" підставте свій індивідуальний номер.

Після цього скачаєте програму та зайдете у кабінет. На всяк випадок дозвіл дайте антивірусу.

Опубліковано

Для входу у кабінет потрібно імпортувати сертифікати (розширення .cer, ім"я ПІБ ваше), їх два штуки, треба скачати з

http://acskidd.gov.u...ificates-search в графу "Код платника податків:" підставте свій індивідуальний номер.

Скачував і імпортовував. тільки в мене один ключ і сертифікат - ФОП

Після цього скачаєте програму та зайдете у кабінет. На всяк випадок дозвіл дайте антивірусу.

гм, треба буде перевірити без включеного антивіра

Опубліковано

Для входу у кабінет потрібно імпортувати сертифікати (розширення .cer, ім"я ПІБ ваше), їх два штуки, треба скачати з

http://acskidd.gov.u...ificates-search в графу "Код платника податків:" підставте свій індивідуальний номер.

Скачував і імпортовував. тільки в мене один ключ і сертифікат - ФОП

гм, треба буде перевірити без включеного антивіра

В мене там дві строки було для скачування, файли так і називались - ПІБ_1.cer, ПІБ_2.cer. Може уважніше глянути, я теж ФОП.

Опубліковано

В мене там дві строки було для скачування, файли так і називались - ПІБ_1.cer, ПІБ_2.cer. Може уважніше глянути, я теж ФОП.

А ключів (дисків) у Вас скільки? один чи два? Ключ ФОПа чи ключ ФОПа іключ його печатки?

бо я робив лише на ФОПа

в обох випадках були лише по 1 сертифікату

Опубліковано

в мене теж тільки один сертифікат (робив ел.підпис того року). Може в тебе два, бо вже який підсилений, чи того, що на два роки?...

Опубліковано

Область (регіон): Волинська Нас. пункт: Луцьк Організація: Фізична особа - підприємець ***** ***** **** Підрозділ: Фізична особа - підприємець Сертифікат: Сертифікат:

В мене ось так було, я і скачав обидва. Спочатку думав, два до чаго, а коли почав підключати кабінет, виділив два, імпортував і система сприйняла та впустила.

Опубліковано

в мене теж тільки один сертифікат (робив ел.підпис того року). Може в тебе два, бо вже який підсилений, чи того, що на два роки?...

Сказали, що на два роки, сам не просив.

Опубліковано

в мене тільки один

Пошук сертифікатів 1x1.gif1x1.gif

sp.gif Запис: cn=Т..............О.........Ю........

ou=Фізична особа - підприємець

o=Фізична особа - підприємець Т..............О.........Ю........

l=Луцьк

st=Волинська

c=UA Повне ім'я: Т..............О.........Ю........ Область (регіон): Волинська Нас. пункт: Луцьк Організація: Фізична особа - підприємець Т..............О.........Ю........ Підрозділ: Фізична особа - підприємець Сертифікат: sp.gifsp.gif

зараз всі на 2 роки дають

Опубліковано

Каждому своё! ФОП, 2 группа, отчётность один раз в год - нахер мне тот ключ? Пошёл, сдал, получил свой экземпляр с "мокрой" печаткой о сдаче и свободен! ИМХО

Опубліковано

Є інфа, що сьогодні звіти по ЄСВ (додаток 4) вже приймають в паперовому вигляді. і завтра також будуть приймати до 18.00.

Клименко зі своїми сервісами в черговий раз облажався

Опубліковано

І так. Получилось зайти в кабінет платника.

Потрібно 2 сертифікати: сертифікат платника та сертифікат CA-IDDM.cer

Акредитований центр сертифікації ключів ІДД Міндоходів Центральний засвідчувальний орган 14

з цієї сторінки http://cskidd.gov.ua/ca-certificates

Опубліковано

І так. Получилось зайти в кабінет платника.

ну і? Як враження? Що вдалося зробити? Що побачити? Варте воно уваги?
Опубліковано

В кабінеті я оформив декларацію, перевірив на помилки, ще не отправляв. Хто підкаже як і де оформити в пенсійний річну декрарацію, тут була ссилка на сайт ПФ, але там лише оновлення ПЗ, а сама програма де, я поки не знайшов. Підкажіть.

Опубліковано

ну і? Як враження? Що вдалося зробити? Що побачити? Варте воно уваги?

є дані про зданий Додаток 4 по ЄСВ, можна побачити інфу про сплату податків. але хв за 5 вилетіло. більше не заходив

Опубліковано

В кабінеті я оформив декларацію, перевірив на помилки, ще не отправляв. Хто підкаже як і де оформити в пенсійний річну декрарацію, тут була ссилка на сайт ПФ, але там лише оновлення ПЗ, а сама програма де, я поки не знайшов. Підкажіть.

просто уважніше потрібно перечитати, там серед оновлень є і самі програми. Вони їх замаскували :) між пакетами оновлень

post-8369-0-14657600-1390080690_thumb.jp

Я поки скачав і встановив цю

Опубліковано

Ну так було завжди, фізособи (держслужбовці те інші, в т.ч. що претендують на посаду держслужбовця) подають декларацію за м.р. до 1 травня, але в податковій вимагали до 1 квітня. Не треба путати з підприємціями. Приватний підприємець повинен подати декларацію до 9 лютого.

Опубліковано

Дайте, будь-ласка, ссилку, хто має, на приклад заповненя та самі бланки річної звітності за 2013 по ЄП та ЄСВ для пп ІІ-ої групи.

Опубліковано

Вчора здав "нульовку" в паперовому вигляді

без проблем,.... 2 години черги, ...

:) дійсно, хіба ж це проблема :)
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора здав "нульовку" в паперовому вигляді без проблем, без скандалів. 2 години черги, 30 секунд - оформення.

Поясніть, будь ласка, бо щось таки до кінця не розумію.

Якщо підприємець на загальній системі, діяльність в 2013 не велася (нулі), то він здає лише річну податкову декларації про майновий стан і доходи, форма від 11 грудня 2013 року № 793 (без додатків)?

Чи ще щось потрібно? Звіт по пенсійному теж потрібно чи ні?

Опубліковано

звичайно треба. Звіт по ЄСВ (додaток 5, таблиця 1), пустишку. Причому до 10-го лютого.

Хто яким безплатним сервісом подав цей звіт ?

Опубліковано

Я подала. В Медке сформировала отчет (обязательно проверьте заполнение всех реквизитов), подтянула бесплатные ключи от налоговой (2 ключа Директор+Печать). Как подтянуть сертификаты нашла в интернете видео. Отправила. С первого раза не вышло (указала неправильный код ГНИ). Со второго пришли сразу квитанция 1 и 2.

Удачи!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...