Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Grekus, чистив нутрощі і луску? чи луску залишав?

Одна тільки морока з чищенням дрібноти, так луску та нутрощі чистив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відпустка дається в знаки - повернулось бажання щось новенького покулінарити.

На днях вперше спекла хліб на сироватці, пішов на ура.

post-2742-0-82160300-1436903107_thumb.jppost-2742-0-42890800-1436903111_thumb.jp

А сьогодні псіханула )))

post-2742-0-50928200-1436903334_thumb.jp post-2742-0-57764100-1436903411_thumb.jp

приготувала все, що сама на городі виростила :0005:

Головне, що вдалося смачно, ситно і усе повністю їстивне разом з патисонами.

post-2742-0-12883600-1436903428_thumb.jp

Патисончики вичистити, натерти середику сіллю і хай постоять.

Начинка на власний смак. Я начинила тим, що вдома було. Трішки підсмажила цибулю, моркву, шпарагівку, перць, горошок, часник і порізане куряче філе. Заправила сметанкою і зеленню. Злила сік з патисонів і начинила. Зверху тертий сир. Закрити і помастити олією. Спочатку пекла у фользі, потім відкрила, щоб підрум'янились. Смакота! :ok2: Ну і краса!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не могла пройти повз цієї теми)

Я буду сьогодні готувати запечений перець з часником та зеленню, будемо їсти з чорним хлібом і фетою :) Ще можна помідорчиків порізати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

домашнє морозиво!

рецепт "легше не буває" вершки, пудра і жовтки. смак робила ванільний. за 4 години вийшов ідеальний пломбір! (просто в морозилці, без ніяких чудо-машин) смакота.

думаю можна пробувати ще плодово-ягідне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора готовили з дитинкою плодово-ягідне морозиво. Робиться просто: перемололи абрикоси, йошту, порічки, кілька яблук, аличу в пюре. Розклали по пластикових стаканчиках від йогурту тіпа растішка, встромили по паличці і в морозилку. Скільки часу заморожується не знаю. Поставили вчора вечором, сьогодні зранку вже "топтали" смачнюче морозиво....... Якось так. Сфотографувати навіть не встиг......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

домашнє морозиво!

рецепт "легше не буває" вершки, пудра і жовтки. смак робила ванільний. за 4 години вийшов ідеальний пломбір! (просто в морозилці, без ніяких чудо-машин) смакота.

думаю можна пробувати ще плодово-ягідне

В яких пропорціях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо рецепту морозива - 4 жовтки з 50 гр цукру потрібно загустити на паровій бані. жовтки мають побіліти і зробитися як рідкий майонез, але не зваритися! 500 мл вершків потрібно збити з 100 гр цукру до легкого загустіння (2-3 хвилини блендером) ввести туди жовтки (вже охолодженні до температури вершків) і все

ваніль добавляла вкінці

ставлю в морозилку і щогодини легенько помішую вінчиком, щоб була гарна текстура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикол! Не судіть строго,я просто задовбався готовити,дружина пропонує приготувати все що хочю(вареники, пельмені,чебуреки,борщ)усе ні! просто усе задовбало,може і не по темі,але я захотів розслабитися, ось приготував))))сам собі))) Мужикі зрозуміють.))

post-23661-0-83588800-1437158441_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Всім привіт! сьогодні робив самий-самий крутий салат!! це не прикол)) Перейняв його з ресторації ("Вогнем і мечем")у них він називається гарячий салат! У них рецепт не розпитував,думаю не скажуть, ну і я не пацан(розберуся).

Значить так,смажиться м"ясце різане по волокнам,сьогодні купив вирізку(саме ніжне) потім додаю цукіні,або кабачок(багато), потім грибочки шампіньйони, а потім САМЕ! головне соєвий соус і часник(по смаку) і народ! ніякого гарніра(цукіні,кабак)все вирішує!

Впевнений якщо хтось зробить то не пошкодує!

post-23661-0-17086500-1437939308_thumb.j

post-23661-0-97507900-1437939315_thumb.j

post-23661-0-03140700-1437939324_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене бананові млинці. ( 1 банан + 2 яйця + кориця або ваніль ). Швидко, просто, смачно. Головне акуратно перевертати при смажені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми будемо ласувати лящиками, тількі зкоплили свіженькі, можна сказати свіжозловлені.

post-6067-0-05282900-1438799238_thumb.jp

post-6067-0-80701600-1438799316_thumb.jp

post-6067-0-06701000-1438799415_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашня комбінована піцца!! половина з куркою і грибами + часник,а друга половина з томатом(мелений помідор у блендері з приправами, базилік)+салямі і кабаноси, фото до приготування, бо потім не встигну))

post-23661-0-20962700-1438971453_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В сезон кабачків дуже класно робити з ним овочеве рагу. Вже кілька тижнів поспіль готуємо постійно.

Нічого важкого чи особливо нового: спочатку моркву з цибулькою піджарити, щоб морква стала мякіша і цибуля золотіша, тоді добавляю перець і кабачок (по кількості дивіться самі, хто що любить, у мене йде 2 перця і 1-2 кабачка дивлячись який у них розмір), солю, перчу за смаком. З додаванням кабачка накриваю кришкою, щоб тушилося. Через 5 хвилин додаю томатної пасти, можна додати томатного соку якщо є (2 столові ложки). І хвилин 15-20 тушиться. В кінці вже коли виключаю газ додаю 2 чайні ложки меду. Ось і все, фото нажаль немає, але виходить дуже смачно, хлопець зметає за один присіст =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В сезон кабачків дуже класно робити з ним овочеве рагу. Вже кілька тижнів поспіль готуємо постійно.

Нічого важкого чи особливо нового: спочатку моркву з цибулькою піджарити, щоб морква стала мякіша і цибуля золотіша, тоді добавляю перець і кабачок (по кількості дивіться самі, хто що любить, у мене йде 2 перця і 1-2 кабачка дивлячись який у них розмір), солю, перчу за смаком. З додаванням кабачка накриваю кришкою, щоб тушилося. Через 5 хвилин додаю томатної пасти, можна додати томатного соку якщо є (2 столові ложки). І хвилин 15-20 тушиться. В кінці вже коли виключаю газ додаю 2 чайні ложки меду. Ось і все, фото нажаль немає, але виходить дуже смачно, хлопець зметає за один присіст =)

Ну от навіщо томатну пасту, якщо зараз сезон помідорів, я додаю саме їх (ошпарені, без шкірки, порізані).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов рецепт паприкаша з кабачками ще не пробував =)

http://sergej-pozhar.livejournal.com/125183.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов рецепт паприкаша з кабачками ще не пробував =)

http://sergej-pozhar...com/125183.html

Вирішили спершу на борді "потестити"?))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В сезон кабачків дуже класно робити з ним овочеве рагу. Вже кілька тижнів поспіль готуємо постійно.

Нічого важкого чи особливо нового: спочатку моркву з цибулькою піджарити, щоб морква стала мякіша і цибуля золотіша, тоді добавляю перець і кабачок (по кількості дивіться самі, хто що любить, у мене йде 2 перця і 1-2 кабачка дивлячись який у них розмір), солю, перчу за смаком. З додаванням кабачка накриваю кришкою, щоб тушилося. Через 5 хвилин додаю томатної пасти, можна додати томатного соку якщо є (2 столові ложки). І хвилин 15-20 тушиться. В кінці вже коли виключаю газ додаю 2 чайні ложки меду. Ось і все, фото нажаль немає, але виходить дуже смачно, хлопець зметає за один присіст =)

Ну от навіщо томатну пасту, якщо зараз сезон помідорів, я додаю саме їх (ошпарені, без шкірки, порізані).

кому як, я не люблю свіжі помідори - мені смак не той

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов рецепт паприкаша з кабачками ще не пробував =)

http://sergej-pozhar...com/125183.html

Вирішили спершу на борді "потестити"?))))

В мене руки дійдуть не раніше -понеділка-вівторка =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружина каже:"Харош жерти жарене,копчене і т.д".Я :_09: "Блін їсти хочу(прикалуюся), що ти порадиш?".

Дружина:"У таку "золоту" пору року варіантів міліон, ось наприклад" і запропунувала.

Якийсь там дієтичний хліб,змазаний типу сиром фєта(маринований з травами) + листя салату і домашній з дачі батьків помідор, от і все! Блін народ так смачно і легко, ой боюся що присяду скоро на здорове харчування!))

Сірі шпіони усе внюхують)))

Забув, я ще собі додав свіжий базилічок, ох і аромат у нього!(на фото видно такі маленькі полоски,то є він).

post-23661-0-41629900-1439142827_thumb.j

post-23661-0-73004600-1439143043_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...