Перейти до змісту

На роботу на велосипеді.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Цей чаруючий хрускіт під колесами.... так довго чекав :)

odna, натяк зрозумів. З аванса на велозону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 402
  • Створено
  • Остання відповідь

Сцуко... розтануло..(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора, при поїздці на обід, чуть не навернувся... на бруківці. розвернуло на 90 градусів.

ввечері вел залишив на роботі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже на сландо продають

да, я бы снега прикупил, если недорогo

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

31.12.13 зранку класна погода. Вирішив крутнути на роботу через Панський ліс - http://sdrv.ms/1eVp7yk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Непогано сьогодні їхалось з роботи ;) Рокетрони тримають як треба. Водії зі своїх консервів дивляться із заздрістю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З роботи їхалось весело, правда прийшлось приспустити колеса бо вони в мене, як завжди 3+ атмосфери :huh: . Час від часу легенько притормохував щоб зрозуміти яке покриття під колесами :) . Слизько але гальмування відносно котрольоване. Ранком гарно (скоріше епічно) навернувся. В мене на ГПЗ після вчорашнього чи то туману, чи то дощу біля будинку утворилась льодяна кірка товшиною декілька міліметрів на якій не встигши від'їхати від під'їзду уже валявся :( . Порадували наші люди ... напевно якби стікав кров'ю ніхто б і уваги не звернув :unsure: . Але доїжавши ближче до 33-го та 40-го бачив все сухіший асвальт. Луцьк здається місто не велике але клімат кругом різний :) .

Бачив TreNeR'a біля бару 33-квартал і зрозумів, що не я один в таку "льотну" погоду катаю :) . По дорозі зустрів ще 3 велосипедистів-ідіотів :angry: .... без світла та мигалок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ми з тобою пересікаємось зранку і ввечері?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водії зі своїх консервів дивляться із заздрістю :)

Ой, ошибаешься малёхо -

То чувство ненавистью кличут :D

P.S.

Наконец-то пришло время, когда неошипованными ещё колёсами можно безнаказанно зигзаги выписывать, упоённо веруя в контролируемость восторженного заноса :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ми з тобою пересікаємось зранку і ввечері?

ага

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще на своєму літньому комплекті (гуми і атмосфер) впоралась. Ще до жесті далеко. Зачекаю перезуватись,поки що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місто.Опівніч. Сніжно-сніжно, та й з неба падають рясні сніжинки. Практично немає нікого на вулицях. Лише таксі поодиноко проносяться по вулицях міста.

Так вчора класно було проїхатися міняючи траекторію руху: то на засніжений газон, то на тротуар захотілося, то по проїжджій частині :)

Головне, що немає тих очей, які б думали який ти придурок :D

Певно сьогодні буду повторювати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, як там опівночі а от в ~18:00 то ліпило в очі сташно.

Ранком з ГПЗ до центра їхати було нормально та сухо а от після центра під колесами була просто каша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще до жесті далеко.

Ага, переобуваться рано, надо натешиться сперва :)

Головне, що немає тих очей, які б думали який ти придурок :D

Такой взрослый, а заботится о том, что о нём глаза думают :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я в честь першого кльового снігу вирішив вдягнути шапу діда мороза, так що, хто бачитиме - махайте))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как вам не холодно!

вирішив вдягнути шапу діда мороза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора було весело їхати з роботи. Сніжок непритоптаний, на літній гумі не сильно відчувалось різниці. Сьогодні зранку по притоптаному сніжку троха стрьомнувато, але веселіше. Та й падати приємніше, ніж на асфальті. Плюс снігу - знайшов нарешті дома шолома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как вам не холодно!

Ви, якщо не вистачає уяви прикинути, що ми трошки рухаємось, хоч і сидимо в седлі, візьмить і пробіжиться хоч метрів зі сто, або зробіть 50 присідань, в куртці, шапці, рукавицях, щоб зрозуміти, чи нам холодно. Набридли вже ці запитання. Як вам не слизько? Як вам не холодно? Постійно. Раз катаємось, значить нам добре. В зимку у велосипедиста велика проблема, як так вдітись, щоб доїхати на роботу і не впріти. Звичайно, я не кажу про 30-ти градусні морози. Це вже я рахую довбо%бством таке катання. А до -15 цілком нормально і навіть дуже цікаво і весело.

І пішки важче по слизькому йти, ніж їхати велом (правда на правильній гумі і з певним досвідом).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можу не поділитися своїми враженнями від сьогоднішнього дня.

Їхав з роботи в тій же шапці, з увімкненою червоною лазерною велодоріжкою і якесь маленьке дівчисько( років 3-4 голосно ) на весь двір ДОСАФУ закричало:

"мам, дивись - ДІД МОРОЗ". Я не втримався, щоб не посигналити і не помахати рукою - супер відчуття)))

sqGCc.jpg

LDxfE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я перевзувся в зубасті Ноббі Ніки, але на сніг ще не вилазив, трохи прихворів. Ну не те,щоб зовсім ні, а на вчорашній не виїздив. Думаю, завтра акуратненько поїду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І пішки важче по слизькому йти, ніж їхати велом

Підтвержую, хоча більшість впевнена в протилежному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не втримався, щоб не посигналити і не помахати рукою - супер відчуття)))

Посигналив? І як вони? В тебе ж сігнальчик, як в паровоза :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому інженеру, що "рокет рони" видумав, тра пам'ятника зробити у вигляді відмороженого біцикліста :smile3: якраз думав про це впродовж вечірньої прогулянки по лугу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, та я легенько, мізинчиком)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...