Korting Posted November 1, 2011 at 09:22 PM Share #1 Posted November 1, 2011 at 09:22 PM Якщо Свобода доможеться назвати Львівський аеропорт ім. С. Бандери я пробачу їй багато. Не скажу що я їй пробачу все, тому що помилок було зроблено занадто багато. Але тоді свободівці хоча б не просливуть дешевими балаболами. Інакше - лялькова організація згине як і усі інші... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted November 1, 2011 at 09:23 PM Share #2 Posted November 1, 2011 at 09:23 PM думаю, не відать їм твого прощення Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korting Posted November 1, 2011 at 09:35 PM Author Share #3 Posted November 1, 2011 at 09:35 PM Виходить, наш президент дешевий балабол?Сказав що рішення приймає місцева влада.Хто шарить в законах, розпишіть хто правий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted November 1, 2011 at 09:38 PM Share #4 Posted November 1, 2011 at 09:38 PM ну чого дешевий? Дорогий Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeuss Posted November 2, 2011 at 07:41 AM Share #5 Posted November 2, 2011 at 07:41 AM Соррі за оффтоп, але це вже крайня стадія.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoinix Posted November 2, 2011 at 07:59 AM Share #6 Posted November 2, 2011 at 07:59 AM Якщо Свободівці назвуть Львівський аеропорт в честь С. Бандери, то Яник і його команда підвісить тих свободівців за ті самі яйця, якими цікавився Korting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korting Posted November 2, 2011 at 08:06 AM Author Share #7 Posted November 2, 2011 at 08:06 AM Яник засцяв приїхати на відкриття, памятаючи як його освистували у Києві... Не смішив би людей. Якщо з'явиться нормальна не лялькова організація, ці сцикуни будуть бігти дуже далеко. п.с от через таких "українців" як Phoinix ми і в повній Ж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted November 2, 2011 at 08:10 AM Share #8 Posted November 2, 2011 at 08:10 AM Я думаю, друже Курортінг, вам слід негайно зайнятися її організацією. Люди чекають на Провідника! Курортінг прийде-порядок наведе! - це ж звучить Помітьте, колеги, яке гостре око- миттєво виявив ворога, який винен у наших бідах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laska Posted November 2, 2011 at 08:10 AM Share #9 Posted November 2, 2011 at 08:10 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoinix Posted November 2, 2011 at 09:34 AM Share #10 Posted November 2, 2011 at 09:34 AM Назву Львівського аеропорту пропонують вибрати з трьох варіантів Промоційний портал Львова VisitLviv.net розпочав голосування за назву Львівського аеропорту на своїй Facebook-сторінці. Про це повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради. Як зазначається в повідомленні, ініціатори голосування початково запропонували три варіанти назви, які впродовж останнього часу пропонувались різними середовищами – короля Данила Галицького (пропозиція міського голови Львова Андрія САДОВОГО), Іоана Пінзеля (пропозиція кількох десятків львівських діячів культури), Степана Бандери (пропозиція партії ВО «Свобода»). „Користувачі Інтернету також можуть додавати свої варіанти назви аеропорту, які братимуть повноцінну участь в голосуванні. Зокрема, серед варіантів, запропонованих користувачами, найбільшу кількість набрала назви «Станіслав Лем» та «Аеропорт «Львів», які уже вийшли на четверте та п’яте місця відповідно”, - інформує прес-служба. Координатор проекту VisitLviv.net Ярема ДУХ у коментарі агентству пояснив, чому для голосування вибрали саме платформу Facebook. „Опитування у Facebook дозволяє максимально уникнути накручувань і фальсифікацій. Ми хотіли, аби таке важливе голосування було відкритим і за кожним голосом стояла конкретна людина. Ми розуміємо, що остаточне рішення за урядом, однак нам важливо донести думку найбільш активної частини громади Львова”, - зазначив Я.ДУХ. Korting не забудь проголосувати, а то залишишся як ти там писав в повній Ж я й не думав що для тебе щоб жити добре без злиднів і в безпеці досить щоб аеропорт назвали в честь Степана Бандери, хоч на мій погляд краще назвати в честь короля Данила Галицького. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korting Posted November 2, 2011 at 02:12 PM Author Share #11 Posted November 2, 2011 at 02:12 PM я й не думав що для тебе щоб жити добре без злиднів і в безпеціА ти зараз живеш без злиднів і в безпеці? Ну твоя думка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diezel Posted November 2, 2011 at 02:31 PM Share #12 Posted November 2, 2011 at 02:31 PM Заходя в тему, думал, что Кортинг залез под облачение статуи Свободы и делится впечатлениями, отвечая на вопросы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoinix Posted November 2, 2011 at 02:34 PM Share #13 Posted November 2, 2011 at 02:34 PM я й не думав що для тебе щоб жити добре без злиднів і в безпеціА ти зараз живеш без злиднів і в безпеці? Ну твоя думка.якщо чесно то назвати життям язик не повертається, більшість населення просто існує, але від того як назвуть аеропорт в Львові чи поставлять пам'ятник Сталіну в Донецьку народу жити легше не стане, от якби Свободівці добилися того щоб чинна влада дотримувалась законів і зменшила видатки на своє утримання, то стало б точно легше жити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted November 2, 2011 at 02:43 PM Share #14 Posted November 2, 2011 at 02:43 PM Раніше вона[бідність] вимірювалася тим, чого ми справді не мали: харчів, одягу, помешкання тощо. Віднедавна ж ми міряємо свою бідність не тим, чого ми не маємо - а тим, що хотіли б мати порівняно із сусідами, співробітниками, співвітчизниками та жителями сусідніх країн.карочє, пацани, біди ви не знали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korting Posted November 2, 2011 at 02:47 PM Author Share #15 Posted November 2, 2011 at 02:47 PM Phoinix, ти живеш тільки думкою про ковбасу, причому якби ж вона в тебе хоча б була, а в тебе її і навіть нема.Я тобі можу з повною впевненністтю сказати, що реально багатьом людям, стане легше, приємніше і краще жити, якщо аеропорт назвуть іменем Бандери або буде памятник Сталіну (в даному випадку це різні люди по різні боки). Знаю напевно це не вкладається в твоїй голові, але це реально так.А що стосується:от якби Свободівці добилися того щоб чинна влада дотримувалась законів і зменшила видатки на своє утримання, то стало б точно легше житито одне іншому не заважає. Інша справа що Свобода показала повний епік фейл по всіх напрямках, але це вже питання до свободи а не до тих ідей які вони уособлюють. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokian Posted November 2, 2011 at 10:13 PM Share #16 Posted November 2, 2011 at 10:13 PM Якщо Лосанджелос- ЕлЕй, то Львів- ЕлВів.І всї діла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerotul Posted November 3, 2011 at 12:18 PM Share #17 Posted November 3, 2011 at 12:18 PM Своими яйцами свобода пыталась убить Януковича в 2004 году Link to comment Share on other sites More sharing options...
4iter Posted November 3, 2011 at 05:24 PM Share #18 Posted November 3, 2011 at 05:24 PM Я тобі можу з повною впевненністтю сказати, що реально багатьом людям, стане легше, приємніше і краще жити, якщо аеропорт назвуть іменем Бандери або буде памятник Сталіну (в даному випадку це різні люди по різні боки). Знаю напевно це не вкладається в твоїй голові, але це реально так.кто єті люді? пачему ані не в бальніце для умалішонних? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoinix Posted November 7, 2011 at 02:03 PM Share #19 Posted November 7, 2011 at 02:03 PM Korting, мені шкода але тобі не стане жити легше, чи приємніше У Львові таки не буде аеропорту імені БандериМіський голова Львова Андрій САДОВИЙ запропонував уряду назвати львівський аеропорт іменем короля Данила.Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, за словами А.САДОВОГО, «за останні місяці я чув дуже багато пропозицій щодо назви нашого летовища – імені митрополита Андрея Шептицького, Степана Бандери, Івана Франка, Пінзеля. Я подивився на голосування, яке було на сайті visitlviv – з домінуючою перевагою перемагає пропозиція «імені короля Данила». Це та пропозиція, яку я офіційно подав в уряд. Це хороше вирішення цього питання, це компромісна пропозиція, яка має об’єднати усіх львів’ян. Ми повинні гідно вшанувати засновника нашого міста».а на рахунок яєць у Свободи, останні вони втратили в 2004 при замасі на ВФЯ і то видно використали їх не ефективно, тільки контузили на голову Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracepupa Posted January 8, 2012 at 10:28 PM Share #20 Posted January 8, 2012 at 10:28 PM Якщо Свобода доможеться назвати Львівський аеропорт ім. С. Бандери я пробачу їй багато. Не скажу що я їй пробачу все, тому що помилок було зроблено занадто багато. Але тоді свободівці хоча б не просливуть дешевими балаболами. Інакше - лялькова організація згине як і усі інші...А че не именем Гитлера .Ведь Бандеровцы именно ему присягали!!!іЯкщо Свобода доможеться назвати Львівський аеропорт ім. С. Бандери я пробачу їй багато. Не скажу що я їй пробачу все, тому що помилок було зроблено занадто багато. Але тоді свободівці хоча б не просливуть дешевими балаболами. Інакше - лялькова організація згине як і усі інші...А че не именем Гитлера .Ведь Бандеровцы именно ему присягали!!!іДа и глупо бы было назвать украинский аэропорт именем польского гражданина!Якщо Свобода доможеться назвати Львівський аеропорт ім. С. Бандери я пробачу їй багато. Не скажу що я їй пробачу все, тому що помилок було зроблено занадто багато. Але тоді свободівці хоча б не просливуть дешевими балаболами. Інакше - лялькова організація згине як і усі інші...А че не именем Гитлера .Ведь Бандеровцы именно ему присягали!!!іДа и глупо бы было назвать украинский аэропорт именем польского гражданина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Соромітник Posted January 9, 2012 at 12:48 AM Share #21 Posted January 9, 2012 at 12:48 AM А че не именем Гитлера .Ведь Бандеровцы именно ему присягали!!!іщо за неіпаца знаток історії всплив ? .... завжди прикольно пидивитися на тролів, які гадять постами без елементарного розуміння теми.p.s.: Дядя,а ви хотіли показати своїм постом шо історик чи шо програміст ??бо ця демонстрація рекурсії на фоні неграмотності дає неоднозначну відповідь...p.p.s.: це ж тра було перечитати шото з теми, вибрати потрібне, але не доперти що підняв стару і неактуальну зовсім. Накуя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted January 9, 2012 at 07:46 AM Share #22 Posted January 9, 2012 at 07:46 AM Накуя ? Чоловік мінуси збирає, хіба не помітно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracepupa Posted January 22, 2012 at 05:26 PM Share #23 Posted January 22, 2012 at 05:26 PM А че не именем Гитлера .Ведь Бандеровцы именно ему присягали!!!іщо за неіпаца знаток історії всплив ? .... завжди прикольно пидивитися на тролів, які гадять постами без елементарного розуміння теми.p.s.: Дядя,а ви хотіли показати своїм постом шо історик чи шо програміст ??бо ця демонстрація рекурсії на фоні неграмотності дає неоднозначну відповідь...p.p.s.: це ж тра було перечитати шото з теми, вибрати потрібне, але не доперти що підняв стару і неактуальну зовсім. Накуя ?Слово "неіпаца" применяйте к своим знакомым .Вы угадали ,действительно историк!А на счет дяди , так я с вашей тетей ничего не имел и не собирался! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Соромітник Posted January 22, 2012 at 10:34 PM Share #24 Posted January 22, 2012 at 10:34 PM адекватна відповідь справжнього історика. Лише історія лєва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeuss Posted January 23, 2012 at 11:29 AM Share #25 Posted January 23, 2012 at 11:29 AM Дєло Курортінга живе і процвітає Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.