Перейти до змісту

9/10 blues

Fr1end

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь

чемпион в категории "Трудовые резервы":

b16c6ac9ee6a.jpg

:blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чо мені ніхто не кричить в слід? В мене ж хоч і велік конандейл, а гольфи все-рівно залишились КЕЛІССССС!!!

2f52dcaa0b4d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напишу кратко.. трасса просто супер, несмотря на поднадоевшую "гребенку". "выжать" из этого кусочка леса 4500 метров - просто волшебство. и разметка и многие другие приятные мелочи.

НО вот время.. даже я, человек крайне непунктуальный, был возмущен задержкой старта своей категории на четыре с половиной ЧАСА без всяких видимых причин (я не имею в виду задержку детей на полчаса). и это при том, что на дворе уже не май месяц, а прогноз погоды оправдался полностью :dont: за время ожидания я проехал три круга просто согрева ради, успел четыре раза остыть и согреться, нормально так проголодаться и, честно говоря, ехать свою дистанцию уже не было никакого желания. поматрасил маленько свои пять кругов гонки и домой поехал.. причем о проблеме не было объявлено ни в положении, ни при регистрации. я вообще до последнего момента думал, что старт будет просто раздельный для всех с интервалом 15 секунд, а вон оно как оказалось.

предлагаю впредь подобные вещи прояснять до старта, например в положении.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

tais, мы все благодарны тебе за костер! Не дала нам посинеть от холода ;) Хотела еще спасти от голода, но не дали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це одна з моїх найкращих гонок.

Моя особиста перемога сьогодні — спокійне подолання тих місць, на які не наважувалася до цього. Tarikk на оглядовому колі бачив, як я спуски і підйоми проходила пішки. На змаганнях переконалася, що можу їх проїхати. Чи то учасник “малявка” Олесь своїм прикладом мене спонукав. :)

Так, я — не гонщик. Але техніка коли вдосконалюється — це кайфово. Заради цього, щоб сказати “я змогла” варто для себе їздити. Це я до чого? Не будемо показувати пальцями, але жарти типу “знову так повільно”, “о, нарешті, ми вже зачекалися” не стимулюють брати участь у змаганнях. Можливо саме тому дехто і не бере. ;) Добре, що мені така думка вже аж ніяк не важлива, жарти себе вичерпали. Задоволення від катання значно важливіше.

Організаторам респект. За терпіння в тому числі. Суперницям дякую за участь, дівчат більшає і це класно.

А погода могла бути і кращою, змерзли дуже. Tais величезна подяка за вогнище, яке хоч трохи зігрівало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч я і люблю їздити по шосе,але траса сподобалась.

Хоча було далеко не просто...тіки дам газу не вписуюсь у повороти...тіки дам газу на кочках немає чим дихати збивається дихання..і так два кола..далі вже їхав більш спокійно.

Доїхав і слава богу.

Не впав нічого не поламав і на тому добре :)

а зі стартом і правда халепа...

Я зустрічав Льову зі Львова в 3 ночі..на старт поїхали на 11 годину...

нормально ніхто не виспався..а та годинка сну була би звісно до теми :)

Надіюсь назад в загальному вагоні він хоч трохи відпочине.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми з Євдокією відпочили на повну. Призерка вже спить півтори години.

Заснула в половині дев"ятого на коврі в піжамі і з медаллю.

навіть мультики на сон не включали...

Радості - повна голова.

Від себе скажу: не має поганоі погоди - є не правильно підібрана одежа.

В учасників прошу вибачення за можливі перешкоди в русі по трасі.

Скільки міг, стільки тримав на старті цю гіперактивну дитину.

І дрова заставляв збирати, і палки дозволяв палити, і фоткати але...

Вона весь час хотіла ганятись по лісі на веліку, а там куди не плюнь - сплошна траса.

Трохи посидить і знову в ліс на трасу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гонка супер :ok: Дякую організаторам :smile-zachot:

Мої фото - https://picasaweb.google.com/107671741724801902038/91011

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь назад в загальному вагоні він хоч трохи відпочине.

о да, в загальному вагоні відпочинеш, ох як відпочинеш :lol:

Льова герой, приїжає на кожну гонку. Зачьот Льова!!!

п.с.: шкодую, що пропустив гоночку, певне останню вже в цьому сезоні в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще ж розділка Лєксова повинна бути, якщо він не передумав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да наверно нет;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

“о, нарешті, ми вже зачекалися”

это ж я не со зла, а от нетерпения! прости, если что не так..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да наверно нет;)

О, спринт...минулого разу такий формат мене пропер.

Але тепер постає питання, до якої гонки готуватись...до спринту чи нічного марафону :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НО вот время.. даже я, человек крайне непунктуальный, был возмущен задержкой старта своей категории на четыре с половиной ЧАСА без всяких видимых причин (я не имею в виду задержку детей на полчаса). и это при том, что на дворе уже не май месяц, а прогноз погоды оправдался полностью :dont: за время ожидания я проехал три круга просто согрева ради, успел четыре раза остыть и согреться, нормально так проголодаться и, честно говоря, ехать свою дистанцию уже не было никакого желания. поматрасил маленько свои пять кругов гонки и домой поехал.. причем о проблеме не было объявлено ни в положении, ни при регистрации. я вообще до последнего момента думал, что старт будет просто раздельный для всех с интервалом 15 секунд, а вон оно как оказалось.

предлагаю впредь подобные вещи прояснять до старта, например в положении.

Положение, если его читать до конца, имеет пункт номер 9, в котором:

"Спочатку стартує категорія «юні барабанщики», потім категорії «блюз-вімен» та «фанкарі», далі «рокабіли» та «блюзмени», останніми - категорії «аР-еН-Бішники» та «диригенти». Кожна наступна категорія стартує лише після фінішу останнього учасника попередньої категорії."

Где вылезла проблема??? Не понимаю ;)

И не надо юзать гугл-кэш, он 100% покажет недавнюю дату изменения ЭТОЙ страницы, потому что в Положении менялись названия и количество категорий, километраж, количество кругов - а в целом оно взято с прошлогоднего "Паморочного Блюза", где порядок старта категорий был абсолютно тот же.

організаторам мінус за затримку старту, треба було пускати ті категорії, які є у повному складі, поки чекали доїжджаючих.

Да, ступили, можно было. Сорри, были обеспокоены "потерявшимися в пути" детьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это ж я не со зла, а от нетерпения! прости, если что не так..

:blink: Дім, я не про тебе... Я жарти ж розумію і почуття гумору ціную :)

Я про інше. Не відбивайте людям охоту своїми постійними балачками про те як так повільно можна їздити. Краще заохочувати людей до участі.

Кому тре, той здогадається :)

Так, не флудимо. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарні змагання! Дякую організаторам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Положение, если его читать до конца, имеет пункт номер 9, в котором:

"Спочатку стартує категорія «юні барабанщики», потім категорії «блюз-вімен» та «фанкарі», далі «рокабіли» та «блюзмени», останніми - категорії «аР-еН-Бішники» та «диригенти». Кожна наступна категорія стартує лише після фінішу останнього учасника попередньої категорії."

Где вылезла проблема??? Не понимаю ;)

проблемы нет. впредь буду внимательно читать положение до конца - оказывается это может помочь не мерзнуть по 3-4 часа, а провести их, скажем, дома в тепле.

извини, что побеспокоил. и еще раз спасибо tais за согрев :ok2:

ps. спасибо, с google cache подколол. но там в версии от 29 сентября уже есть вышеупомянутый пункт, так что это целиком моя невнимательность

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Rear Derailleur.

Handmade in PANSKIY LIS.

Engineering - Climber.

Photo - Andruha_gpz28.

:D :D :D

post-2161-0-41889000-1318194764_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Rear Derailleur.

Handmade in PANSKIY LIS.

Engineering - Climber.

Photo - Andruha_gpz28.

:D :D :D

повне шимано :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Результаты.

Касаемо вчерашней фразы "А по кругам время будет или опять только общее?" - детальная статистика по гонке всегда была приаттачена на странице результатов в архиве ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Траса класна, весела :rolleyes: Розмітка як завжди шикарна. Інтузіазм органзізаторів продовжує дивувати :ok2: . Окремий респект Fr1end, з застудою (на такому холоді цілий день) провів гонку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fr1end - ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую за організацію гонки. Поганялись просто супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я всегда знала, что Френд, как организатор, пятерых стоит, но вчера снова потрясалась. Я возле него на ветру и пяти минут не выстояла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ворон Андрій - точно не LITR

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...