zaHARE Опубліковано 10 Травня, 2007 в 17:59 #1 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 17:59 Народ,после беседы со знакомыми технологами о том какой нам в Луцке хлеб продают,дико захотелось купить хлебопечку.Чтоб самолично,без проблем,с пылу,с жару.Мож хто уже имеет так посоветует чего?Хорошая ли штуковина? Вкусный ли хлеб?
snight Опубліковано 10 Травня, 2007 в 18:23 #2 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 18:23 В мене є міні пекарня яку привезли з штатів. Само собою прийшлося робити на неї понижуючий трансформатор (з 220 на 110 в) Там до неї додавалася книжка з рецептами, в якій є 7 видів хліба і тісто. Хоть пекарня купили з років 5 назад, але тамє таймер, тобто можна виставити так, шоб зранку коли встаєш, був теплий хліб. Чорний в ній шось погано виходить, а от білий дуже навіть нічого. Але з мінусів є те - шо вона трохи шумновати робить. Хто погано спить, зразу просинається. (от як мій батько). Почала вона десь в 4 години пекти, шоб на 7 був хліб, і вже він не може спати. Взагалі річ непогана, але чесно вона зара в мене на дачі стоїть і припадає пилюкою. Можливо на вихідні попробую хліб зробити.
Адміністратори kmd Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:07 Адміністратори #3 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:07 Порядку 100-150$ Хліб виходить супер. Таймер рулить
zaHARE Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:21 Автор #4 Опубліковано 10 Травня, 2007 в 19:21 А какой фирмы брать?Лыжи не хочу,а панас раза в 2 дороже кенвуда.Но интересует функциональность и качество готового продукта
Shinshilk@ Опубліковано 11 Травня, 2007 в 12:35 #5 Опубліковано 11 Травня, 2007 в 12:35 в нас стоїть Moulinex. класна штука. в інструкції теж є рецепти. ввечері все засипеш, десь в 6 ранку почне все те змішувати і запікати. зранку прокидаєшся не від звуку будильника, а від запаху хліба...
zaHARE Опубліковано 14 Травня, 2007 в 18:36 Автор #6 Опубліковано 14 Травня, 2007 в 18:36 Ну,купил. Буду пробовать.Кому интересно - результат выложу.
zaHARE Опубліковано 15 Травня, 2007 в 03:50 Автор #7 Опубліковано 15 Травня, 2007 в 03:50 Вот он-первенец!!!!! Замечу-бездрожжевой! Вкус бомба.Ура!!! Советую всем. Хліб з кічкарівки тільки не в мою домівку!!)))
genady Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:09 #8 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:09 Якщо не важко, прохання дати відповіді на декілька питань:1. Який бренд і модель вибрав?2. Де брав?3. Вартість?
Zheny@ Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:35 #9 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 16:35 Підтримую - вкажіть пліз кілька параметрів!!
zaHARE Опубліковано 26 Травня, 2007 в 18:17 Автор #10 Опубліковано 26 Травня, 2007 в 18:17 Долго рылся в нете, лазил по магазинам(целый день ездил по Луцку !!!!) Вроде как из всех лучший Панас,даже чуть не купил,но потом решил так: У моих друзей зарполата побольше моей в разы и они без понтов купили кенвуд,а не навороченый панас или хитачи,отзывы у них от кенвуда хорошие,тем более,что половины функций мне достаточно. И купил я в Фокстроте - KENWOOD BM-250 вроде 479грн. Если добавить еще 20,то можна взять ту же модель,но с нержавеющим корпусом. Таким образом резюмирую: 1.KENWOOD BM-250-оптимальный выбор. 2-3.Фокстрот-самый широкий асортимент печек(лыж полно но я их не приемлю по сути),самое хорошее обслуживание,цена как с доставкой из Киева. а вот и черненький с сушеными томатами
Vishenka Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 12:49 #11 Опубліковано 17 Жовтня, 2008 в 12:49 щось у вас Тема з хлібопічкою занепала , як успіхи ? що нового готуєте ? можк підкинути пару ідей
Vishenka Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 08:23 #12 Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 08:23 І що, невже ніхто більше не пече хліб у хлібопічці ? я тут посиділа, подумала і вирішила вчора для вас щось зробити, такий собі мастер-клас може когось і зацікавить, сильно не пинайте ногами Рецепт в оригіналі "Рыжая завитушка" підходить для любої хлібопічки молоко 250 мл мука 460 гр масло 50 гр цукор 2 ст ложки сіль 1 і 1/2 чл дріжджі 2 ч л закладати відповідно до інструкціі вашоі хлібопічки. в мене так, спочатку молоко потім зверху мука по бокам сіль і цукор , масло кусочками і в середині дріжджі І саме головне, коли всі інгридієнти будуть у відерочку, потрібно включити програму дріжджове тісто ( в мене воно називається для піци, ) і прослідкувати щоб утворився правильний колобок Коли тісто готове викладаєм його на дощечку (чи на стіл) і починаем гратися для початку із тіста потрібно заплести от таку косичку, вона нам потім пригодиться а тісто яке залишилось розділити на дві половини одну половину оставити так як є а до другоі добавити 2-3 ложки томатноі пасти і добре вимішати. це можна зробити в ручну а можна так як зробила я . Так як діло все таки до випічки дійде, я включилі хлібопічку на основний режим і вона в холосту працювала до цього рівня що мені потрібно, ну і під шумок я закинула у відеречко половину готового тіста додала томатну пасту і по ходу чуть чуть муки. Тісто перемішалось прекрасно і стало риженьке дальше цих два різнокольорових куска тіста розділяєм на 4 частини і кожну частинку розкачуем на такі от приблизні полоски на білу полоску викладаем риженьку полоску і скручуєм такі 4 рулетики ці рулетики складаемо у відерко для ХП але без мішалки, іі витягаем , два знизу і два зверху, а по середині викладаєм нашу косичку , для краси і поміщаем наше відерочко в хлібопічку в той момент коли вже по програмі тісто замісилось і почало підходити, воно якраз підійде і перейде до випічки саме. На цьому можна і забути про хліб приблизно на дві години, а можна, перед самим віпиканням верх помазати збитим яйцем і посипати наприклад конжутом ( в мене не було під рукою , нажаль ) через деякий час получиться от такий хліб і в розрізі
zaHARE Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 16:58 Автор #13 Опубліковано 23 Жовтня, 2008 в 16:58 Ай маладца!!!!Класно.А я перейшов на хліб на натуральній(живій заквасці).Експериментально один буханець в мене пролежав 2 місяці і був як свіженький.Крім того зараз яблук повно,то майже на кожні вихідні печу шарлотку.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.