Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Морожена сельодка в духовці (можна скумбрію, мойву.....) класно до картопельки....сама не думала.

post-23353-0-82749800-1412248646_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дожився)) перший раз в житті купив рибу(карпіка) в супермаркеті,але є виправдовування, нууу дуже сильно хотів риби)))

Короче, зажарений карпік і картошка.Як добре коли хочеш-те що хочеш))))

post-23661-0-55157200-1412278001_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Познайомився я з супчиком гаспачо :)

З впевненістю можу сказати, що це тепер мій улюблений суп, і буду готувати його чим почастіше, поки ще овочі більш-менш нормальні

%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%87%D0%BE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.

post-2519-0-40427100-1412781835_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Познайомився я з супчиком гаспачо :)

Це ти таке зробив (реальні фото)?

А жовто-блакитне би таке круто би вигляділо, не знаю правда з чого такі кольори отримати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене фіолетовий борщ! (квасоля така темна і капусту туди засмажила фіолетову і ще бурякову заправку і кроляче мясо. колір такий..... ух!

Наш студентський :) Це фіолетова капуста дає такий колір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Познайомився я з супчиком гаспачо :)

Це ти таке зробив (реальні фото)?

А жовто-блакитне би таке круто би вигляділо, не знаю правда з чого такі кольори отримати.

Також запитую те саме? Особливо, чи реальні фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.

А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.

А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?

Конечно, как же без гарнира)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.

А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?

Конечно, как же без гарнира)))

А що пані вподобає до гарніру? )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.

А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?

Конечно, как же без гарнира)))

А що пані вподобає до гарніру? )))))

Пані вподобає овочевий салат)))А от її діти полюбляють вермішель до курки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.

А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?

Конечно, как же без гарнира)))

А що пані вподобає до гарніру? )))))

Пані вподобає овочевий салат)))А от її діти полюбляють вермішель до курки)

Пані слідкує за фігурою, а дітки з хорошим апетитом, все правильно, На здоров"я!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми останнім часом полюбили як гарнір овочі на пару. При чому їдять всі, і малі теж, особливо цвітну капустку. Раніше і подумати не міг, що то смачно. Хмм, час змінює смаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хмм, час змінює смаки.

Це точно я вже раніше показував фоткі кукурузи, також прикол, кусочок м"ясця а на гарнір варена кукурузка в прикузку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Котлети з перловкою. Да да саме з перловкою)))))))) після армії дуже сильно люблю "дроб16" тільки дружина засмачує не комбіжиром((( а маслом, дуже смачно! фото не робив, бо після "фешенебельних"блюд тут, якось перлофан з жареною котлетою, нууууу......зате це саме смачно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))) Дроб 16!А як на рахунок згущонки прямо з банки?

Зараз то пий ,не-хочу,Нє?

Да! легко! тільки в 2000році. Бо як стверджує дружина, яка інколи купує до блінів зараз , вооопще не то, замість цукру замінник((( Да що приховувати не хочеться))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихідні балували себе ухою в казанку.

Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору.

Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихідні балували себе ухою в казанку.

Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору.

Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись :)

Я тільки мию цибулю і кидаю цілу чищену моркву, а коли вже готова уха, то затушити березове поліно в казану, уха стане більш прозорою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихідні балували себе ухою в казанку.

Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору.

Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись :)

А я завжди так кидаю цибулю з одним або двома шарами лушпиння, в холодець. Колір приємний.

На фото холодець зі свинини (рульки), а колір, як з домашньої курки :_10:

post-10065-0-17608300-1413289009_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...