Перейти до змісту

Vaso

Учасники
  • Постів

    697
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

219 Продвинутий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

14 602 перегляду профілю
  1. Товариство, підкажіть де у Луцьк можна замінити сенсорне скло (окремо від екрану) телефон Xiaomi Mi A2 Lite і скільки коштуватиме такий ремонт.
  2. ОСББ, опалення від Луцьктепло, без ІТП, лічильник з модемом на будинок (хрущовка 4-ри поверхи) з можливістю ручного регулювання подачі теплоносія - 35 грн. на м.квадратний. Температура в кімнатах +- 21 градус. Сьогодні цікавився в двох будинках в ОСББ з ІТП поблизу свого - 16грн на м.кв. (девятиповерховий відносно новий будинок), 26грн. м.кв. (хрущовка на 5-ть поверхів, 4-ри підїзди).
  3. Вангую, що невдовзі у квитанції за комунальні послуги зявиться нова послуга - "за зберігання газу". Ну і щоб ні в чому собі не відмовляти - "за видобуток газу".
  4. Мені якраз такої "органіки" не вистачає у село. Якщо до середи не заберуть, то взяв би 1 шт. за павлівське.
  5. Дядько Максим Або хтось із учасників його групи - Авторська майстерня Дядька Максима https://www.facebook.com/groups/1681398338823320
  6. Не міська рада на сесіях, а виконком (склад виконкому https://www.lutskrada.gov.ua/city-government/committee) на засіданнях. Різниця колосальна, чи не так?
  7. А вакцини з дотриманням температруного режиму возите?
  8. Є колеса, потрібен плавзасіб. Млинів, Хріники. Завтра.
  9. Бояться зурочити Ви пишіть, пишіть. Я в цьому році теж виноградом зацікавився. Посадив 5 дарованих кущів і трохи окультурив ті що були. Може на другий рік виросте щось варте уваги.
  10. Думаю всі рибалять регулярно, але: 1. Влом писати; 2. Нема чим хвалитись (в т.ч. і фото); 3. Не хоче ніхто здавати крапки. Щодо останнього пункту поділюсь гірким досвідом. Є ставок в селі. На вихідні спінінгувати нереально через карпятників і карасятників. Знайшов крапку/заплаву де ніхто не ловив. Розміром з третину футбольного поля, глибина десь до 1м. в найглибших місцях і в найкращі часи, багато водяної рослинності. Я регулярно і переважно успішно ловив окуня в цій заплаві Періодично влітали щуки до 2 кг. Показав крапку куму. Він здав її місцевим. Вони пройшлись сіткою. Зі слів кума місцева голота витягнула до 100кг. риби, восновному карася. Все. Крапка вмерла. Коли вже наїдяться? Нема навіть дрібного окуня, не кажучи уже про залікового. Інший приклад, інший ставок. Минулі вихідні. Пробую ловити з берега дрібного окуня. На човні плавають два дядьки. Підпливають до берега, в улові одна докілошна щука і карандаш грам на 200. Питаю нащо взяли карандаша. Вони - тут щуки валом, і ти що тут самий розумний найшовся? Та й не треба далеко іти. У фотозвітах на борді маса недомірків щуки. Так що зробив для себе висновок- не ділитись локаціями рибалок.
  11. Горохівський район. Хресна назбирала десь за 30хв. поки їхала до нас на польові роботи.
  12. І знову Вільхівка. За дві рибалки по 2 год. Із залікового: один окунь, одна щука. Піймав ще кілька дрібних щучок і з десяток дрібниї окунів. Схід великого окуня (офсетник, не просікся як слід), залікової щуки, один зріз.
  13. Умови ловлі диктують свої умвои. Багато водяної рослинності, на силікон "клює" восновному трава, навіть на офсеті навіть з конічною чебурашкою. А нерви вже не ті. А яка ситуація на водосховищі в Млнинові не вкурсі часом?
×
×
  • Створити...