Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

аля Сердючка.

З Кульбаби ! Щось про Дольче Кабано правда ? )))

Це грав людина-оркестр, дійсно у нього репертуар трошки цікавий, хоча мо це відвідувачі замовляють )))

У таких випадках один мій опонент про творчість гурту Володимира Красулі відповідає просто - "А людям нравиться".

І що ти йому скажеш !

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тепер ходимо в столовку біля пакко. Там дійсно смачно

мда...різні у нас уявлення про смачну їжу...

А ще й знаю з яких продуктів готується...або ось-ось термін закінчить або неліквід (пошкоджена упаковка тощо)

Смачно це не чисто моя думка, всі співробітники хто ходить туди так само вважають. В неліквіді не бачу нічого поганого (пошкоджена упаковка), підходить кінець дати придатності теж не критично аби не прострочене. Рік десь туди ходжу ніразу ніукого проблем з шлунком не було.

Опубліковано

Не знаю, як в Луцьку, а от в Ковелі цієї весни їв смачну шаурму (кіоск біля "Нашого краю"). Тільки після того три дні з колегою, пардон, на туалеті просиділи. Мабудь, це буде остання шаурма в моєму житті.

Опубліковано

форумчани,а де в Луцьку можна поїсти смачної шаурми?

По-моєму, смачної шаурми в природі не буває.

якби Ви скуштували шаурму в Маріуполі,"на камні" - то знали б ,що буває!

Опубліковано

Не питання в смачності, все жирне (біляші, пончики, картопля фрі, жарені крильцята, торти, морозиво і т.д.) сприймаються більшістю організмів надзвичайно смачними (на цьому весь фастфуд побудовано). Таку їжу наш запасливий організм легко складує прозапас і цим дуже задоволений. Питання нафіга воно потрібно?

Опубліковано

Десятки тисяч років людство розвивалось поряд з обмеженою кількістю їжі і коли була змога щось відкласти в жирок - це було за щастя. Зараз ми вже не так пашемо, а жремо огого, хоча як подумати, якщо відкинути оті всі трансгенні мутанти, премікси, ГМО то справжньої їжі зараз теж небагато. Думаю що чистої картоплі вже практично нема і за ті всі мегаурожаї потрібно подякувати монсанті. Навіть не знаю чи в сучасних умовах можна говорити про здорове харчування впринципі. Все що в нас на столі кимось дбайливо змутовано, попшикано, піддобрено.

Ось візьмемо наприклад таку гарну і доглянуту дівчинку:

8589_257749327699221_1458681875_n.jpg

без так званого "спортивного харчування" вона б не змогла здобути такої атлетичної підтягнутої фігури. В природі жінки бути мягенькою а не рельєфною - в жінки інші функції. Не факт, що в тому харчуванні прихований тестостерон - чоловічий статевий гормон, який допомагає цій красуні звідкись брати м'язеву масу. Короче, ця вся краса - це сукупність сили волі, праці і купи різних порошків, одні спресовані в таблетки і інші в мірних ложечках.

Опубліковано

твердження дуже суперечливе.

Справжні українки на мій погляд повинні бути ось такими

83500501_large_1262884060_model_09.jpg

Опубліковано

Вибачте що втручаюсь, :))) але останніх 3 пости ну вже зовсім не по темі. Вам би в "Здорове харчування" перебратись.....

Опубліковано

23:30 телефоную в Базилік, запитую чи можу за 10 хвилин під'їхати замовити піцу з собою.

- А ми останні пів години нічого не готуємо, просто даємо змогу гостям досидіти.

Можливо у мене якісь не такі поняття про графік роботи, але якщо заклад працює до 24:00, а піца всередньому готується 15 хвилин, то замовлення виконати все таки варто.

Враховуючи відсутність доставки взагалі, такий розклад є мінусом закладу.

Опубліковано

твердження дуже суперечливе.

Справжні українки на мій погляд повинні бути ось такими

83500501_large_1262884060_model_09.jpg

Абсолютно не українське обличчя.

Така ,.Ельвіра,, може сподобатись швидше якому грузину....

Опубліковано

Можливо у мене якісь не такі поняття про графік роботи, але якщо заклад працює до 24:00, а піца всередньому готується 15 хвилин, то замовлення виконати все таки варто.

Поняття правильне, але, на мою думку, заклади харчування є вийнятком з цього правила.

23:30. Ви замовляєте піцу. 23:45. Вам її приносять. По-моєму, поїсти і розрахуватись за 15 хв. в закладі не типу фаст-фуд практично не реально.

Враховуючи відсутність доставки взагалі, такий розклад є мінусом закладу.

"Базилік" - не піцерія, а кафе сімейного типу.

Опубліковано

Поняття правильне, але, на мою думку, заклади харчування є вийнятком з цього правила.

23:30. Ви замовляєте піцу. 23:45. Вам її приносять. По-моєму, поїсти і розрахуватись за 15 хв. в закладі не типу фаст-фуд практично не реально.

Перечитайте моє повідомлення.

Я повідомив по телефону що піцу буду брати з собою, а це значить що моє перебування в піцерії не займе більше хвилини.

Потрібну суму можу підготувати без здачі.

Це пояснює відсутність доставки?

Можливо сім'я бажає залишитись вдома.

Опубліковано

Перечитайте моє повідомлення. Я повідомив по телефону що піцу буду брати з собою, а це значить що моє перебування в піцерії не займе більше хвилини. Потрібну суму можу підготувати без здачі.

Я читав уважно. Такого типу замовлення складають мізер від загального обсягу. Не той формат. І не забувайте, що кухню треба прибирати в кінці кожного робочого дня.

Це пояснює відсутність доставки? Можливо сім'я бажає залишитись вдома.

Я ще не зустрічав кафе сімейного типу з доставкою замовлень на дому.

Опубліковано

І не забувайте, що кухню треба прибирати в кінці кожного робочого дня.

Якщо на вивісці на дверях написано, що заклад працює з 10 до 24, значить в ці години він повинен працювати для відвідувачів, і ці години роботи аж ніяк не повинні стосуватися персоналу. Впевнений на 100%, що персонал не з'являється на роботі рівно в 10, так само і закінчувати роботу повинен тоді, коли буде видане останнє замовлення і лише після цього прибирається кухня і наводиться порядок.

Опубліковано

Якщо на вивісці на дверях написано, що заклад працює з 10 до 24, значить в ці години він повинен працювати для відвідувачів, і ці години роботи аж ніяк не повинні стосуватися персоналу. Впевнений на 100%, що персонал не з'являється на роботі рівно в 10, так само і закінчувати роботу повинен тоді, коли буде видане останнє замовлення і лише після цього прибирається кухня і наводиться порядок.

Так він і працює до 24 для відвідувачів. Покажіть мені хоч одне кафе/бар/ресторан/піцерію, де вам за 10 хв. до закриття будуть подавати страви з кухні!

Опубліковано

Я ще не зустрічав кафе сімейного типу з доставкою замовлень на дому.

Я взагалі не дуже розумію формулювання "Кафе сімейного типу" (напевно таким його зробив дитячий манеж), але якщо не помиляюсь, то таким був Мадагаскар.

Доставка була присутня.

Впевнений, що саме піца замовляється найчастіше.

Такого типу замовлення складають мізер від загального обсягу. Не той формат.

Доставка повинна існувати хоча б тому, що в усіх інших вона вже давно є.

Інноваційної моделі ресторанного бізнесу Базилік не запровадив, назвавши себе "кафе сімейного типу", тому грати мусить по вже існуючим правилам.

Формат диктувати будуть відвідувачі. Заклад може це роботи поки він на висоті, але це проходить як тільки керівництво випускає з поля зору 'мізер'.

Власний сайт з меню теж виходить за рамки сімейного кафе?

На сайті v.lutsk.ua вказаний контактний номер телефону 0332-713570. Там стоїть факс! І з моменту відкриття жодного разу ніхто, окрім факсу, трубку не підняв.

Покажіть мені хоч одне кафе/бар/ресторан/піцерію, де вам за 10 хв. до закриття будуть подавати страви з кухні!

Тоді хай будуть ласкаві внести у свій графік роботи час повноцінного функціонування кухні.

Опубліковано

, може вони про твоє здоров"я турбувались. Їсти їхню піцу вночі шкідливо :_07: :_07:

:_07:

То нехай тоді і алкоголь не продають - він теж шкідливий. І взагалі з меню виключать всю нездорову їжу. :_07:

Опубліковано

То нехай тоді і алкоголь не продають - він теж шкідливий. І взагалі з меню виключать всю нездорову їжу.

А хто сказав що вони продають алкоголь чи шкідливу їжу в 23.30?)))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...