Перейти до змісту

Котлован навпроти "Буратіно"

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну їх же викупили чи як? щось не думаю, що мешканцям тих квартир просто замурували вікна...

Викупили всі, крім однієї.

Юрист Андрій Козюра у мережі «Фейсбук» прокоментував конфлікт забудовника з одним з власників квартири. Козюра стверджує, що один з власників квартири – Олейник І.Ю. – є юристом бізнесменів Олександра Товтенюка та Володимира Никитюка.

«В даній квартирі Олейник не прописаний, а проживають інші люди. Вказана квартира куплена, площею 55 кв.м. за 165000 доларів США і для створення перешкод у будівництві. Товстенюк вимагає за вказану квартиру 500 000 доларів США», - пише Козюра.

Але забудова зроблена так, що вид з вікна псується не тільки в цій квартирі Товстенюка/Олійника, а й в інших.

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Квартирa Товстенюка/Олійника - всьо правільно зделал.

Сначала нада було ВСІ викупить, а потом строїть. Но время не спіт, власть меняєтцо і нада успеть наворавать.

Памятяєте фільм "Вікно в Париж", тепер за отдельно-здельную плату "Окно в Буратіно" і десант ніченькою темною при зореньках ясних дружно тирить товар :)

Опубліковано

cb-DSC_0030.JPG

Якщо ОЦЕ - дійсно кінцевий варіант будівлі, то я вітаю лучан ще з одним "шедевром".

Це ж треба одному мастаку ТАКЕ намалювати, а іншому погодитися ТАКЕ збудувати. А ще комусь треба ж і погодити ТАКЕ будувати.

Вся архітектурна концепція міста просто хвора, разом з усіма архітекторами

Опубліковано

А в погребочке, судя по всему, такая себе "маленькая" пивоварня!

....Будівельники, які працювали 1 лютого на будівництві, розповіли, що дитяче кафе має бути розміщене на другому поверсі. А у підвалі та на першому поверсі власники планують відкрити пивоварню. Мовляв, тут варитимуть живе пиво у мідних котлах, які вже встановили. Зі слів робітників, гості закладу зможуть спостерігати за цим процесом на власні очі.......

Будет на что деткам в детском кафе посмотреть!

Опубліковано

Такое впечатление, что Козюра собрал прессуху, потом им же нанятые люди помитинговали, а потом сделал вид, что разоблачил супостатов :_07:

Опубліковано

Гидко було дивитися на того Козюру під час його прес-конференції... Під час боротьби за проїзд в маршрутках (перед виборами мера міста) я його ще поважав, а зараз вже ні... дуже слизький тип...

Опубліковано

Під час боротьби за проїзд в маршрутках (перед виборами мера міста) я його ще поважав

а зря,

было ссамого начала понятно что мутный типок,

и ни за что он не боролся..... окромя кресла мера....

Опубліковано

Вибачте,трохи перейду на особистості.

Хто такий Козюра мені стало ясно після цього http://board.lutsk.ua/topic/45389-podarui-dtjam-svjato/page__view__findpost__p__405865

так шо цілком логічно,що він буде "дарувати дітям радість" своєю пивоварнею. :beer:

а хто такий Романюк я знаю ще з дитинства :0142: .Я за нього не голосував і не вірю йому.Комуніст буде говорити про добробут людей,але робити добробут для себе.

А "естет" Казмірук після такого проекту в центрі старовинного міста ще каже, що в луцьких графітчиків немає смаку і таланту. :_20:

Опубліковано

що це всього лише ведеться реконструкція "Буратіно".

и кто он после этого?

ну як кто ? Богате Буратіно :)

Опубліковано
Хто такий Козюра мені стало ясно після цього http://board.lutsk.u...post__p__405865

не спекли разом пряників?... Хоча б зустрілись тоді?..

На той момент вже вибори пройшли і ліміт на радість в нього закінчився. :)

Опубліковано

Хоч це і центр міста, але вкладені кошти вони довго відбиватимуть.

Особливо,якшо не зроблять паркінг.

Опубліковано

Ну, можливо їм їх відбивати і не потрібно.

Опубліковано

Ну, можливо їм їх відбивати і не потрібно.

Тады вапрос: А нехрена они это всё строили?

Опубліковано
А нехрена они это всё строили?
патамушо патаму... кагбе патаму.. )

Купили землю ще в 2007му і до 2012 планували і напланували це чудо, аби непростоювало і всьо...

Опубліковано

Про скверик можна забути. Якщо не знесуть забудовники, то потім своїми драндулєтами знесуть самі відвідувачі - паркуватись же десь треба, а обабіч місця небагато. :0156: Віват міській владі! :0155:

P.S. Одночасно і проблема із розташуванням памятника Бандері вирішиться - ЗАГС only. :(

Опубліковано

Тады вапрос: А нехрена они это всё строили?

шоби гроши вкласти, всьо просто.

і пофіг, що відбивати будуть довго. ти думаєш Саша Товстонюк вже відбив бабло яке в Директорію вгрохав? Дуже сумніваюсь)))

Опубліковано

Ну, кошти не вкладенi, а точнiше вкраденi. Хоча це наклеп, бо в мене нiяких фактiв немає, але всi все зрозумiли

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...