Перейти до змісту

Українська збройна революція!

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Вчити дитину, пояснювати, що вона живе у країні, яка є найкращою у світі, працювати, працювати, працювати, працювати, щоб твоя дитина не мала навіть думки імігрувати у Канаду.... стоп.... Кортінг, а у тебе діти є чи я дарма розпинаюсь?

Нема смислу сліпому розказувать про кольори. Махровому нацику Кортінгу патріотизм потрібен тільки для одного - пошуку крайніх і винуватих. Всі інші трактовки викличуть у нього лиш неземне здивування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Вчити дитину, пояснювати, що вона живе у країні, яка є найкращою у світі, працювати, працювати, працювати, працювати

Працювати-працювати на кого? Бандюків при владі? Ну лано, допустим на себе. Так прийшли бандюкі все відібрали.

Дитині твоїй обличчя натовкла сусідська гопота... Ну і так далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патріотизм народу - це ідеологічний інструмент який використовується владою (доброю чи поганою) для відбирання податків чи ресурсів підконтрольного народу. Головна ідея патріотизму, виходячи з цього, повинна заключатись в "моя влада (добра чи погана) грабує мене найкраще, я цим горжусь і не дозволю іноземній владі грабувати мене". Це все потім орнаментується червоною калиною, козацтвом і синьо-жовтим прапором, благословляється церквою.

п.с. Але орнаментуванням займається розумна влада, наша на фоні розумної виглядає явно тупою, отже грабує без прикрас, зате дає можливість навіть неозброєним оком бачити механізм існування держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А патріотизм - який він? Покажіть приклади патріотизму.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Чорновіл_В'ячеслав_Максимович

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А патріотизм - який він? Покажіть приклади патріотизму.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Чорновіл_В'ячеслав_Максимович

Що ви хотіли цим сказати? Ви вважаєте Чорновіл був патріотом? Чорновіл це зразок патріота? Ви розумієте що ті методи які використовував Чорновіл будуть абсолютно не дієві зараз?

А взагалі то так, він був нашим Гавелом... І ми могли б бути зараз такої державою як Чехія чи Польща. Хоча б в кордонах Західної України. Але час пройшов і треба йти далі. І справжній партіот не бути скиглити, чи нити, чи гавкати на людей які щось роблять, а буде думати що робити далі і робити і діяти далі. Час йде і треба йти з ним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І справжній партіот не бути скиглити, чи нити, чи гавкати на людей які щось роблять, а буде думати що робити далі і робити і діяти далі. Час йде і треба йти з ним.

значить ти не патрiот нiфiга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і не гавкай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Патріотізм кагбе носіт сугубо лічностний характер. Тоєст патріотизмЪ Вячеслава Чорновола может кардінально отлічатся от ВашеГо, но всьоже оставаться прі Этом патріотізмом. Всьо завісіт от висоти калакольні с которой патріот смотріт на свою страну. Обвінять кого-то в отсутствії чего-то субьєктівного, по мєньшей мєрє странно. В такіх случаях обвіняємий ріскуєт нарватся на діагноз поставлений топікстартеру. Но ето не главноє, главноє почєму адін патріот єздіт на лехусє а у другого денєг только на вишіванку. Патамучта для адніх патріатізм - средство достіжєнія дєнєг-власті, для другіх - фєтішь которий опіраєтса на нєкоториє пріродниє інстінкти. Нє панімая двойтсвенной пріроди патріотізма, не задєйствуя бінарность мозгов, вториє легко становятся лохтаратом пєрвих.

Оффтопізм послєдніх постов счітаю ісчєрпаним.

Тєпєр о главном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чєго ваапшє нужна рєвалюція. Нє каждій форумний рєвалюціанєр сможєт вот так вот сразу абЪясніть для чєго єму рєвалюція нужна. Всє кагбе рапщат на власть, хатят Юльку асвабадіть ілі украінскую власть провєсті к власті, чтоби всєм харашо жілось і хатєлось і маглось. Но в чьом проблєма нинєшнєй власті? Можєт в том что ана бандітская? Но что характєрно власть Кравчука-Кучми, даже власть Ющєнко отмєчалась в аткравєнно бандітскіх дєлішках. Па суті атлічія только в канцентраціі бандітізьма. Но апять такі ета власть вирасла на фундамєнтє прєдидущіх. І можна смєла прєдпалажіть что абнавльонная власть такжє в єтой цєпочкє сільно видєлятся нє будєт. Єслі народ і нація нє паймут что жє от власті хатєть кромє втарога государственнага і касмічєского флота в Криму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прадолжім апасля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто сказав, що патріотизм сучасний патріотизм- це позитивна риса характеру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І справжній партіот не бути скиглити, чи нити, чи гавкати на людей які щось роблять, а буде думати що робити далі і робити і діяти далі.

а ти справжній Патріот? і живеш згідно вищезазначених твоїх міркувань?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І справжній партіот не бути скиглити, чи нити, чи гавкати на людей які щось роблять, а буде думати що робити далі і робити і діяти далі.

43706.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок:

Жодна людина з цієї теми не вийде на революцію. По власній ініціативі.

І тільки скажіть, що я не правий :) Відмазки не приймаються :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жодна людина з цієї теми не вийде на революцію.

На таку, яка пропонується? Звичайно ж ні! Хіба що ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок:

Ігор, ми не знаємо що буде. Майбутнє нікому не відоме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"- Толпа только в тупом состоянии существует! Образумившись она распадается! Ничего не поделаеш - закон такой!

- А почему?

- Потому, что людей может объединить только глупость! Она у всех общая! А разум разъединяет, потому как он у всех разный! Вот так-то! Чем человек глупей, тем больше к себе подобным тянется..."(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43706.jpg

Цитата:

Кстати, искренне считаю, что русскоязычный бандеровец – самый здоровый тип украинского патриота. Среди этих ребят практически не встречаются убогие усатые персонажи в вышиванках, что растеряли последнюю адекватность в руховские 90-е. Квадратноголовые максималисты тоже редкость. Русскоязычный бандеровец не унаследовал свою позицию, а пришел к ней собственными умозаключениями, вопреки среде. И когда русскоязычный голосует за единый государственный, он знает, что это не просто НАДО, а почему надо.

Повністю ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Висновок:

І тільки скажіть, що я не правий :) Відмазки не приймаються :)

я не маю (на щастя) "патронів" для такої революції, так шо вибачайте .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, искренне считаю, что русскоязычный бандеровец – самый здоровый тип украинского патриота.

Для мене було культурним шоком почути на тому тижні в Києві слова дівчини з Миколаєва (того що в Миколаївській області): "...не хочу, в отличии от других моих одногодок, выезжать с Украины куда-то за лучшей жизнью - я ЕЕ люблю. Я - НАЦИОНАЛИСТКА! :)".

Upd. І суть її монологу зводилась до фінальних слів статті по лінку в пості №47:

А независимая Украина? А независимой Украины еще не было. Какая она будет? Она будет такой, какой мы ее сделаем (не Табачник же этим займется, э?). Перспективы новой страны расчищают мутный исторический горизонт до горной чистоты. Вот именно поэтому только «В», и не ебет.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так де ж зброю видаватимуть та набої, дайте адресу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так де ж зброю видаватимуть та набої, дайте адресу.

в тебе до якого типу повстанців душа лежить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чьо? неправильно Україну любить?

затролити МЕНЕ надумав? ;)

Було культурним шоком, бо досі не чув в живу фразу російською "я - украинский националист" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тебе до якого типу повстанців душа лежить?

До тих що москалів на гіляку, а жидів на палю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивний у вас націоналізм. Але як казав Кобзар,- Не так тії вороги як добрії люди. В мене в списку (якби він був) була б першою добра кагорта "ширих" українців, яничар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...