Перейти до змісту

Чи є у "Свободи" яйця?

Korting

Рекомендовані повідомлення

Якщо Свобода доможеться назвати Львівський аеропорт ім. С. Бандери я пробачу їй багато. Не скажу що я їй пробачу все, тому що помилок було зроблено занадто багато. Але тоді свободівці хоча б не просливуть дешевими балаболами. Інакше - лялькова організація згине як і усі інші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, не відать їм твого прощення:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виходить, наш президент дешевий балабол?

Сказав що рішення приймає місцева влада.

Хто шарить в законах, розпишіть хто правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чого дешевий? Дорогий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі за оффтоп, але це вже крайня стадія..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Свободівці назвуть Львівський аеропорт в честь С. Бандери, то Яник і його команда підвісить тих свободівців за ті самі яйця, якими цікавився Korting.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яник засцяв приїхати на відкриття, памятаючи як його освистували у Києві... Не смішив би людей.

Якщо з'явиться нормальна не лялькова організація, ці сцикуни будуть бігти дуже далеко.

п.с от через таких "українців" як Phoinix ми і в повній Ж :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, друже Курортінг, вам слід негайно зайнятися її організацією. Люди чекають на Провідника!

Курортінг прийде-порядок наведе! - це ж звучить :)

Помітьте, колеги, яке гостре око- миттєво виявив ворога, який винен у наших бідах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назву Львівського аеропорту пропонують вибрати з трьох варіантів

Промоційний портал Львова VisitLviv.net розпочав голосування за назву Львівського аеропорту на своїй Facebook-сторінці.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається в повідомленні, ініціатори голосування початково запропонували три варіанти назви, які впродовж останнього часу пропонувались різними середовищами – короля Данила Галицького (пропозиція міського голови Львова Андрія САДОВОГО), Іоана Пінзеля (пропозиція кількох десятків львівських діячів культури), Степана Бандери (пропозиція партії ВО «Свобода»).

„Користувачі Інтернету також можуть додавати свої варіанти назви аеропорту, які братимуть повноцінну участь в голосуванні. Зокрема, серед варіантів, запропонованих користувачами, найбільшу кількість набрала назви «Станіслав Лем» та «Аеропорт «Львів», які уже вийшли на четверте та п’яте місця відповідно”, - інформує прес-служба.

Координатор проекту VisitLviv.net Ярема ДУХ у коментарі агентству пояснив, чому для голосування вибрали саме платформу Facebook.

„Опитування у Facebook дозволяє максимально уникнути накручувань і фальсифікацій. Ми хотіли, аби таке важливе голосування було відкритим і за кожним голосом стояла конкретна людина. Ми розуміємо, що остаточне рішення за урядом, однак нам важливо донести думку найбільш активної частини громади Львова”, - зазначив Я.ДУХ.

Korting не забудь проголосувати, а то залишишся як ти там писав в повній Ж :(

я й не думав що для тебе щоб жити добре без злиднів і в безпеці досить щоб аеропорт назвали в честь Степана Бандери, хоч на мій погляд краще назвати в честь короля Данила Галицького.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я й не думав що для тебе щоб жити добре без злиднів і в безпеці

А ти зараз живеш без злиднів і в безпеці? Ну твоя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заходя в тему, думал, что Кортинг залез под облачение статуи Свободы и делится впечатлениями, отвечая на вопросы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я й не думав що для тебе щоб жити добре без злиднів і в безпеці

А ти зараз живеш без злиднів і в безпеці? Ну твоя думка.

якщо чесно то назвати життям язик не повертається, більшість населення просто існує, але від того як назвуть аеропорт в Львові чи поставлять пам'ятник Сталіну в Донецьку народу жити легше не стане, от якби Свободівці добилися того щоб чинна влада дотримувалась законів і зменшила видатки на своє утримання, то стало б точно легше жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше вона[бідність] вимірювалася тим, чого ми справді не мали: харчів, одягу, помешкання тощо. Віднедавна ж ми міряємо свою бідність не тим, чого ми не маємо - а тим, що хотіли б мати порівняно із сусідами, співробітниками, співвітчизниками та жителями сусідніх країн.

карочє, пацани, біди ви не знали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Phoinix, ти живеш тільки думкою про ковбасу, причому якби ж вона в тебе хоча б була, а в тебе її і навіть нема.

Я тобі можу з повною впевненністтю сказати, що реально багатьом людям, стане легше, приємніше і краще жити, якщо аеропорт назвуть іменем Бандери або буде памятник Сталіну (в даному випадку це різні люди по різні боки). Знаю напевно це не вкладається в твоїй голові, але це реально так.

А що стосується:

от якби Свободівці добилися того щоб чинна влада дотримувалась законів і зменшила видатки на своє утримання, то стало б точно легше жити

то одне іншому не заважає. Інша справа що Свобода показала повний епік фейл по всіх напрямках, але це вже питання до свободи а не до тих ідей які вони уособлюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Лосанджелос- ЕлЕй, то Львів- ЕлВів.

І всї діла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Своими яйцами свобода пыталась убить Януковича в 2004 году

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тобі можу з повною впевненністтю сказати, що реально багатьом людям, стане легше, приємніше і краще жити, якщо аеропорт назвуть іменем Бандери або буде памятник Сталіну (в даному випадку це різні люди по різні боки). Знаю напевно це не вкладається в твоїй голові, але це реально так.

кто єті люді? пачему ані не в бальніце для умалішонних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Korting, мені шкода але тобі не стане жити легше, чи приємніше

У Львові таки не буде аеропорту імені Бандери

Міський голова Львова Андрій САДОВИЙ запропонував уряду назвати львівський аеропорт іменем короля Данила.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, за словами А.САДОВОГО, «за останні місяці я чув дуже багато пропозицій щодо назви нашого летовища – імені митрополита Андрея Шептицького, Степана Бандери, Івана Франка, Пінзеля. Я подивився на голосування, яке було на сайті visitlviv – з домінуючою перевагою перемагає пропозиція «імені короля Данила». Це та пропозиція, яку я офіційно подав в уряд. Це хороше вирішення цього питання, це компромісна пропозиція, яка має об’єднати усіх львів’ян. Ми повинні гідно вшанувати засновника нашого міста».

а на рахунок яєць у Свободи, останні вони втратили в 2004 при замасі на ВФЯ і то видно використали їх не ефективно, тільки контузили на голову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Якщо Свобода доможеться назвати Львівський аеропорт ім. С. Бандери я пробачу їй багато. Не скажу що я їй пробачу все, тому що помилок було зроблено занадто багато. Але тоді свободівці хоча б не просливуть дешевими балаболами. Інакше - лялькова організація згине як і усі інші...

А че не именем Гитлера .

Ведь Бандеровцы именно ему присягали!!!і

А че не именем Гитлера .

Да и глупо бы было назвать украинский аэропорт именем польского гражданина!

А че не именем Гитлера .

Да и глупо бы было назвать украинский аэропорт именем польского гражданина!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А че не именем Гитлера .

що за неіпаца знаток історії всплив ? .... завжди прикольно пидивитися на тролів, які гадять постами без елементарного розуміння теми.

p.s.: Дядя,а ви хотіли показати своїм постом шо історик чи шо програміст ??

бо ця демонстрація рекурсії на фоні неграмотності дає неоднозначну відповідь...

p.p.s.: це ж тра було перечитати шото з теми, вибрати потрібне, але не доперти що підняв стару і неактуальну зовсім. Накуя ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накуя ?

Чоловік мінуси збирає, хіба не помітно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А че не именем Гитлера .

що за неіпаца знаток історії всплив ? .... завжди прикольно пидивитися на тролів, які гадять постами без елементарного розуміння теми.

p.s.: Дядя,а ви хотіли показати своїм постом шо історик чи шо програміст ??

бо ця демонстрація рекурсії на фоні неграмотності дає неоднозначну відповідь...

p.p.s.: це ж тра було перечитати шото з теми, вибрати потрібне, але не доперти що підняв стару і неактуальну зовсім. Накуя ?

Слово "неіпаца" применяйте к своим знакомым .

Вы угадали ,действительно историк!

А на счет дяди , так я с вашей тетей ничего не имел и не собирался!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

адекватна відповідь справжнього історика. Лише історія лєва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дєло Курортінга живе і процвітає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...