Перейти до змісту

sss381

Power users
  • Постів

    1 650
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    15

sss381 став переможцем дня 22 червня 2021

sss381 мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 237 Гуру

Відвідувачі профілю

5 102 перегляду профілю
  1. В кімнаті на балконних дверях і вікнах стоять горизонтальні металеві, в кухні - тканинні пліссе, ні там ні там на термо чи звуко ізоляцію не вплинуло, закріплені на віконному профілі, профіль 5-ти камерний рехау. Щоб ні в кого не виникало дурних питань по поводу гарантії на вікна (5 років), то жалюзі замовляв там же де і вікна.(СтильПласт) Раніше скрізь у місті попадалась на очі реклама Євродек, як про вікна так і про жалюзі, весь час якісь знижки,як по факту - не в курсі.
  2. Вчора доля закинула на ЛПЗ. Є амбулаторія з центром вакцинації і тестуванням. І підстанція швидкої. Бенделіані 7.
  3. Котиків тут не дуже вітають, але най буде.
  4. Недавно, в цьому місяці, щось подібне але не настільки акуратне і не настільки точно виміряне, просто кусок алюмінієвого дроту без ізоляції загнутий в коло, пробували на Федорова, навпроти 11 ЖЕКу, 3 чи 4 поверх, без прямої видимості на Підгайці. Кабеля було мало, тому просто ходили з тією антеною по кімнаті. В якомусь місці один пакет знаходило, в якомусь два. Коли ходити по кімнаті надоїло антену поклали на крісло, на якому була складені нещодавно випрані речі, тобто антена лежала не на самому кріслі а на речах. І сталося як у колишній рекламі - "32 канали у відмінній якості" . Прибрали антену - якісь пакети пропали, поклали назад - все працює. Так і залишили. В процесі життєдіяльності одяг з крісла прибрали, частина каналів пропала. Мусили знову підкладати речі щоб набрати висоту місцезнаходження антени. Поки так, принаймні до весни, потепліє то можна буде докупити кабель і пробувати витанцьовувати з антеною на балконі. На рахунок Вашого питання - напевне поки не спробуєте не взнаєте напевне. Для довідки. На Ківерцівській, 2 поверх, є якась видимість на Підгайці, алюмінієвий дріт загнутий в коло, довжина дроту 50 -55 см, точно не скажу, кабель під'єднаний через плату симетризатора для Т2 - 32 канали.
  5. Напевно краще навідатись у їхній сервісний центр на Молоді, там хоча б порахують хто-кому винен. Але спочатку самі порахуйте, і тоді вже до них з своїми чорновими викладками. Я був у них на початку липня по своїх питаннях, казали - до вересня вирішення чехарди з показниками не чекайте. Вересень закінчився, віз і нині там.
  6. Дай Боже щоб розібрались. Я теж туди збираюсь. Якщо получиться - відпишіть тут. Бо я хоч і додзвонювався, та це не допомогло. За травень показники подав до 5 червня через фото у Viber, через SMS через особистий кабінет і через контакт-центр. Все зарахували (прийняли до уваги), принамні так мене завірили. Результат - якась хрєнь у показниках. Мій особистий рекорд - 45 хв.
  7. Як мінімум додати уважності при описі товару. Кому однаково, а кому очі ріже. Коли таке читаєш - складається враження що продавцеві пофіг на товар, продасться чи ні. https://lutechlutsk.prom.ua/ua/p1413173749-okulyari-sontsezahisni-xiaomi.html В офлайні в Юванті Ви нормальний продавець.
×
×
  • Створити...