Перейти до змісту

Допоможіть зібрати компютер для ігор (конкретні пропозиції !)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну а я про що!

Тому ТС думай! Бо ти бач у скількох людей на сьогоднішній день думки збігаються

28a8asik тільки материнку з більшою кількісттю "фінтів" можна було б запропонувати.

Варіант для прикладу і в бюджет старався влізти, але з дешевих я б радив Асус, так як їх в цьому ціновому діапазоні найменше вертається на гарантію.

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Раз людина готова витратити такі гроші, то навіщо перешкоджати їй в цьому

"Взула і забула" - як то кажуть і матимеш нову точку відліку (USB3, SATA3, S1155 і т.д.) для апгрейду! (моя думка)

Опубліковано

думка вірна.

Я ж кажу, все залежить від потреб та апетиту.(фінансів).

Гратися - значить комфортно. вважаю, що на даному етапі, можна зекономити на процесорі (не брати і5 2500(к) ;) ) а вистачить і3. Ну, а от на рахунок скелета (мамки) я б не економив. z68 рулить. ціна непоганої мамки - 110-120 уо. (950 грн).

Ну і відяху вже можна не 460 а 560 взяти, тим паче вона своєму старшому брату Ті - мало чим поступається.

Опубліковано
Раз людина готова витратити такі гроші, то навіщо перешкоджати їй в цьому

Це точка зору продавця, при чому такого, якому аби продати, а не задовольнити потребу покупця. Точка відліку то одне, а реальна швидкодія то інше. ФПС від "USB3, SATA3, S1155" не додасться, а гроші будуть витрачені.

ТС - дивись на свою проблему ширше, а не "купити для галочки". Потужніший проц і відяха на стару мамку швидше вирішать твою проблему з нестачею ФПС і так далі в іграх.

Панове "зборщіки", вибачте що перебиваю вам "маліну".

Опубліковано

VadimM, не так дивишся на проблему.

на гнаступний рік - йому уже не буде куди апгрейдитися на 775 сокеті. Все - вперся в горизонт...

А на 1155 (сокет новий) - ще буде запас ого-го. ДДР2 скоро пропаде, її витіснить ДДР3.

Також перспектива ЮСБ3.

Якби ж то "аби втюхати" - то пропонували б всяку ахінею. Тут реальні речі.

Опубліковано

Я за варіант пана Ukrainec з Palit PCI-Ex GeForce GTX 560 та AMD Phenom II x4 965 BE + оперативка (якщо розгону небуде то її вистачить, у самого така тільки 2 по 2).

Хоча можна ще збавити на материнці .

Опубліковано

Відношення до продажу жодного не маю (а взагалі слідкую новинками з власного інтересу, бо персональне ПК це моє хоббі)

А шановний пане VadimM перерахувавши продуктивність запропонованих ПК на $ мабуть вигідніше ніж обвішувати старе ПК наприклад: купувати не перспективний проц за 1000, та ДДР2, тут і БЖ необхідно буде купувать, а як в нас буде гарячий проц? - правильно, то ще й кулер додатковий купуй.

Де на вашу думку тут економія?

Опубліковано

Я за варіант пана Ukrainec з Palit PCI-Ex GeForce GTX 560 та AMD Phenom II x4 965 BE + оперативка (якщо розгону небуде то її вистачить, у самого така тільки 2 по 2).

Хоча можна ще збавити на материнці .

Ну по перше я і мав на увазі 4 гб бо в посиланні вказано 2гб планка;

по друге "збавляти на материнці" 150 грн то вже не суттєво за нові перспективні функції, які можуть в подальшому знадобитися.

Опубліковано

Я за амд платформу!

Ну розетка то 50 грн за доставку...

Ну і які ж там нові перспективи(просто цікаво)???

А хто говорив про розетку?

...

ОЗУ - 4Gb DDR3 = 200

...

Опубліковано

В мене складається стійке враження, що фірма АМД, створена виключно для того, щоб фірми Інтел та Нвідія не були монополістами :)

Опубліковано

HWman, ти нічого не поняв.. :)

Давай на пальцях: Я виробник автомобілів в країні. (умовно кажучи "Горобина" ). Єдиний. До мене приходять із антимонопольного комітету, і кажуть - так ніззя. Я кажу ок, більше не буду.

І створюю ще один завод. Відкритий на дядю, тьотю, улюблену собачку... :) І випускаю автомобілі там, (умовно кажучи "БТР"). Я сам собі конкурент, і лише для того, щоб мої "Горобини" продавалися. І БТР-и будуть продаватися знайдуть свою планку. Але це все створено для того, щоб мене не довбала держава. І держава не знає, що завод, що випускає БТР-и, мій.

отак.

Опубліковано
на гнаступний рік - йому уже не буде куди апгрейдитися на 775 сокеті. Все - вперся в горизонт...

Але зараз ТС не отримає нічого крім перспектив - лоу-енд начинку але на нових технологіях. В моєму варіанті можна відяху поставити топову (в межах бюджету). Далі замінити мать+проц+пам"ять, але хорошу відяху він матиме вже. Не розумію навіщо купувати слабкий процесор знаючи що через рік його точно доведеться міняти.

Бачу два варіанта вималювалось - стара мамка з потужнішими ключовими елементами + зекономлені гроші або нова материнка і простенький проц (але непагана відяха) і перспективи замість зекономлених грошей. Особисто я є прихильником покупок з запасом - сьогодні купив - через півтора роки замінив відео - через півтора роки замінив мать+проц+пам"ять, відяху залишив. А ине щороку гемор з апгрейдом, звичайно якщо це не хоббі.

Опубліковано

В мене складається стійке враження, що фірма АМД, створена виключно для того, щоб фірми Інтел та Нвідія не були монополістами :)

Це ж усім відома істина, хіба ні!? Цитата з вікіпедії: Конкурентные решения

"Так как Intel продавала лицензии на производство микропроцессоров 80286, многие фирмы выпускали фактически клоны данного микропроцессора — AMD, Siemens AG и HARRIS. Также выпускались и процессоры, разработанные независимо от Intel, таковые выпускали Zilog, Motorola и другие."

2HWman Посилання дав з розетки бо нехотілось копирсатись прайсі медіамаркету, та інших І-нет . магазинах!

При бажанні і в Луцьку можна купити комплектуючі за цінами не вище Розетки.

Ну все одно що малі діти...

Опубліковано

Але зараз ТС не отримає нічого крім перспектив - лоу-енд начинку але на нових технологіях. В моєму варіанті можна відяху поставити топову (в межах бюджету). Далі замінити мать+проц+пам"ять, але хорошу відяху він матиме вже. Не розумію навіщо купувати слабкий процесор знаючи що через рік його точно доведеться міняти.

Бачу два варіанта вималювалось - стара мамка з потужнішими ключовими елементами + зекономлені гроші або нова материнка і простенький проц (але непагана відяха) і перспективи замість зекономлених грошей. Особисто я є прихильником покупок з запасом - сьогодні купив - через півтора роки замінив відео - через півтора роки замінив мать+проц+пам"ять, відяху залишив. А ине щороку гемор з апгрейдом, звичайно якщо це не хоббі.

Запропонований вище "лоу-енд", продуктивніше "олд-енду", а також є можливість в майбутньому: пихнути старший проц, який до того часу подешевшає, доставити ОЗУ 16 гб і відео замінити, а разом з тим докупити 4-8Тбайтний вінт під САТА3, і юзати флешку через юсб3.0,

Опубліковано
Запропонований вище "лоу-енд", продуктивніше "олд-енду", а також є можливість в майбутньому: пихнути старший проц, який до того часу подешевшає, доставити ОЗУ 16 гб і відео замінити, а разом з тим докупити 4-8Тбайтний вінт під САТА3, і юзати флешку через юсб3.0,

Певно так, хз як би я поступив, можливо саме так як радить переважна більшість тут. Але зерно істини є і в моїх судженнях... Добре, проїхали.

Тоді зустрічне філософське питання яким переймаюсь не 1 місяць. От маю я той самий C2D E8400 з Asus p5k se/epu та GTS 450. Поки що вистачає. Але десь за рік буду апгрейдити. Дилема така - потерпіти не 1 рік, а 3, і дочекатись нового сокету і лінійки процесорів а поки поставити якийсь C2Quad 9*** на ту ж мамку, чи плюнути і зібрати щось на базі LGA1155 (через рік) і ще через рік-2 отримати вже вчорашню модель?

Опубліковано

Згадую слова свого вчителя, він казав що частота процесорів росте зі швидкістю 1 ГГц в два роки в середньому...

Опубліковано

Vadimm, апгредься вже. Тому що через 3 роки буде інший процесор, інший сокет, інше все.

Я он свій q9300 продав. перейшов на 1155. Задоволений. Через 2-3 роки вийде ще якийсь "Сокет 12" чи "Слот 2". І треба буде переходити на нього. Память буде ДДР5. чи 10.

Вінти вже будуть САТА10 чи взагалі оптичні.. :) Якось так.

А так 2-3 роки матимеш класний комп.

Опубліковано

ВО-во. І теперішнє відео яке б воно не було ТОП вже за 1,5-3 буде МІдл-ДАУН-ЛОУ (згадаймо 3870 Х2 за 500$ після виходу 4870), так що прийдеться за 3 роки всеодно все міняти, бо все буде по іншому.

Треба дивитися на сьогодні з прицілом максимум на 1 рік вперед, ну і звісно обов"язково мати на увазі Інтеловський "тік-так", а також багато чого іншого.

Опубліковано

Грьобаний прогрес... тільки грошики цідять.

Зараз не проапгрейдюсь - фінанси зараз на інші цілі збираю.

Але дякую за поради.

Опубліковано

Так заробляєть гроші, роблять щось морально застарілим, і тюхають нове продуктивніше...

Така стратегія, навіть вікі про неї писало десь, а от де непам'ятаю...

Опубліковано

Грьобаний прогрес... тільки грошики цідять.

Зараз не проапгрейдюсь - фінанси зараз на інші цілі збираю.

Але дякую за поради.

А воно тобі так вже реально треба? Можливо треба тим хто ще на Р4!

2 VadimM - Не комплексуй!

І я на розігнаному Q6600 + шд5850 поки кантуюсь, і будь-якого дискомфорту не відчуваю (в тих іграх, а особливо в ПЗ).

Сподіваюсь дожити до слідуючого інтеловського - "Тік..." на ньому.

Головне щоб правильно розуміти задачі для яких воно потрібно.

Опубліковано

Раніше помічав що тільки за рахунок ігор тра апгрейдитись. Тепер ні. Навіть Хром на старших машинках вже гальмує. А перегляд ХД-контенту? А всякі флеші? Ужос! Куди ми котимось!

До речі колись читав (років 8 назад) що ці всі інтели нові технології мають років на 10-20 вперед, але дозують поступово нам, великих кроків не роблять саме щоб зрубати бабла.

Ukrainec, та я і не комплексую. Мені ще вистачає, з головою. Тому напевно посиджу на ньому ще пару рочків, а там вже не проапгрейдюсь, а просто куплю новий комп. Може ще щось зі старого підключиться:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...