Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
косічку чечеля, їсти заборонили.

Шо, братуня, може там і сємкі заборонять їсти? :_09: А гарбузові? Ооо... Нема так, шоб зайшов, а лушпайки під кєдами хрустять, запах сігарєт з мєнтолом, афіціантка з легеньким перегарчиком дивиться на тебе, улибається :_08:

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

romaxa11, перечитай що я написав - "закусі" до пива вчора НІФІГА не було. Купив у вишенці косічку, сказав офіціантці "раз вашого немає, тоді ми зі своїм", офіціантка збігала до адміністратора і прибігла назад з забороною. Ну нє, то нє - дома доїли.

Братюня..... ха!

Чи в тебе тег "іронік" теж виключений?

Опубліковано

А взагалі то, гугл щось не дає інформацію про заборону споживання продуктів харчування, принесених з собою. :) Лише в Правилах роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства є абз.3 п.3.8:

Замовнику забороняється приносити до закладу (підприємства) ресторанного господарства продовольчу сировину, харчові продукти, у тому числі алкогольні та безалкогольні напої, а також залучати сторонніх осіб до приготування страв.

Але у тому пункті мова йдеться про попередні замовлення...

Опубліковано

ага-приніс ,з"їв,отруївся тим,а в результаті сказав що в тому закладі так погано!!!!

Опубліковано

Сусідка розказувала дружині. Її дочка (11 років) пішла з подружкою в Теревені. Поїли піци, попили молочного коктелю. В малої ввечері температура за 40, а подружку взагалі забрала швидка в реанімацію. Навели шороху. Санепідемстанція виявила кусь бяку в молочному коктелі. Я в шоці з наслідків!

пили би горілку, чи пиво, все було би гаразд, тільки зранку голова би пошуміла!))))))

Опубліковано

ага-приніс ,з"їв,отруївся тим,а в результаті сказав що в тому закладі так погано!!!!

ну дивись: свою цукерку до кави - ніхто нічо не скаже, так? пити свою мінералку - теж змовчать. чіпси до пива, наприклад - припустимо я їм тільки прінглс, а в барах їх, як правило, немає - що тоді? ясне діло що зі своєю мойвою в піцерію не ходять, але ж ми не про крайнощі типу копченої риби чи салату олів'є. :)

Опубліковано

Сусідка розказувала дружині. Її дочка (11 років) пішла з подружкою в Теревені. Поїли піци, попили молочного коктелю. В малої ввечері температура за 40, а подружку взагалі забрала швидка в реанімацію. Навели шороху. Санепідемстанція виявила кусь бяку в молочному коктелі. Я в шоці з наслідків!

пили би горілку, чи пиво, все було би гаразд, тільки зранку голова би пошуміла!))))))

Друже, ти читати вмієш?

Її дочка (11 років) пішла з подружкою в Теревені.

По твоєму діти в 11 років повинні замовляти горілку з пивом? Якщо це був жарт, то вони в тебе дуже специфічні.

Опубліковано

так!!! я погоджуюсь!!! але сир це продукт який швидко псується!!!

це як давно було????

• 2 тижня потому...
Опубліковано

скоро открывается новый ресторан название "FIRST" в том здании там где и PRESTO pizza дату открытия не знаю так как инфо мне предоставил один из строителей .... но там летняя терасса прям на крыше .... и внутри там интересно ....

Опубліковано

Да, актуальненько так буде дощовою осінню сидіти на літній терасі і кормитися...

ага ,а особливо коли знов така злива буде =)

Опубліковано

скоро открывается новый ресторан название "FIRST" в том здании там где и PRESTO pizza дату открытия не знаю так как инфо мне предоставил один из строителей .... но там летняя терасса прям на крыше .... и внутри там интересно ....

І вкладено туди більше як 300 тис.$, от що значить вдало женитись :0016:

Опубліковано

Кто-нить скажите - где это?

поворот з Соборності між магазинами "Софтлайн" і "Берест" в сторону Варшавського ринку

post-5765-0-21893500-1376843038_thumb.jp

далі по праву сторону одразу буде видно

• 2 тижня потому...
Опубліковано

О, сьогодні був в «Панорамі» - вперше і востаннє. :)

Краєвиди-то гарні, звісно, а от обслуговування - печаль-біда...

Для початку замовив пива, глінтвейн і сирну тарілку. Вибір пива шалений - Стелла і Льоф, при тому, що Стелли в наявності немає.

Пиво і глінтвейн принесли аж через 25 хвилин, сирну тарілку через 35 хвилин.

Після такого швидкого обслуговування ще щось замовити бажання пропало повністю.

Так що не рекомендую.

З.І. Зате кругом Шиби бігали як бджоли до меду.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...