Jump to content

2 часових пояси - хто за

Korting

Чи підтримуєте ви введеня 2 (двох) часових поясів на території України?  

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Сьогодні будуть галасувати за законопроект про час. Вкратце хочуть перейти на зимовий час і там вже і залишитись назавжди. Різниця з Москвою буде 2 години. Різниця з Варшавою і Прагою буде зимою 1 година - а літом її не буде.

Це не подобається нашим східним друзям і партнерам

Пропоную компромісне рішення ввести 2 часових пояса. Тим більше є досвід, при СРСР було 2 (чи навіть 3? Закарпаття було ще в одному) часових пояса.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Posted

Пропоную краще спитати в тому числі в "східних друзів" чому цього року на "Поліклінічне - амбулаторне обслуговування, діагностика та лікування народних депутатів України та керівного складу органів державної влади" виділили 5 млн 348,1 тис. грн, а в проекті державного бюджету на мікрокредитування, на підтримку підприємництва заплановано на всю державу 10,3 млн грн?

Posted

А я вже справді заскучав!

Вже котрий день жалкі вискочки імітують невтомну працю гуру.....

Posted

Пропоную компромісне рішення ввести 2 часових пояса. Тим більше є досвід, при СРСР було 2 (чи навіть 3? Закарпаття було ще в одному) часових пояса.

А толку от того, что ты тут это предлагаешь? Решать всё равно будут боги ВР.

Хотя 2-3 часовых пояса это интересно, но имхо глупо, вот взять Америку(то есть УСА) у них на всю огромную страну 3 часовых пояса и ничего. 3 часовых пояса для Украины? а не за жирно? <_<

Posted

Якщо ми живемо в демократичній країні то я вважаю що в кожній області місцева громада сама вправі обирати за яким часовим поясом їй жити.

Posted
Якщо ми живемо в демократичній країні то я вважаю що в кожній області місцева громада сама вправі обирати за яким часовим поясом їй жити.

Приміром в Луганській області 9-та ранку а у Волинській 21-а вечора...

Posted

Я вважаю, що треба йти далі, і творчо розвинути цю тему. Пропоную нашим законотворцям розробити часові пояси не лише по меридіанах,але й по паралелях

Posted

Пропоную нашим законотворцям розробити часові пояси не лише по меридіанах,але й по паралелях

шкода що нашим законотворцям ті часові пояси глибоко:

по цимбалах

нада ж чимось народ від провалів відволікти...

Posted

а чого тільки часові пояси обговорюємо ? берімо вище...

ага, дайош тропіки сюда... *пішов висаджувати бананові пальми*

Posted

Не удивлюсь если из этой темы депутаты выжмут повод опять поссорить запад и восток.Очередная попытка делить Украину.

Пусть будет один пояс,только в садики и школы детки пусть ходят по местному времени.

Posted

Ще класі 6-му на географії вчитель розказував, що місцевий час Луцька -20 хв від Київського часу, але для зручності користування на території України діє київський час

То нащо нам ті 2-3 часові пояси?! Нехай кожне місто живе за власним часом. Таким чином Україна точно "відмітиться" на світовій арені :smile3:

Posted

ввести один пояс і нічого не міняти, давно пора вже відмініти той перехід! навіщо він треба?

Posted

У зв'язку з тим що Рада відмовилась відмінити попереднє рішення, пропозиція моя особливо актуальна.

Сегодня в Донецке встречаются два президента – Украины и России. Одновременно в Петербурге встречаются два премьера. Это шанс пересмотреть наболевшие вопросы. И тут как удар в спину предлагается голосование, чтобы в перспективе разница с Москвой была 2 часа. Это как специально, это как провокация. Сегодня такая политическая истерия – как удар в спину», – заявил «регионал» Михаил Чечетов.

Якщо можливо і галицькі ради і зважаться на це (хоча і не факт), то наша точно зассить.

Posted

Якщо можливо і галицькі ради і зважаться на це (хоча і не факт), то наша точно зассить.

А як не засцить, то будемо всі дружно по дорозі на шашличок/кладовище переводити стрілки в годинниках, а потім назад. Оце вєсєлуха буде!

Posted

новий слоган для ПР “кожній області по часовому поясу а для Донецька введем 25 ”

Posted
За-216 Проти-2 Утрим.-1 Не гол.-189 Всього-408. Рішення не прийняте.
Цікаво що проти проголосував всього два депутати з Партії Регіонів, Надоша О.В. та Хара В.Г., із 408 зареєстрованих в залі.

Якщо поглянути на присутність народних обранців в залі засідань під час голосування, то на робочому місці знаходиться приблизно 200 чоловік. Частина опозиції, під приводом захисту Юлії Тимошенко, вже давно не приймає участь в законотворчому процесі. А представники правлячої коаліції, які зуміли зареєструватися навіть не будучи присутніми в залі, не захотіли таким же чином (короткими перебіжками по залу) підтримати постанову.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/gol_karta_zal3?g_id=22758\

10 голосів не вистачило :mdr::mdr:

Posted

Вкратце хочуть перейти на зимовий час і там вже і залишитись назавжди.

так буде само нормально. хоча мені мені і з переходом нормально жилося. Якщо ж перехід забирати - лишитися потрібно на тому, що більш комфортним, а ним є зимній ( +2 ).

Posted

Вкратце хочуть перейти на зимовий час і там вже і залишитись назавжди.

так буде само нормально. хоча мені мені і з переходом нормально жилося. Якщо ж перехід забирати - лишитися потрібно на тому, що більш комфортним, а ним є зимній ( +2 ).

було б...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...