Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 13:39 #51 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 13:39 я неговорив про середній клас .... я говорив про простих робочих ... столярах слюсарів вчителів лікарів водіїв... та блін можна сказати ВСІХ хто працює на держ установах ...вчителі, ну я погоджуюся. Всі решта - мають доволі непогано, хто розумний. Відкати та хабарі у нас замість ЗП.Хороші слюсарі та зварювальники/сантеніки теє не бідують, А дітям будинки будують.Знаєш приказку: "Хто хоче працювати - шукає засоби, хто не хоче - шукає причини",
DPAKOH Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:08 #52 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:08 Zheny@ ... =)))) дав відповідь на всі питання ....ЗІ Дайош Луцьку середню зарплату в 3000-5000 грн ....в кого голова на плечах той всюди ВИЖИВЕ ...
Гетто Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:22 #53 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:22 уже бизнес планы тута пишут ? ТС почитает всё это. и передумает куда то уезжать, по мотивам этой темы напишет бизнес проект,создаст свою фирму, станет мультимиллиардером, а логотипом фирмы конечно будет это
nickel Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:44 #54 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:44 вчителі, ну я погоджуюся. Всі решта - мають доволі непогано, хто розумний. Відкати та хабарі у нас замість ЗП.Хороші слюсарі та зварювальники/сантеніки теє не бідують, А дітям будинки будують.Знаєш приказку: "Хто хоче працювати - шукає засоби, хто не хоче - шукає причини",А я б і вчителів не відділяв від решти. Серед них теж вистачає розумних.
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:46 #55 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 14:46 я про більшість. І про тих, кого знаю. Теща, сестра рідна, кума - вчительки. Ну максимум взяти учнів на підготовку до ЗНО. Чи репетиторство.Може в "модних" школах і можна порозумнішати...
Гетто Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:02 #56 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:02 Согласен, учителя обделены зарплатами, да и в отличии от преподавателей вузов, техникумов и ПТУ не имеют большой возможности доступа к доению коров, постоянные зачёты, перездачи экзаменов и прочее.. все остальные категории относительно нормально получают.
Smith Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:03 #57 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:03 Офігеть, чергова тема в черговий раз зайшла в "глухий" флуд та оффтоп.
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:24 #58 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:24 чому ж? ми обговорюємо причини залишитися в Країні, не їхати "туди".
Smith Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:46 #59 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 15:46 Гадаю, якщо людина відкрила таку тему, то вона для себе практично вирішила, що стосується переїзду.
MANJAK11 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 16:22 #60 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 16:22 Гадаю, якщо людина відкрила таку тему, то вона для себе практично вирішила, що стосується переїзду.практично вирiшила буде тодi,коли на руках будуть документи i людина вже буде сидiти на чумайданах. А поки що, скорiше всього, був просто зроблений *вброс* щоб подивитись,що з того вийдебо якщо людина хотiла отримати якусь конкретну iнформацiю то як мiнiмум вказала б вiк, профессiю,наявнiсть (вiдсутнiсть) загранпаспорта, та сiмейний стан
Dream Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 17:17 #61 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 17:17 А де ТС дівся? :/
difoto Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 17:34 #62 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 17:34 Він накинув на вентилятор і втік, шоб не забризкало.
Dream Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 19:35 #63 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 19:35 До питання про власну справу.Коммент к статье об ипотеке:"Валек: Ипотеки по-прежнему берут единицы.Основная масса поколения 80-ых покупают заналичку.Среди моего окружения не знаю никого,кто брал эту кабалу,а квартирки недешевые в основном в центре и в новых домах с подземными парковками и огороженной территорией.Люди,которые умеют крутиться,быть всегда в теме запросто к 30 годам обеспечат себя престижным жильем,а то и раньше.Слава богу не в СССР живем,сейчам масса возможностей заработать деньги.Всем удачного рабочего дня."и ответ к нему просто убил))"Игорь: Дорогой Валек, а что если все будут "крутится" а не работать? Вот приходите вы в магазин, а он закрыт - все продавцы ушли "крутится". Подходите к раковине, а там воды нет - сотрудники водопровода ушли "крутится". Заезжаете на заправку а там закрыто - сотрудники заправки "крутятся".Нормально? все зарабатывают, только вот квартиру никак не купить - потому что сотрудники юстиции крутятся. и сотрудники агенств недвижимости - тоже."http://bezdna.su/?id=56169
Nokian Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 20:30 #64 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 20:30 По Енгельсу праця зробила з мавпи людину, але важливо, що усвідомлена праця- бо кінь і досі залишається конем, хоч робить важче від мавпи.На одному з юбілеїв закінчення школи моя однокласниця мало не за бари брала класну виховательку-чому вона не вчила жити(заробляти)На сьогодні нічого не змінилось.
Dream Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 20:47 #65 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 20:47 На одному з юбілеїв закінчення школи моя однокласниця мало не за бари брала класну виховательку-чому вона не вчила жити(заробляти)Не так питання ставитись має: чому не вчила думати своєю головою? Найбільша суперечність у сучасному навчальному процесі - це прив'язка до бальної системи оцінювання - отримав 5 12, отримаєш прекрасну роботу з великою зарплатою; через це багато хто з випускників вважає що "червоний" диплом є карт-бланшем при пошуку достойної роботи/зайняття... Звідти і беруться кризи середнього віку, яка тепер наступає в 25-30 років.... В теперішній ситуації в державі нєхрєн не варто на вчительку "пєнять"... :\Один мій знайомий так колись розкритикував особливості отримання економічної освіти в луцькому вузі: як може навчити заробляти гроші людина, яка 5 років ходить в одному і тому ж костюмі?ЗІ. Звиняйте за "порвані" думки - не хочеться багато писати... :/
Nokian Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 22:05 #66 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 22:05 Якби було стільки екрнмічних шоу, як цих фабрик зірок, це теж дало б результат.
MANJAK11 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 22:31 #67 Опубліковано 9 Листопада, 2011 в 22:31 Один мій знайомий так колись розкритикував особливості отримання економічної освіти в луцькому вузі: як може навчити заробляти гроші людина, яка 5 років ходить в одному і тому ж костюмі?хоча з iншоi сторони, судити по людинi по костюму,як мiннiмум не розумно
vasilship Опубліковано 1 Листопада, 2012 в 09:24 #68 Опубліковано 1 Листопада, 2012 в 09:24 я у відчаї. моя країна стає для мене чумою, а я у ній, як прокажений.допоможу виiхати разом зi мною за кордон, несiмейному мужчинi, без дiтей.Майже безкоштовно. Э багато варiантiв. Э житло тут i там на суднi.067 348-34-45телефонуйте, можливо домовимося )
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.